Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto TeslaCrypt 4.0 (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Uusia tietoja TeslaCrypt 4.0 viruksesta

Viimeaikoina verkkorikolliset ovat julkaisseet uuden version TeslaCrypt, TeslaCrypt 2.0 sekä TeslaCrypt 3.0 viruksista, nimeltä TeslaCrypt 4.0 virus. Aivan kuten useimmat tällaiset uhat, tämä lunnasohjelma salaa henkilökohtaiset tiedostot ja näyttää viestin joka määrää maksamaan lunnaan tiedostojen salauksen poistamisesta. On kerrottu, että haittaohjelmassa on joitain päivitettyjä ominaisuuksia ja korjauksia. Siksi me kerromme niistä ja vaihtoehdoista joita sinulla on jos sinulla on tämä tartunta. Me haluamme myös kertoa sinulle kuinka poistaa TeslaCrypt 4.40 virus tietokoneelta ja kuinka saat tiedostosi takaisin. Ole hyvä ja ota huomioon, että tehokkain tapa tämän uhan poistamiseen on poistaa tämä uhka tekemällä järjestelmä tarkistus ReimageIntego ohjelmalla.

Kuink TeslaCrypt 4.0 on päivitetty?

Kuten me olemme jo maininneet, TeslaCrypt 4.0 lunnasohjelma on uusittu version TeslaCrypt viruksesta, joka huomattiin yli vuosi sitten. Koska tämä versio julkaistiin vain muutama viikko sitten niin siitä ei ole paljoakaan tietoa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tämän viruksen luojat vaikeuttavat sitä korjaamalla edellisten versioiden bugeja.. TeslaCrypt 4.0 ei enää lisää päätettä salattuihin tiedostoihin, et siis voi tietää mitkä tiedostot on salattu. Aikasempi virus oli myös ohjelmoitu salaamaan yli 4 GB tiedostoja, nyt se salaa kaikenkokoisia tiedostoja. Kun salaus on suoritettu niin se jättää nämä tiedostot järjestelmääsi:

%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].html
%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].png
%UserProfile%\Desktop\RECOVER[5_chars].txt
%UserProfile%\Documents\[random].exe
%UserProfile%\Documents\recover_file.txt

Vaikuttaa myös siltä, että TeslaCrypt viimeisin versio käyttää eri salausalgorutmiä, RSA 4096, ei yleistä RSA 2048 koodia. Jos tämä virus on jo saastuttanut tiedostosi ja etsit salauksen poisto-ohjelmaa niin voit koettaa Photorec tai R-studio ohjelmaa. Markkinoilla ei valitettavasti ole TeslaCrypt salauksen poistajaa.

The note revealing TeslaCrypt 4.0

Kuinka voin saada tartunnan?

Vaikka on tiedossa, että tässä lunnasohjelmassa on uusia ominaisuuksia niin pääominaisuudet ovat samat. Voit sada TeslaCrypt 4.0 tartunnan roskapostin liitteen kautta. Kun avaat sen niin virus salaa tiedostosi. Sen jälkeen se luo kaksi avainta salatuille tiedostoille, yksityisen ja julkisen avaimen. Julkinen avain antaa kenelle tahansa mahdollisuuden poistaa tiedostojen salauksen, mutta niiden saamiseksi käyttöön luodaan yksityinen avain. Siksi sinun pitää hankkia kaksi erilaista avainta saadaksesi tiedostot takaisin.

Tämän lisäksi, verkkorikolliset koettavat saada uhrit suuttumaan koska he tarjoavat joitan yksityiseltä vaikuttavia ratkaisuja. Niillä kaikilla on sama tarkoitus, huijata käyttäjät luulemaan, että lunnaan maksaminen on ainoa tapa saada tiedostot takaisin. Älä kuitenkaan toimi odotusten mukaan ja mieti TeslaCrypt 4.0 poistoa. Jos sinulla on liikaa rahaa niin voit koettaa suorittaa maksun ja toivoa, että verkkorikolliset ovat armollisia. Se on kuitenkin epätodennäköistä. Ole myös varuillasi, että virus hyökkää exploit kittien avulla, jotka tunnetaan troijalaisina. Näillä tiedostoilla on kyky näyttää tavallisilta järjestelmä tiedostoilta. Joten kun ne tunkeutuvat järjestelmään niin ne päästävät lunnasohjelman irti. kuten voit huomata, seuraukset ovat kohtalaisen vakavat. Jos olet yksi niistä onnettomista joilla on Teslacrypt 4.0 lunnasohjelman, lue seuraava sivu ja saat lisää tietoa sen poistosta.

Kuinka poistaa TeslaCrypt 4.0?

Jos sinulla on tartunta niin me haluamme esitellä sinulle poistotavat. Ensimmäiseksi, meidän pitää varoittaa sinua, että sinun ei kannata miettiä manuaalista poistotapaa ellet ole IT ohjelmoinnin asiantuntija. Me emme suosittele tätä koska TeslaCrypt 4.0 viruksen manuaalinen poisto voi johtaa uusiin ongelmiin. PC:n turvallisuusasiantuntijoiden mukaan vain automaattinen poistotapa on suositeltava, asenna siis ReimageIntego tai Malwarebytes. Pidä mielessäsi, että kun sinulla on tämä TeslaCrypt versio niin nämä haittaohjelman poistajat ovat estetty. Joten ainoa tehokas tapa poistaa TeslaCrypt 4.0 voi olla alla olevien ohjeiden seuraaminen ja lunnasohjelman estäminen ensin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TeslaCrypt 4.0 Poisto-ohje:

Poista TeslaCrypt 4.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto TeslaCrypt 4.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita TeslaCrypt 4.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista TeslaCrypt 4.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TeslaCrypt 4.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että TeslaCrypt 4.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TeslaCrypt 4.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä