Poisto trackid=sp-006 (Viruksen Poisto-opas) - Parannellut Ohjeet

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

trackid=sp-006 Poisto-ohje

Mikä on trackid=sp-006?

Trackid=sp-006 mainosohjelma turhauttaa Google Chrome käyttäjät

trackid=sp-006 viruksen kuvaTrackid=sp-006 on luokiteltu mainosohjelmaksi, jolla on myös selaimen kaappaajan ominaisuuksia. Yleensä se kerää tietoa käyttäjistään ja näyttää suuren määrän mainoksia. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi päästä järjestelmääsi ohjelmanipussa ja pysyy huomaamattomana kauan.

Helpoin tapa tämän mainosohjelman huomaamiseen on tarkistaa osoitepalkin URL, kun olet suorittanut haun. Yleensä trackid=sp-006 on lisätty loppuun, joka kertoo selaimesi olevan kaapattu. Pidä mielessäsi, että jos et tartu toimeen, niin voit asettaa turvallisuutesi ja yksityisyytesi vaaraan.

Se johtuu siitä, että trackid=sp-006 virus seuraa nettiselaamistasi. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi saada ja tallettaa tietoja, kuten IP-osoite, sijainti, sekä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi ja sähköpostiosoite.

Kerättyjen tietojen avulla tämä mainosohjelma säätää online mainokset sinun kiinnostustesi mukaan. Tällä tavalla sinut houkutellaan klikkaamaan niitä yhä enemmän. On kuitenkin tärkeää tietää, että nämä eivät ole vain ärsyttäviä, mutta myös vaarallisia.

trackid=sp-006 kuvatrackid=sp-006 voi häiritä nettiselaamistasi ärsyttävillä mainoksilla. Pahaa tarkoittavat ihmiset käyttävät suosittua levitystapaa levittämään vaarallisia tietokonetartuntoja, sen nimi on haittamainonta. Mainosohjelma hukuttaa tavalliset tietokoneen käyttäjät useisiin haittamainoksiin, jotka on ohjelmoitu lataamaan vaarallisia tietokonetartuntoja, kun niitä klikataan.

Siksi LosVirus.es varoittavat, että jos viivytät trackid=sp-006 poistoa, niin voit päästää koneellesi paljon vaarallisemman viruksen kuin mainosohjelma. Me myös ehdotamme tarkistamaan järjestelmän ReimageIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla ohjelmalla, jotta voit poistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat PC:ltä.

Jos et halua ylimääräisiä latauksia, niin me suosittelemme käyttämään alla olevia ohjeita, kun poistat trackid=sp-006 viruksen. Ne kertovat miten voit poistaa mainosohjelman ja sen komponentit.

Tapoja miten mainosohjelma pääsee järjestelmääsi

Erilaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten mainosohjelmat, leviävät yhdessä paketissa ilmaisohjelmien kanssa. Yleensä tiedot niistä ovat piilotettuina, jos käyttäjä ohittaa asennusvaiheet valitsemalla Suositellun tai Pika-asetuksen. Siksi me suosittelemme asentamaan ilmaisohjelmat huolellisesti, jos haluat suojella tietokonettasi.

Paras tapa estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy koneelle, on valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Ne näyttävät kaiken tarpeellisen tiedon, jotta voit tunnistaa valinnaiset ohjelmat, jotka voidaan asentaa prosessin aikana. Sinun kannattaa etsiä ja poistaa ruksit, kuten ”Get XXX now” jotka on yleensä merkattu valmiiksi.

Muista myös pysyä kaukana mainosmateriaalista verkossa, koska ne voivat johdattaa sinut todella epäilyttäville sivuille ja tuoda koneelle muita PUP ohjelmia. Viisain valinta on käyttää ammattilaisten turvaohjelmaa kaikkina aikoina.

Trackid=sp-006 viruksen poisto-ohjeet

Jos huomasit trackid=sp-006 uudelleenohjaus viruksen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa sen poistamiseen — manuaalinen ja automaattinen. Vaikka molemmat tavat ovat tehokkaita, niin me ehdotamme käyttämään maineikasta antivirusta, joka säästää aikaa ja tekee sen turvallisesti.

Voit poistaa trackid=sp-006 viruksen alla mainittujen ohjelmien avulla. Ne löytävät ja poistavat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat helposti ja suojaavat järjestelmääsi tulevaisuudessa.

Jos kuitenkin valitset trackid=sp-006 viruksen manuaalisen poiston, muista seurata ohjeita tarkasti. Ne kertovat kuinka voit poistaa mainosohjelman ja sen komponentit.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen trackid=sp-006 Poisto-ohje

Poista trackid=sp-006 Windows järjestelmistä

Windows käyttäjien kannattaa seurata alla olevia ohjeita trackid=sp-006 viruksen poistoon.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista trackid=sp-006 sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi trackid=sp-006 tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista trackid=sp-006 Mac OS X järjestelmästä

Jos olet huomannut trackid=sp-006 uudelleenohjauksen, tarkista annetut ohjeet Mac laitteesi puhdistukseen.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi trackid=sp-006 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista trackid=sp-006 Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin trackid=sp-006 pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista trackid=sp-006 Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse trackid=sp-006 sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita trackid=sp-006 poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista trackid=sp-006 Google Chrome selaimelta

Voit korjata Chrome selaimen poistamalla mainosohjelman ja nollaamalla selaimesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse trackid=sp-006 sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi trackid=sp-006 poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista trackid=sp-006 Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi trackid=sp-006 tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi trackid=sp-006 poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan trackid=sp-006 rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä