Vakavuus luokka:  
  (35/100)

Trojan win32/Tiggre!rfn. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Troijalaiset

Trojan win32/Tiggre!rfn on virus, joka louhii kryptovaluuttaa salassa

Trojan win32/Tiggre!rfn virus

Trojan win32/Tiggre!rfn on vaarallinen ohjelma, jonka verkkorikolliset loivat kryptovaluutan louhimiseen uhrien tietokoneilla. Vaarallinen tiedosto lähetetään käyttäjille videotiedostona, todellisuudessa se on AutoIt skripti.

Trojan:win32/Tiggre!rfn on viruksen nimi, jota Windows turvaohjelma käyttää. Muita tunnettuja nimiä ovat TROJ_DIGMINEIN.A (Trend Micro), Trojan.GenericKD.12694003 (BitDefender), W32/Autoit.CGO!tr (Fortinet) sekä muut.

YHTEENVETO
Nimi Trojan win32/Tiggre!rfn
Tyyppi Troijalainen hevonen
Alatyyppi Kryptovaluuttaa louhiva botti
Käynnistystiedosto cherry.exe
Merkit ja oireet Lisää huomattavasti CPU kuormaa, hidastaa PC:n suorituskykyä
Levitys Roskaposti, Facebook messenger, vaaralliset sivut
Poisto Suorita tietokoneen täysi tarkistus Reimage ohjelmalla

Heti kun win32/Tiggre!rfn virus toimitetaan, se muokkaa rekisterimerkintöjä ja tekee muita muutoksia käyttäjien tietokoneelle, jotta se on paikalla, kun Windows käynnistetään. Tämän lisäksi, haittaohjelma ottaa kohdetietokoneen turvaohjelmat käytöstä, joten sen huomaaminen ja poistaminen on vaikeaa. Poiston takaamiseksi, käynnistä PC Vikasietotilassa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla tai muulla turvatyökalulla.

Vaarallinen tiedosto tulee uhrien järjestelmään muiden haittaohjelmien avulla tai se ladataan vaaralliselta sivulta. Troijalaisen huomattiin leviävän myös Facebook Messengerin kautta. Siksi käyttäjien pitää olla varuillaan, kun he lataavat tiedostoja Facebookista.

win32/Tiggre!rfn troijalainen vaikuttaa kaikkiin Windows versioihin, kuten Windows Vista, Windows 7, Windows 8 sekä muut. Se pudottaa käynnistystiedoston nimeltä cherry.exe. Tämä tiedosto löytyy tehtävienhallinnasta ja sen sijainti on %Application Data%\{Käyttäjän nimi}\cherry.exe.

Merkit ja oireet kryptolouhija botin olemassaolosta

Kryptokaappaus on termi, jota käytetään kuvaamaan prosessia, kun hakkerit käyttävät vaarallista ohjelmaa louhimaan kryptovaluuttaa, (kuten Bitcoin, Monero, Ethereum sekä useat muut) aina kun kone käynnistyy. Verkossa suoritettu vaarallinen skripti voi tehdä saman prosessi tunkeutumatta suoraan tietokoneelle.

Troijalaisen suurin ongelman on, ettei sillä yleensä ole moniakaan oireita. Kryptolouhija viruksella on yleensä kuitenkin yksi tunnistettava ominaisuus – se hidastaa CPU ja GPU suorituskykyä huomattavasti, koska kryptovaluutan louhinta käyttää reilusti tietokoneen resursseja ratkaistakseen monimutkaisia matemaattisia ongelmia.

Jopa yksinkertaisen tehtävän suorittaminen voi olla vaikeaa korkean CPU käytön takia, jopa sivujen lataukset tai PC:n uudelleenkäynnistys voi kestää todella kauan. Tämä voi lyhentää CPU käyttöikää tai vahingoittaa sitä parantumattomasti, koska se ylikuumenee. Jos PC käyttäytyy hitaasti, niin on aika suorittaa täysi tietokoneen tarkistus ja siirtyä suoraan Trojan win32/Tiggre!rfn poistoon.

Troijalaisten hevosten toinen ilkeä piirre on niiden kuku avata ovet muille vaarallisille tartunnoille, kuten vakoiluohjelmat, keyloggerit, lunnasohjelmat, muut troijalaiset ja vastaavat. Nämä vaaralliset virukset voivat varastaa ja jakaa henkilökohtaisia tietoja, lukita tiedostosi ja tämä voi johtaa laitteiston hajoamiseen.

Tapoja suojella itseäsi vaarallisilta troijalaisilta hevosilta ja muilta haittaohjelmilta

Haittaohjelma voi aiheuttaa suurta vahinkoa, tietokoneesi yksin ei ole vaarassa, vaan virtuaalinen turvallisuutesi myös. Siksi on tärkeää tietää kuinka vaarallisia ohjelmia levitetään, jotta voit suojautua niiltä.

NoVirus.uk asiantuntijat erittelevät seuraavat kaksi tartuntatapaa:

 • Roskapostit. Sähköpostit tuntemattomista lähteistä voivat sisältää vaarallisen kuorman liitteen sisällä, tai sinulle voidaan antaa linkki, joka johtaa suoraan vaaralliseen tiedostoon. Siksi on tärkeää olla avaamatta mitään sähköposteja tuntemattomista lähteistä. Jos et ole varma sähköpostin ja liitteen laillisuudesta, tarkista liitetiedosto tehokkaalla turvaohjelmalla. ÄLÄ käynnistä tiedostoa. Yleensä käytetään seuraavanlaisia tiedostoja: .txt, .pdf ja .doc.
 • Saastuneet tai laittomat sivustot. Epäilyttävät sivustot, kuten torrent sivut, voivat piilottaa haittaohjelmat asennustiedostojen sisälle. Tämän lisäksi, asennettu piraattiohjelma on laiton ja se voi aiheuttaa sinulle paljon harmia.
 • Vaaralliset mainokset ja uudelleenohjaukset. Älä klikkaa mitään tuntematonta mainosta. Kun sinut uudelleenohjataan, älä klikkaa mitään ja sulje selaimesi heti. Muista varmistaa, etteivät aikaisemmin avatut välilehdet eivät avaudu.
 • win32/Tiggre!rfn viruksen tiedetään leviävän sosiaalisessa mediassa, erityisesti Facebook Messenger ohjelmassa. Älä siis lataa mitään tiedostoja tuntemattomilta ihmisiltä. Tämän lisäksi, saastuneet tietokoneet voivat levittää haittaohjelmaa laillisilta Facebook tileiltä, ole siis tarkkana!

Trojan win32/Tiggre!rfn poisto voi estää CPU:n ylikuumenemisen

Me emme suosittele manuaalista Trojan win32/Tiggre!rfn poistoa. Troijalaiset hevoset ovat vaarallisia ja monimutkaisia viruksia, ja sen poisto vaatii hyvää tietokoneen järjestelmän tuntemusta. Järjestelmätiedostojen käsittely voi vahingoittaa Käyttöjärjestelmääsi lopullisesti.

Siksi me suosittelemme poistamaan win32/Tiggre!rfn viruksen tehokkaalla turvaohjelmalla. Meidän suosituksiamme ovat Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Pidä aina mielessäsi, että troijalainen ei anna turvaohjelman käynnistyä kunnolla. Siksi sinun pitää käynnistää PC Vikasietotilaan verkolla ja käynnistää turvaohjelma sieltä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Trojan win32/Tiggre!rfn Poisto-ohje:

Poista Trojan win32/Tiggre!rfn käyttäen Safe Mode with Networking

Varmistaaksesi antivirus ohjelman kunnollisen käynnistyksen, käynnistä PC Vikasietotilaan Verkolla. Seuraa näitä askeleita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Trojan win32/Tiggre!rfn

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Trojan win32/Tiggre!rfn poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Trojan win32/Tiggre!rfn ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-trojan-win32tiggrerfn.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä