Poisto The Smart Search (Viruksen Poisto-ohjeet) - päivitetty elo 2018

The Smart Search Poisto-ohje

Mikä on The Smart Search?

Smart Search on selaimen kaappaaja, joka aktiivisesti kohdistaa useimmat selaimet, ottaakseen ne haltuunsa

Smart Search kuva

Smart Search on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka on suunniteltu kaappaamaan kaikkein suosituimmat selaimet, kuten Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, jne. Tämä kyseenalainen sovellus leviää selaimen laajennuksena, joka muokkaa selaimen asetuksia heti ja ohjaa search-smart.work sivulle. Toisin sanoen, käyttäjät pakotetaan selaamaan petollisten hakukoneiden läpi, jotka toimittavat muokattuja hakutuloksia. Tämän lisäksi, ihmiset aktiivisesti etsivät tehokkaita tapoja poistaa Smart Search viruksen Mac laitteelta, koska tämä PUP voi olla todella sitkeä. Siksi käyttäjiä neuvotaan olemaan varuillaan ja suojaamaan järjestelmiään tältä selaimen kaappaajalta.

Nimi Smart Search
Tyyppi Selaimen Kaappaaja
Vaaran taso Keskitaso. Suorittaa selaimen muokkauksia pysyäkseen järjestelmässä
Sukua thesmartsearch.net
Uudelleenohjaus sivu search-smart.work
Potentiaaliset vaarat Tämä PUP voi ohjata vaarallisille sivuille, näyttää muokattuja hakutuloksia ja näyttää tunkeilevia mainoksia. Tämän tuloksena käyttäjät voivat kohdata sietämätöntä selausta ja hidastunutta tietokoneen järjestelmää
Levitys Leviää selaimen laajennuksena niputus levitystavalla
Poisto Koska tämä selaimen kaappaaja voi olla sitkeä, me suosittelemme hankkimaan FortectIntego ohjelman The Smart Search poistoon

Smart Search lupaa “Nopeamman Ja Puhtaamman Haun.” Tämän selaimen kaappaajan kehittäjät yrittävät vakuuttaa käyttäjät, että tämä sovellus on hyödyllinen. Kehittäjien ainoa tarkoitus on kuitenkin saada rahallista etua uhrien saastuneiden selainten avulla. Siksi käyttäjien pitää poistaa Smart Search uudelleenohjaus ja laajennus tietokoneiltaan, heti kun he huomaavat sen.

Smart Search kaappaaja yleensä asettaa välilehden osoitteen, hakukoneen ja kotisivun search-smart.work sivuksi, joka ohjaa käyttäjät yahoo.com sivulle. Tämä tehdään, jotta voidaan seurata käyttäjien selaustottumuksia ja manipuloida hakutuloksia sen mukaan. Tällä tavalla käyttäjät altistetaan kolmansien osapuolien sisällölle, aina kun he selaavat nettiä.

Smart Search uudelleenohjaus

Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tallentaa useita ei henkilökohtaisia tietoja, kuten seuraavat:

 • Hakusanat;
 • IP-osoite;
 • käytetty ISP;
 • Sijainti;
 • Jne.

Jatkuvaa vakoilua suoritetaan, jotta voidaan tutkia uhrien nettiselaamisen tapoja, nämä tiedot ehkä jaetaan myös kolmansille osapuolille. Tällaiset tiedot ovat arvokkaita markkinoinnissa, koska kustomoidut mainokset auttavat parantamaan liikennettä yhteistyökumppanien sivuille ja luomaan maksu-klikkauksesta tuloa Smart Search kehittäjille.

Smart Search kuvitus

Smart Search viruksen vaarallisin ominaisuus on, että se mainosta tai ohjaa käyttäjät vaarallisille sivuille. Näillä sivuilla voi olla haittaohjelmia, ja ne voivat saastuttaa uhrien tietokoneet tuhoisilla viruksilla, kuten lunnasohjelmat. Pidä mielessäsi, että viimeisimmät tutkimukset näyttävät tämän selaimen kaappaajan aktiivisesti kohdistavan Mac OS X käyttäjiä. Siksi me olemme liittäneet yksityiskohtaiset ohjeet poistamaan Smart Search viruksen Mac laitteelta. Löydät ne alta.

