Vakavuus luokka:  
  (17/100)

Total System Care. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Virukset

Mikä on Total System Care?

Total System Care on kyseenalainen ohjelma joka tulee ladata järjestelmään vasta sen jälkeen kun olet miettinyt tätä kahdesti. Kyllä, se toimii PC:n optimoijana kuten se lupaa ja se etsii vanhat rekisteri merkinnät, turhat tiedostot sekä vastaavat asiat joita voidaan löyttää kaikilta tietokoneilta. Tästä huolimatta uskomus on, että tämä ohjelma näyttää liioteltuja hälytyksiä jotka tuskin paljastavat oiketa PC ongelmia tai tekisivät tietokoneestasi nopeamman. Tämän lisäksi, Total System Care voi alkaa näyttämään skannereitaan joka kerta kun käynnistät PC:si uudelleen, joten se voi paljastua todella ärsyttäväksi ohjelmaksi joka se sijaan että auttaisi sinua, aiheuttaa vain ongelmia tietokoneellasi. Et ehkä vain näe hälytyksiä jotka kertovat PC:si ongelmista mutta myös kaupallisia kolmansien osapuolien mainoksia. Tämän lisäksi, tämä sovellus ei poista näitä vanhentuneita rekisterimerkintöjä jos et osta sen lisensoitua versiota. Ole hyvä ja ÄLÄ anna luottokortti tietojasi ja ÄLÄ maksa Total System Caren lisensoidusta versiosta sillä luultavasti käytät rahasi täysin turhaan. Jos todella luulet PC:si toimivan hitaammin kuin normaalista, sinun tulee vain tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa haitalliset ohjelmat järjestelmästäsi. Tämä auttaa sinua pääsemään eroon turhista tiedostoista ja tämä parantaa PC:si nopeutta.

Kuinka Total System Care voi tunkeutua tietokoneelleni?

Total System Care voidaan ladata sen viralliselta verkkosivulta tai muilta sivustoilta joita käytetään promotoimaan ohjelmia kuten PC optimointi työkaluja sekä vastaavia. Tästä huolimatta, kuten olemme jo maininneet, sinun tulee miettiä kahdesti ennen kuin lataat tämän ohjelman tietokoneellesi sillä sen vaikutukset ovat enemmän negatiivisia kuin positiivisia. Tämän lisäksi, tämä ei ole ainoa tapa jolla tämä ohjelma voi ilmaantua tietokoneellesi. Se voi myös ilmaantua sille kun olet ladannut jonkin muun ohjelman. Useimmissa tapauksissa, Total System Care leviää ilmaisohjelmien avulla, kuten videoiden nauhoitus/striimaus ohjelmat, latausmanagerit, PDF luojat sekä vastaavat ohjelmat. Tästä syystä sinun tulee aina pitää tällaisten ohjelmien asennusprosessia silmällä valitsemalla kustomoidun tai Edistyneen asennustavan jokaiselle ilmaisohjelmalle. Kun olet tehnyt tämän, seuraa jokaista asennusvaihetta tarkasti ja etsi lausetta joka tarjoaa sinulle Total System Care ohjelmaa ladattavaksi. Sinulla ei tietenkään välttämättä ole mitään tietoa mistä tämä kyseenalainen ohjelma on tullut sillä löytyy kymmeniä ilmaisohjelmia jotka eivät anna poistaa rukseja ’valinnaisista latauksista’. Jos huomasit, että Total System Care virus aiheuttaa jatkuvia skannereita, hälytyksiä sekä vastaavia epämukavuuksia tietokoneellasi, sinun pitää vain tarkistaa PC:si maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa se. Jos haluat lisätietoa tästä niin seuraa alla olevaa ohjetta:

Kuinka poistaa Total System Care?

Me todella suosittelemme Total System Caren poistamista järjestelmästäsi, erityisesti jos sinulla ei ole mitään tietoa mistä tämä ohjelma on tullut. Tähän tarkoitukseen, tarkista tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, tai seuraa näitä ohjeita:

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Total System Care.
  • Poista se ja muut kyseenalaiset ohjelmat.
  • Paina OK tallentaaksesi nämä muutokset.

Jos olet Windows 8 user, klikkaa hiiren oikee painiketta näytön vasemassa alakulmassa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Sovellus.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Total System Care suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Total System Care poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Total System Care kuvankaappaus
Total System Care kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä