Poista TradeAdExchange virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

TradeAdExchange viruksen Poisto-ohje

Mikä on TradeAdExchange virus?

Olkaa hyvä ja auttakaa minua ratkaisemaan tietokoneongelma! Näen jatkuvasti TradeAdExchange mainoksia. Nämä epäilyttävät tarjoukset ilmaantuvat jatkuvina pop-uppeina ja kehoittavat minua päivittämään ohjelman tai asentamaan uuden, tuntemattoman ohjelman ilmaiseksi. En usko, että minun kannattaa luottaa näihin tarjouksiin, olenko oikeassa? Mitä voitte kertoa tästä ongelmasta?

Yleistietoja TradeAdExchange sovelluksesta:

TradeAdExchange kaappaaja on tietokoneloinen joka voi todella heikentää nettiselaamistasi. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka yleensä yrittää asentaa laajennuksensa uhrin tietokoneen nettiselaimille. Kun se on tehnyt tämän niin se alkaa välittömästi tunkeilevat aktiviteettinsa. Tämä mainosohjelma lähettää yleensä pop-upin tai Uuden välilehden mainoksen kun selaat nettiä.

Yleensä, TradeAdExchange mainokset ilmaantuvat kun käyttäjä klikkaa satunnaista linkkiä ja avaa uusia nettisivuja. Nämä ilmoitukset yleensä tarjoavat tietokone ohjelmien tai päivitysten asentamista ilmaiseksi. Yleensä se ehdottaa Java tai Adobe Flash soittimien päivitystä. Jos sinulla on TradeAdExchange virus niin voit myös kokea uudelleenohjauksia epäilyttäville sivustoille. Ole varuillasi sillä turvallisuusasiantuntijat väittävät tämän epäilyttävän ohjelman promotoivan vaarallisia ohjelmia ja jopa haittaohjelmia. Meidän on turha edes sanoa, että sinun EI KANNATA asentaa epäilyttäviä ohjelmia tuntemattomista lähteistä. Kukaan ei voi taata, että saat turvallisen ohjelman joten miksi ottaa riski?

Jotta voit kokonaan poistaa tämän epäilyttävän sovelluksen nimeltä ”Trade Exchange”, ”Trade and exchange”, jne., tietokoneasiantuntijat suosittelevat käyttämään automaattista poistotapaa. Me suosittelemme asentamaan haittaohjelman poistajan, kuten ReimageIntego, joka pystyy tarkistamaan tietokoneen järjestelmän ja löytämään sekä poistamaan vaaralliset tietokoneuhat jotka voivat piileskellä syvällä järjestelmässä.

TradeAdExchange adware displaying dangerous suggestions to install questionable software

Kuinka voin saada TradeAdExchange tartunnan?

Tämä epäilyttävä ohjelma voi tunkeutua tietokoneesi järjestelmään viekkaasti ja tätä EI KUULU sietää. TradeAdExchange kaappaaja yleensä ilmaantuu jos tietokoneen käyttäjä ei seura muutamia ohjelmien asennuksen sääntöjä. Tämä ja muut kriittiset ohjelmat leviävät yleensä muiden freeware ja shareware ohjelmien liitteenä, joten on todella tärkeää olla tarkkana kun asennetaan tällaisia ohjelmia tietokoneelle. Meillä on muutamia vihjeitä miten asentaa ohjelmat oikealla tavalla:

 1. Lataa ohjelmia vain luotettavilta ja turvallisilta sivuilta. Jos et ole varma onko lataussivu luotettava niin lue käyttäjien palautteet siitä erilaisilta tietokone foorumeilta.
 2. Kun olet ladannut ohjelman niin sinun kannattaa olla tarkkana sen asennuksen kanssa. Muista aina lukea kaikki tiedot asennustiedostosta ja älä unohda Käyttöehtojen tai Yksityisyyden Suojan lukemista. Nämä dokumentit yleensä kertovat sisältääkö ohjelma kolmansien osapuolien sovelluksia vai ei.
 3. Käytä oikeaa asennustapaa. Älä käytä perinteisiä Perus tai Pika asennustapoja vaan valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Nuo perinteiset asennustavat salaavat yleensä tiedot valinnaisista latauksista, jos niissä sellaisia on. Kaksi muuta asennustapaa antavat käyttäjälle mahdollisuuden poistaa kaikki turhat liitteet.

Jos olet huomannut, että TradeAdExchange haittaohjelma on jo hyökännyt tietokoneeseesi ja häiritsee sinun nettiselaamistasi jatkuvilla keskeytyksillä, sinun ei kannata hukata aikaa vaan etsiä ratkaisu tähän ongelmaan. Jos haluat tietää kuinka poistaa TradeAdExchange virus, jatka lukemista sivulla 2.

Kuinka voin poistaa tämän petollisen sovelluksen PC:ltä?

TradeAdExchange virus voidaan poistaa onnistuneesti ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Löydät suositeltavien ohjelmien listan tämän tekstin alta. Löytyy myös toinen tapa jolla poistaa Trade Ad Exchange myös. Voit koettaa sen manuaalista poistamista, turvallisuusasiantuntijat kuitenkin suosittelevat tätä poistotapaa vain jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä. Muussa tapauksessa voit jättää ei toivottuja komponentteja tietokoneellesi, tämä voi aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa. Tästä huolimatta, TradeAdExchange manuaalinen poisto-ohje on myls annettu alla. Kerro meille jos olet kohdannut ongelmia tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistossa, meidä tukitiimimme on aina valmis auttamaan.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TradeAdExchange viruksen Poisto-ohje

Poista TradeAdExchange Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista TradeAdExchange sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi TradeAdExchange tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista TradeAdExchange Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi TradeAdExchange tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista TradeAdExchange virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin TradeAdExchange pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista TradeAdExchange Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse TradeAdExchange sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita TradeAdExchange poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista TradeAdExchange Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse TradeAdExchange sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi TradeAdExchange poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista TradeAdExchange Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi TradeAdExchange tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi TradeAdExchange poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan TradeAdExchange rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä