Poista Tavanero.info virus - marras 2016 päivitys

Tavanero.info viruksen Poisto-ohje

Mikä on Tavanero.info virus?

Miksi Tavanero.info uudelleenohjaukset ovat vaarallisia?

Tavanero.info virus

Tavanero.info virus on viekas tietokone sovellus joka käyttää uhrien tietokoneita luomaan maksu-klikkauksesta tuloja. Kuinka se onnistuu sen tekemisessä? Kun se on asennettu niin se muuttaa joitain järjestelmän asetuksia ja tekee Tavanero.info sivun ilmaantumaan käyttäjän selaimella vaikka tätä URL osoitetta ei laiteta osoitepalkkiin. Mitä tämä selaimen kaappaaja tekee on, että se lisää Tavanero.info sivun kotisivuksi ja uuden välilehden sivuksi. Se myös lisää tämän URLin ensisijaisen hakukoneen asetuksiin.

Sen lisäksi, että se muokkaa selainten asetuksia niin se lisää laajennuksia ja seuranta evästeitä, tämä kaappaaja muokkaa myös Windows pikakuvakkeita ja lisää tavanero(.)info/tavanero/tavanero.php Kohdekenttään Google Chrome, Mozilla Firefox ja muilla suosituilla selaimilla. Tämä kaappaaja vaikuttaa pikakuvakkeisiin Windows työpöydällä ja myös niihin jotka ovat Start menussa, ja aina kun käyttäjä koettaa avata niitä niin määrätty nettiselain aukeaa automaattisesti ja lataa heti Tavanero.info sivun.

Voidaksesi pysäyttää nämä ärsyttävät uudelleenohjaukset niin sinun pitää poistaa Tavanero.info uudelleenohjaus virus järjestelmästä FortectIntego ohjelmalla. Automaattinen poistotapa on todella suositeltu mutta jos et halua käyttää tällaista ohjelmaa niin sinun pitää poistaa se manuaalisesti. Muista kuitenkin huomioida, että tällainen poistotapa vaatii määrättyä tietämystä tietokoneista. Jos olet kokematon PC käyttäjä niin voi olla vaikeaa löytää kaikkia muokattuja kuvakkeita ja puhdistaa ne manuaalisesti.

Tavanero.info virus

Tavanero.info uudelleenohjaus laukaisee epäilyttävän hakukoneen ja odottaa, että uhri käyttää sitä. Aluksi se voi vaikuttaa tavalliselta hakukoneelta, rivi “Google Custom Search” näyttää, että se EI OLE alkuperäinen Google Haku vaan muokattu. Tämä tarkoittaa, että osa sen hakutuloksista ovat kolmansien osapuolien sponsoroimia ja tällaiset tulokset eivät ehkä ole luotettavia. Ole hyvä ja mieti kahdesti ennen kuin klikkaat hakutuloksia sillä ne voivat viedä sinut potentiaalisesti vaarallisille verkkosivuille.

Pahimmassa tapauksessa tällaiset uudelleenohjaukset voivat viedä sinut vaarallisille sivuille jotka ovat täynnä sponsoroitua materiaalia, haitallisia latauksia ja vastaavaa materiaalia. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa pysyä erossa tällaisista sivuista jos haluat pitää tietokoneesi nopeana, puhtaana ja suojattuna. Siksi sinun kannattaa suorittaa Tavanero.info poisto niin pian kuin mahdollista kun huomaat tämän URLin latautuva osoitepalkkiin automaattisesti.

Levitys tavat jotka antavat tämän ohjelman päästä PC:lle huomaamatta

Aivan kuten me olemme kertoneen, Tavanero.info kaappaus voi tapahtua kun käyttäjä asentaa muun ilmaisohjelman kiinnittämättä huomiota joihinkin yksityiskohtiin. Pidä aina mielessäsi, että ei ole väliä minkä ohjelman haluat asentaa, älä tee sitä kiireessä. Kun laukaiset asennusohjelman, lue kaikki tiedot mitä se tarjoaa, älä ohita Käyttöehdot tai Yksityisyyden Suoja dokumentteja.

Myöhemmin sinun pitää valita oikea asennustapa. Älä jätä ennalta valittua tapaa vaan valitse joko Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja poista ruksit suostumuksista asentaa kaikki valinnaiset ohjelmat, haku työkalut, laajennukset ja vastaavat. Jatka asennusta ja suorita se loppuun normaalilla tavalla. Muista nämä vihjeet kun seuraavan kerran lataat ilmaisohjelman.

Tavanero.info selaimen kaappaajan poistaminen

On todella suositeltavaa poistaa Tavanero.info virus automaattisesti koska se ei ole tavallinen uudelleenohjaus virus. Ei riitä, että poistat kyseenalaiset selaimen laajennukset ja ohjelmat järjestelmästä jos haluat poistaa tämän hakukoneen. Sinut voidaan jatkuvasti ohjata Tavanero.info sivulle, vaikka olet puhdistanut selainten kuvakkeet. Tämä johtuu siitä, että tämä selaimen kaappaaja muokkaa seuraavia rekisteri avaimia, jotka laukaisevat sen tunkeilevan sivun Chrome selaimella heti kun klikkaat Chrome pikakuvaketta:

HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Policies\Google\Chrome\HomepageLocation;
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Policies\Google\Chrome\RestoreOnStartupURLs\1.

Voit käyttää tavallisia selaimen kaappaajan poisto-ohjeita alla ja poistaa tämän kaappaajan manuaalisesti, muista myös tarkistaa kaikki kuvakkeet Start menussa ja Työpöydällä ja puhdista ne menemällä niiden Ominaisuuksiin, Kuvake ja poista https://tavanero.info/tavanero/tavanero.php URL Kohde osiosta. Täydellinen Tavanero.info poisto pitää suorittaa haittaohjelman poistajalla. Jos sinulla ei ole sellaista niin voit asentaa yhden suosittelemistamme:

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Tavanero.info viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Ole hyvä ja lue alla olevat ohjeet ja muista, että sinun pitää etsiä tiedostot, ohjelmat ja muutokset jotka liittyvät Tavanero tai Tavanero.info

Poistaaksesi Tavanero.info virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Tavanero.info virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Tavanero.info Mac OS X järjestelmästä

Et luultavasti löydä yhtään Tavanero.info liittyvää sovellusta. Ei kuitenkaan ole haitaksi tarkistaa kaikki asennetut ohjelmat jotta voit olla varma. Tärkein tehtävä on kuitenkin muokata selaimen asetukset. Ohjeet sen tekemiseen ovat alla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Tavanero.info tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Täydet poisto-ohjeet ovat alla ja tee myös tämä:

Klikkaa oikealla Microsoft Edgekuvaketta ja avaa Properties mene Shortcut välilehteen poistaaksesi Tavanero.info URL Target kentästä. Tallentaaksesi, paina Apply ja OK.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Safari

Poista laajennukset ja muut komponentit jotka liittyvät Tavaneroon, käytä sitten näitä ohjeita puhdistaaksesi Safari kuvakkeen:

1. Klikkaa oikealla Safari kuvaketta, avaa Properties ja mene Shortcut osioon.

2. Täällä, poista Tavanero.info URL Target laatikosta. Tallentaaksesi, paina Apply ja sitten OK.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Tavanero.info virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Tavanero.info rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä