Vakavuus luokka:  
  (8/100)

TuneUp Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

Mikä on Tuneup Pro?

Tuneup Pro on PC Optimointi työkalu joka voi aiheuttaa useita aktiviteetteja tietokoneellasi kun se koettaa vakuttaa sinua ostamaan sen lisenssi. Kuten se kehittäjät väittävät, tämä ohjelma suunniteltiin parantamaan järjestelmän nopeutta, tietokoneen vakautta ja pitämään sen puhtaana virheistä. Se pystyy itseasiassa poistamaan joitain tarpeettomia tiefostoja mutta voit olla varma, että se ei paranna järjestelmääsi millään tavalla. Vaikka se voidaankin ladata sen viralliselta verkkosivulta niin useimmissa tapauksissa se liikkuu nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja tulee asennetuksi ilman käyttäjän tietämystä. Kun se on asennettu, se lataa skannerinsa ja etsii mukama tiedostoja, huonoja rekisteri merkintöjä sekä virheitä. Myöhemmin se näyttää sinulle tarkistuksen tulokset joissa on pitkä lista ohjelmia jotka pitää poistaa. Vaikka me emme voi taata, että nämä tulokset ovat tekaistuja, sinun tulisi olla todella varovainen sen kanssa mitä näet sillä ne voivat olla täynnä laillisia ohjelmia jotka eivät vaikuta PC:n nopeuteen. Tästä syystä älä KOSKAAN luota siihen ja ÄLÄ klikkaa ’Korjaa nyt (Fix now)’ tai ’Poista (Remove)’ sekä muita painikkeita. Jos klikkaat niitä niin älä ylläty kun sinut uudelleenohjataan Tune up Pro ostosivulle ja huijataan ostamaan sen lisensoitu versio. Jos teet tämän, et ehkä menetä ainoastaan rahojasi ostaessasi hyödyttömän ohjelman. Voit myös paljastaa henkilöjohtaisia tietojasi, kuten luottokortti tiedot, pankkitilin ja salanat kyseenalaiselle yritykselle. Tästä syystä älä missään nimessä jätä Tuneup Pro ohjelmaa tietokoneellesi! Jos se on jo päässyt sisälle, tee tarvittavat toimet ja poista se välittömästi.

Kuinka Tuneup Pro voi kaapata tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, käyttäjät jotka on vakuutettu sen olevan kätevä työkalu voivat ladata tämän ohjelman sen viralliselta verkkosivulta. Vaikka tämä tapahtuukin kohtalaisen usein, löytyy useita tapauksia kun tämä PC Optimoija ilmaantuu järjestelmään sen jälkeen kun on ladattu freeware ja shareware ohjelmia. Tämä johtuu siitä, että se on yhditetty useisiin ilmaisohjelmiin, kuten Lataus managerit tai videoiden striimaus ohjelmat. Tällä tavalla he voivat levittää Tuneup Pro ohjelmaa laajalle ja huijata ihmiset ostamaan tämän petollisen ohjelman. Jos et halua kokea järjestelmän hidastumisia ja tulla häirityksi jatkuvien skannereiden tai pop-up mainosten kanssa, sinun pitää olla tarkkaavaisempi kun asennat ilmaisohjelmia. Valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, lue kaikki tarkasti ja poista kaikki ehdotukset asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Jos tämä vaarallinen. On myös hyvin tiedossa, että Tuneup Pro asentaa usein Reimage Plus ohjelman rinnalleen, joten sinun tarvitsee ehkä poistaa ne molemmat. Me suosittelemme käyttämään luotettavaa mainosohjelman poistajaa joka tunnistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ja poistaa ne automaattisesti.

Kuinka voin poistaa Tuneup Pro viruksen tietokoneeltani?

On suositeltavaa käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa kun koetetaan poistaa Tuneup Pro järjestelmästä sillä se voi piileskellä useissa eri paikoissa. Se ei auta sinua pelkästään tämän ohjelman poistamisessa mutta se auttaa sinua myös poistamaan muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat jotka piileskelevät järjestelmässäsi. Koeta käyttää Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa poistaaksesi kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat järjestelmästä. Voit tietenkin käyttää myös näitä manuaalisia poisto-ohjeita poistaaksesi Tuneup Pron PC:ltä:

  • Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Ohjelmat ja Ominaisuudet (jos olet Windows XP käyttäjä, klikkaa Lisää/Poista Sovellus).
  • Täällä, etsi Tuneup Pro.
  • Poista se sekä muut kyseenalaiset ohjelmat.
  • Paina OK tallentaaksesi nämä muutokset.

Jos olet Windows 8 käyttäjä niin klikkaa oikella hiiren painikkeella näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Ohjauspaneeli ja Poista Ohjelma.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
TuneUp Pro kuvankaappaus
TuneUp Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-tuneup-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä