Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto URL:Mal (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Käyttäjät voivat törmätä tekaistuun URL:Mal hälytykseen Avast antivirus ohjelmassa

URL:Mal mainosohjelman kuva

URL:Mal on tunnistuskoodi Avast antivirus ohjelmalle, joka estää käyttäjää menemästä vaaralliselle sivulle. Se on täysin laillinen ja sitä kannattaa totella. Viime aikoina käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet, että jokainen sivu on merkitty vaaralliseksi. On myös mahdollista, että rikolliset naamioivat vaaralliset ohjelmat tämän hälytyksen alle.

URL:Mal virus voi ilmaantua alkuperäisen hälytyksen näköisenä. Koska ylimääräiset lisäosat ja liitteet voivat estää sinua menemästä väitetysti vaaralliselle sivulle, on suuri riski, että uskot pop-up viestin olevan aito. Se on kuitenkin vain mainosohjelma, joka yrittää huijata rahaa sinulta.

Pidä mielessäsi, että tekaistu URL:Mal tunnistus voi johtaa tarjouksiin päivittää nykyinen antivirus tai asentaa uusi. Jos sinulla on kuitenkin epäilyksiä viestin laillisuudesta, älä lataa/asenna mitään epäluotettavia ohjelmia tai niiden päivityksiä, älä myöskään maksa niistä.

Jos olet saastunut URL:Mal viruksella, tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla tai muulla ammattilaisten antivirus ohjelmalla. Se tunnistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka aiheuttavat tekaistun hälytyksen ja poistaa mainosohjelman tietokoneeltasi. 

Kuva URL:Mal mainosohjelmastaURL:Mal on laillinen tunnistuskoodi haittamainossivuille Avast, AVG ja muille antiviruksille. Se voi myös olla tekaistu hälytys, jonka hakkerit ovat luoneet.

Tämän lisäksi, sinun kannattaa suorittaa URL:Mal poisto niin pian kuin mahdollista, koska tällaiset virukset voivat salassa tuoda vaarallisia tietokonetartuntoja, kuten Troijalaisia Hevosia, vakoiluohjelmia, jne. Virusi.hr asiantuntijoiden mukaan, sinun ei kannattaa yrittää sen poistoa itse.

Tämän lisäksi, jos haluat poistaa URL:Mal viruksen, sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa tai alla olevia ohjeita. Ne ohjaavat sinut prosessin läpi ja näyttävät kuinka voit nollata selaimesi mainosohjelman jälkeen ja poistaa tekaistut pop-upit.

Mainosohjelman levitystavat

Kaikkein tavallisin tapa, jolla potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tulee järjestelmään, on ohjelmien niputus. Yleensä ihmiset eivät tiedä, että ilmaisohjelman lataamisen jälkeen, se voi asentaa ylimääräisiä salaa. Tämä markkinointistrategia on laajalti PUP kehittäjien suosiossa.

Voit kuitenkin helposti välttää mainosohjelmat, jos olet tarkkana asennuksen/latauksen aikana. Ensimmäiseksi, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa prosessin aikana. Ne paljastavat aikaisemmin valitut ruksit, jotka sallivat potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien asennuksen. Muista poistaa ne.

Me suosittelemme myös pysymään erossa online mainoksista. Kun niitä klikataan, ne voivat auttaa mainosohjelmia tai muita vaarallisia tartuntoja pääsemään tietokoneelle. Käytä siis tehokasta haittaohjelman poistajaa, suojellaksesi tietokonettasi ja sille tallennettuja tietoja.

Helpot URL:Mal viruksen poisto-ohjeet

Koska voi olla vaikeaa päätellä onko Avast URL:Mal varoitus aito, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmäsi kahdesti ammattilaisten turvaohjelmalla. Tarkista tietokoneesi ja muista varmistaa, että mainosohjelma on poissa PC:ltä. Jos se on saastuttanut tietokoneesi, antivirus työkalu poistaa sen.

Tämän lisäksi, pidä mielessäsi, että mainosohjelmat eivät matkusta yksin — sen komponentit voivat vahingoittaa järjestelmääsi. On siis tärkeää poistaa URL:Mal sekä sen kaikki elementit. Tämän tekemiseksi, käytä yhtä alla olevan listan haittaohjelman poistajista.

Jos haluat suorittaa URL:Mal poiston manuaalisesti, muista lukea alla olevat ohjeet. Ne auttavat sinua löytämään mainosohjelmaan liittyvät komponentit ja poistamaan piileskelevän vaaran. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen URL:Mal Poisto-ohje:

Poista URL:Mal Windows järjestelmistä

Jos sinulle näytetään jatkuvasti URL:Mal pop-uppia, sinun pitää puhdistaa Windows seuraavien ohjeiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista URL:Mal sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi URL:Mal tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista URL:Mal Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi URL:Mal tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista URL:Mal Internet Explorer (IE) selaimelta

Voit poistaa mainosohjelman Internet Explorer selaimelta poistamalla kaikki epäilyttävät merkinnät.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi URL:Mal sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi URL:Mal poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista URL:Mal Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin URL:Mal pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista URL:Mal Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse URL:Mal sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita URL:Mal poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista URL:Mal Google Chrome selaimelta

Korjaa Chrome URL:Mal pop-upista, poistamalla kaikki mainosohjelman komponentit

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse URL:Mal sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi URL:Mal poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista URL:Mal Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi URL:Mal tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi URL:Mal poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-urlmal.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta URL:Mal