Jos yllä mainittu Smart Search aktiviteetti ei riitä, niin pidä mielessäsi, että käyttäjät voivat saada keyloggerin, joka tallettaa jokaisen näppäimen iskun ja voi varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten sosiaalisen media, pankin ja muiden salasanat. Tämä aktiviteetti on vaarallista, koska et voi tietää kuka saa henkilökohtaiset tietosi. Niitä voidaan käyttää erilaisiin laittomiin tarkoituksiin, kuten identiteettivarkaus.

Smart Search selaimen kaappaaja

Tämän lisäksi, Smart Search uudelleenohjaus on läheistä sukua thesmartsearch.net sivulle. Sitä käytettiin laajennuksen hakukoneena. Sen tämän hetkisessä tilassa, se vain ohjaa käyttäjät epäilyttäville sivuille. Me kehotamme, että käyttäjät eivät selaa tätä sivua, tai sulkevat selaimensa, jos heidät ohjataan sille.

Kaiken kaikkiaan, tämä laajennus ei ole aikasi arvoinen. Se ei tarjoa sinulle “Nopeampaa ja Puhtaampaa Hakua,” eikä se paranna nettiselaamistasi. Koska kaikki haut ohjataan yahoo.com sivulle, voit samalla käyttää virallista sivua, joka ei ohjaa sinua epäilyttäville sivuille. Siksi sinun ei kannata odottaa Smart Search poiston kanssa. Voit poistaa ei toivotun sovelluksen tehokkaalla turvatyökalulla, kuten FortectIntego.

Smart Search virusSmart Search on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jota levitetään selaimen laajennuksena niputus tekniikalla.

Vaarallinen selaimen laajennus piileskelee ilmaisohjelmien asennustiedostoissa

Vaikka useat voivat ihmetellä, miten selaimen kaappaajat pääsevät järjestelmään, vastaus on todella yksinkertainen — epäluotettavat selaimen laajennukset lisätään kolmansien osapuolien sovellusten valinnaiseksi komponentiksi. Kehittäjät niputtavat ne yhteen ja tarjoavat niitä pakettina. Siksi monet käyttäjät eivät huomaa, kun potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tunkeutuu heidän tietokoneelleen.

Jos haluat välttää selaimen kaappaajat, kaikkein tärkeintä on seurata ilmaisohjelmien asennusta, valitsemalla Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja estää ylimääräisten komponenttien asennus. Muussa tapauksessa voit löytää kyseenalaisia sovelluksia tietokoneeltasi ja sinun pitää tarttua toimeen niiden poistamiseksi.

Asiantuntijat selittävät, miten poistaa Smart Search

Useimmat käyttäjät eivät asentaneet tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa itse. Koska tartunta voi olla sitkeä, ihmisillä voi olla vaikeuksia Smart Search poistossa. Verkkoturvallisuuden asiantuntijoilla on onneksi kaksi tapaa poistaa selaimen kaappaaja helposti.

Ensimmäinen tapa vaatii lataamaan ammattilaisten haittaohjelman poistajan ja asentamaan sen tietokoneelle. Myöhemmin, tarkista järjestelmä potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien varalta ja anna antiviruksen poistaa Smart Search turvallisesti. Tämä poistotapa ottaa vain muutaman minuutin, ennen kuin PC on puhdas selaimen kaappaajista.

Toinen tapa poistaa Smart Search Mac tai Windows laitteelta, on sen tekeminen itse. Joillain käyttäjillä ei ehkä ole kokemusta, että he voisivat tehdä sen ilman apua. Siksi me todella suosittelemme seuraamaan manuaalisen poiston ohjeita, jotka ovat tämän artikkelin alla.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen The Smart Search Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos haluat poistaa PUPin Windows järjestelmästä, seuraa näitä ohjeita:

Poistaaksesi The Smart Search Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät The Smart Search (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista The Smart Search Mac OS X järjestelmästä

Voit poistaa Smart Search viruksen Mac laitteesta näillä askeleilla:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi The Smart Search tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Muista nollata Firefox alkuperäisiin asetuksiin.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy The Smart Search ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos The Smart Search ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa The Smart Search poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy The Smart Search ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan The Smart Search rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä