Poisto TuneUp Pro

TuneUp Pro Poisto-ohje

Mikä on TuneUp Pro?

Mikä on Tuneup Pro?

Tuneup Pro on PC Optimointi työkalu joka voi aiheuttaa useita aktiviteetteja tietokoneellasi kun se koettaa vakuttaa sinua ostamaan sen lisenssi. Kuten se kehittäjät väittävät, tämä ohjelma suunniteltiin parantamaan järjestelmän nopeutta, tietokoneen vakautta ja pitämään sen puhtaana virheistä. Se pystyy itseasiassa poistamaan joitain tarpeettomia tiefostoja mutta voit olla varma, että se ei paranna järjestelmääsi millään tavalla. Vaikka se voidaankin ladata sen viralliselta verkkosivulta niin useimmissa tapauksissa se liikkuu nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja tulee asennetuksi ilman käyttäjän tietämystä. Kun se on asennettu, se lataa skannerinsa ja etsii mukama tiedostoja, huonoja rekisteri merkintöjä sekä virheitä. Myöhemmin se näyttää sinulle tarkistuksen tulokset joissa on pitkä lista ohjelmia jotka pitää poistaa. Vaikka me emme voi taata, että nämä tulokset ovat tekaistuja, sinun tulisi olla todella varovainen sen kanssa mitä näet sillä ne voivat olla täynnä laillisia ohjelmia jotka eivät vaikuta PC:n nopeuteen. Tästä syystä älä KOSKAAN luota siihen ja ÄLÄ klikkaa ’Korjaa nyt (Fix now)’ tai ’Poista (Remove)’ sekä muita painikkeita. Jos klikkaat niitä niin älä ylläty kun sinut uudelleenohjataan Tune up Pro ostosivulle ja huijataan ostamaan sen lisensoitu versio. Jos teet tämän, et ehkä menetä ainoastaan rahojasi ostaessasi hyödyttömän ohjelman. Voit myös paljastaa henkilöjohtaisia tietojasi, kuten luottokortti tiedot, pankkitilin ja salanat kyseenalaiselle yritykselle. Tästä syystä älä missään nimessä jätä Tuneup Pro ohjelmaa tietokoneellesi! Jos se on jo päässyt sisälle, tee tarvittavat toimet ja poista se välittömästi.

Kuinka Tuneup Pro voi kaapata tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, käyttäjät jotka on vakuutettu sen olevan kätevä työkalu voivat ladata tämän ohjelman sen viralliselta verkkosivulta. Vaikka tämä tapahtuukin kohtalaisen usein, löytyy useita tapauksia kun tämä PC Optimoija ilmaantuu järjestelmään sen jälkeen kun on ladattu freeware ja shareware ohjelmia. Tämä johtuu siitä, että se on yhditetty useisiin ilmaisohjelmiin, kuten Lataus managerit tai videoiden striimaus ohjelmat. Tällä tavalla he voivat levittää Tuneup Pro ohjelmaa laajalle ja huijata ihmiset ostamaan tämän petollisen ohjelman. Jos et halua kokea järjestelmän hidastumisia ja tulla häirityksi jatkuvien skannereiden tai pop-up mainosten kanssa, sinun pitää olla tarkkaavaisempi kun asennat ilmaisohjelmia. Valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, lue kaikki tarkasti ja poista kaikki ehdotukset asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Jos tämä vaarallinen. On myös hyvin tiedossa, että Tuneup Pro asentaa usein Reimage Plus ohjelman rinnalleen, joten sinun tarvitsee ehkä poistaa ne molemmat. Me suosittelemme käyttämään luotettavaa mainosohjelman poistajaa joka tunnistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ja poistaa ne automaattisesti.

Kuinka voin poistaa Tuneup Pro viruksen tietokoneeltani?

On suositeltavaa käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa kun koetetaan poistaa Tuneup Pro järjestelmästä sillä se voi piileskellä useissa eri paikoissa. Se ei auta sinua pelkästään tämän ohjelman poistamisessa mutta se auttaa sinua myös poistamaan muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat jotka piileskelevät järjestelmässäsi. Koeta käyttää FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa poistaaksesi kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat järjestelmästä. Voit tietenkin käyttää myös näitä manuaalisia poisto-ohjeita poistaaksesi Tuneup Pron PC:ltä:

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Tuneup Pro.
  • Poista se sekä muut kyseenalaiset ohjelmat.
  • Paina OK tallentaaksesi nämä muutokset.

Jos olet Windows 8 käyttäjä niin klikkaa oikella hiiren painikkeella näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Ohjelma.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä