Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto The Smart Search (Viruksen Poisto-ohjeet) - päivitetty marras 2020

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Smart Search on selaimen kaappaaja, joka aktiivisesti kohdistaa useimmat selaimet, ottaakseen ne haltuunsa

Smart Search kuva

Smart Search on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka on suunniteltu kaappaamaan kaikkein suosituimmat selaimet, kuten Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, jne. Tämä kyseenalainen sovellus leviää selaimen laajennuksena, joka muokkaa selaimen asetuksia heti ja ohjaa search-smart.work sivulle. Toisin sanoen, käyttäjät pakotetaan selaamaan petollisten hakukoneiden läpi, jotka toimittavat muokattuja hakutuloksia. Tämän lisäksi, ihmiset aktiivisesti etsivät tehokkaita tapoja poistaa Smart Search viruksen Mac laitteelta, koska tämä PUP voi olla todella sitkeä. Siksi käyttäjiä neuvotaan olemaan varuillaan ja suojaamaan järjestelmiään tältä selaimen kaappaajalta.

Nimi Smart Search
Tyyppi Selaimen Kaappaaja
Vaaran taso Keskitaso. Suorittaa selaimen muokkauksia pysyäkseen järjestelmässä
Sukua thesmartsearch.net
Uudelleenohjaus sivu search-smart.work
Potentiaaliset vaarat Tämä PUP voi ohjata vaarallisille sivuille, näyttää muokattuja hakutuloksia ja näyttää tunkeilevia mainoksia. Tämän tuloksena käyttäjät voivat kohdata sietämätöntä selausta ja hidastunutta tietokoneen järjestelmää
Levitys Leviää selaimen laajennuksena niputus levitystavalla
Poisto Koska tämä selaimen kaappaaja voi olla sitkeä, me suosittelemme hankkimaan ReimageIntego ohjelman The Smart Search poistoon

Smart Search lupaa “Nopeamman Ja Puhtaamman Haun.” Tämän selaimen kaappaajan kehittäjät yrittävät vakuuttaa käyttäjät, että tämä sovellus on hyödyllinen. Kehittäjien ainoa tarkoitus on kuitenkin saada rahallista etua uhrien saastuneiden selainten avulla. Siksi käyttäjien pitää poistaa Smart Search uudelleenohjaus ja laajennus tietokoneiltaan, heti kun he huomaavat sen.

Smart Search kaappaaja yleensä asettaa välilehden osoitteen, hakukoneen ja kotisivun search-smart.work sivuksi, joka ohjaa käyttäjät yahoo.com sivulle. Tämä tehdään, jotta voidaan seurata käyttäjien selaustottumuksia ja manipuloida hakutuloksia sen mukaan. Tällä tavalla käyttäjät altistetaan kolmansien osapuolien sisällölle, aina kun he selaavat nettiä.

Smart Search uudelleenohjaus

Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tallentaa useita ei henkilökohtaisia tietoja, kuten seuraavat:

 • Hakusanat;
 • IP-osoite;
 • käytetty ISP;
 • Sijainti;
 • Jne.

Jatkuvaa vakoilua suoritetaan, jotta voidaan tutkia uhrien nettiselaamisen tapoja, nämä tiedot ehkä jaetaan myös kolmansille osapuolille. Tällaiset tiedot ovat arvokkaita markkinoinnissa, koska kustomoidut mainokset auttavat parantamaan liikennettä yhteistyökumppanien sivuille ja luomaan maksu-klikkauksesta tuloa Smart Search kehittäjille.

Smart Search kuvitus

Smart Search viruksen vaarallisin ominaisuus on, että se mainosta tai ohjaa käyttäjät vaarallisille sivuille. Näillä sivuilla voi olla haittaohjelmia, ja ne voivat saastuttaa uhrien tietokoneet tuhoisilla viruksilla, kuten lunnasohjelmat. Pidä mielessäsi, että viimeisimmät tutkimukset näyttävät tämän selaimen kaappaajan aktiivisesti kohdistavan Mac OS X käyttäjiä. Siksi me olemme liittäneet yksityiskohtaiset ohjeet poistamaan Smart Search viruksen Mac laitteelta. Löydät ne alta.

Jos yllä mainittu Smart Search aktiviteetti ei riitä, niin pidä mielessäsi, että käyttäjät voivat saada keyloggerin, joka tallettaa jokaisen näppäimen iskun ja voi varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten sosiaalisen media, pankin ja muiden salasanat. Tämä aktiviteetti on vaarallista, koska et voi tietää kuka saa henkilökohtaiset tietosi. Niitä voidaan käyttää erilaisiin laittomiin tarkoituksiin, kuten identiteettivarkaus.

Smart Search selaimen kaappaaja

Tämän lisäksi, Smart Search uudelleenohjaus on läheistä sukua thesmartsearch.net sivulle. Sitä käytettiin laajennuksen hakukoneena. Sen tämän hetkisessä tilassa, se vain ohjaa käyttäjät epäilyttäville sivuille. Me kehotamme, että käyttäjät eivät selaa tätä sivua, tai sulkevat selaimensa, jos heidät ohjataan sille.

Kaiken kaikkiaan, tämä laajennus ei ole aikasi arvoinen. Se ei tarjoa sinulle “Nopeampaa ja Puhtaampaa Hakua,” eikä se paranna nettiselaamistasi. Koska kaikki haut ohjataan yahoo.com sivulle, voit samalla käyttää virallista sivua, joka ei ohjaa sinua epäilyttäville sivuille. Siksi sinun ei kannata odottaa Smart Search poiston kanssa. Voit poistaa ei toivotun sovelluksen tehokkaalla turvatyökalulla, kuten ReimageIntego.

Smart Search virusSmart Search on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jota levitetään selaimen laajennuksena niputus tekniikalla.

Vaarallinen selaimen laajennus piileskelee ilmaisohjelmien asennustiedostoissa

Vaikka useat voivat ihmetellä, miten selaimen kaappaajat pääsevät järjestelmään, vastaus on todella yksinkertainen — epäluotettavat selaimen laajennukset lisätään kolmansien osapuolien sovellusten valinnaiseksi komponentiksi. Kehittäjät niputtavat ne yhteen ja tarjoavat niitä pakettina. Siksi monet käyttäjät eivät huomaa, kun potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tunkeutuu heidän tietokoneelleen. 

Jos haluat välttää selaimen kaappaajat, kaikkein tärkeintä on seurata ilmaisohjelmien asennusta, valitsemalla Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja estää ylimääräisten komponenttien asennus. Muussa tapauksessa voit löytää kyseenalaisia sovelluksia tietokoneeltasi ja sinun pitää tarttua toimeen niiden poistamiseksi.

Asiantuntijat selittävät, miten poistaa Smart Search 

Useimmat käyttäjät eivät asentaneet tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa itse. Koska tartunta voi olla sitkeä, ihmisillä voi olla vaikeuksia Smart Search poistossa. Verkkoturvallisuuden asiantuntijoilla on onneksi kaksi tapaa poistaa selaimen kaappaaja helposti.

Ensimmäinen tapa vaatii lataamaan ammattilaisten haittaohjelman poistajan ja asentamaan sen tietokoneelle. Myöhemmin, tarkista järjestelmä potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien varalta ja anna antiviruksen poistaa Smart Search turvallisesti. Tämä poistotapa ottaa vain muutaman minuutin, ennen kuin PC on puhdas selaimen kaappaajista.

Toinen tapa poistaa Smart Search Mac tai Windows laitteelta, on sen tekeminen itse. Joillain käyttäjillä ei ehkä ole kokemusta, että he voisivat tehdä sen ilman apua. Siksi me todella suosittelemme seuraamaan manuaalisen poiston ohjeita, jotka ovat tämän artikkelin alla. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen The Smart Search Poisto-ohje:

Poista The Smart Search Windows järjestelmistä

Jos haluat poistaa PUPin Windows järjestelmästä, seuraa näitä ohjeita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista The Smart Search sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi The Smart Search tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista The Smart Search selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista The Smart Search Mac OS X järjestelmästä

Voit poistaa Smart Search viruksen Mac laitteesta näillä askeleilla:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi The Smart Search tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista The Smart Search Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi The Smart Search sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi The Smart Search poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista The Smart Search Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin The Smart Search pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista The Smart Search Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Muista nollata Firefox alkuperäisiin asetuksiin.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse The Smart Search sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita The Smart Search poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista The Smart Search Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse The Smart Search sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi The Smart Search poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista The Smart Search Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi The Smart Search tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos The Smart Search on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi The Smart Search poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-the-smart-search.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta The Smart Search