Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Uyari lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Uyari lunnasohjelman pääpiirteet:

Uyari lunnasohjelma on virus joka on jälleen yksi maakohdistettu verkkotartunta. Tällä kertaa, Turkkilaiset tietokoneen käyttäjät ovat tartunnan ensisijaisia uhreja. Jos siis olet sillä alueella niin varaudu mahdolliseen hyökkäykseen. Paras tapa sen tekemiseen on, tietenkin, viruksesta oppiminen, miten se leviää, mistä voit saada sen ja näiden tietojen käyttäminen sen välttämiseksi. Tässä artikkelissa me keskustelemme asioista jotka sinun pitää tietää tästä viruksesta koska me annamme sinulle vihjeitä miten poistaa Uyari tietokoneelta jos olet jo saastunut. Vaikka et halua hukata aikaa lukemiseen ja haluat poistaa viruksen heti, voi mennä viruksen poistoon suoraa ja käyttää Reimage sovellusta sen poistamiseksi.

An illustration of Uyari ransomware

Kuten me olemme jo maininneet, tämä virus perustuu määrättyyn sijaintiin ja uhrikanta heijastuu myös todella selvästi lunnasviestiin, koska se on kirjoitettu Turkiksi. Me haluamme muistuttaa, että virus pudottaa lunnasviestin saastutuksen loppuvaiheessa kun se on jos salannut tiedostot monimutkaisella algorytmillä. Lunnasviesti antaa uhrille joitain tietoja mitä tietokoneelle on tapahtunut, miksi saastuneet tiedostot eivät ole käytettävissä ja mitä voidaan tehdä salauksen poistamiseksi. Viesti tulee HTML muodossa ja sen otsikko on “DOSYALARINIZA ULAŞMAK İÇİN AÇINIZ”. Hakkerit vaativat uhria maksamaan suuren summan rahaa (noin $1315.66) salauksen poistoavaimesta. Ongelmana on, että kukaan ei tiedä onko tämä avain edes olemassa tai pitävätkö verkkorikolliset lupauksensa ja antaisivat sen sinulle. Siksi on paljon luotettavampaa poistaa tämä virus tietokoneelta ja etsiä jokin muu keino poistaa tiedostojen salaus. Tällä tavalla et joudu huijatuksi ja et tahtomattasi tue verkkorikollisia kehittämään yhä vaarallisempia ohjelmia. On hyvä myös tietää, että salatuissa tiedostoissa on ”.locked” tiedostopääte, ja kun siinä on tämä pääte, niin tiedosto ei ole käytettävissä. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, ei löydy työkalua joilla salaus voidaan poistaa, mutta on ohjelma jolla voit poistaa Uyari ohjelman tietokoneelta ja estää tulevien tiedostojen salaus.

Tavat jolla tämä lunnasohjelma leviää ja ottaa tietokoneen haltuunsa:

Jos et halua menettää tietojasi petolliselle Uyari virukselle niin sinun pitää ensin varmistaa, että järjestelmäsi ja ohjelmasi on päivitetty. Päivittämätön ohjelma tai järjestelmä voi luoda tilaisuuden lunnasohjelmalle päästä tietokoneelle ja lukita tiedostosi. Koeta pysyä myös erossa epäilyttävistä sivuista, koska ne levittävät usein lunnasohjelmia ja vastaavia viruksia, troijalaisia ja matoja. Ehkä kaikkein yleisin tapa on piilottaa skripti ohjelmistojen päivitykseen, kuten Adobe Flash Player. Siksi sinun kannattaa päivittää ohjelmasi vain virallisten sivujen kautta. Lopuksi, ole varuillasi sähköpostien kanssa, koska saastunut tiedosto voi olla liitettynä roskapostiin. Kun Uyari on ladattu ja asennettu tietokoneelle niin sen pysäyttäminen voi olla vaikeaa, siksi sinun kannattaa siis estää sen tartunta ennen sen tapahtumista.

Uyari poisto-ohjeet ja vaihtoehdot tiedostojen palautukseen:

Koska Uyari virus ei ole kevyt tartunta, sen poistamiseen vaaditaan todellinen raskaansarjan ohjelma. Me suosittelemme käyttämään ammattilaisten anti-virus skanneria saastuneiden tiedostojen löytämiseen koska niiden manuaalinen löytöminen ja poistaminen voi olla kohtalaisen hankalaa. Voit joutua käyttämään manuaalisen poiston ohjeita jotka ovat artikkelin alla jos virus estää haittaohjelman poistajan kunnollisen toiminnan. Muussa tapauksessa sinun kannattaa jättää Uyari poisto luotettavien työkalujen huoleksi. Muista, että voit koettaa palauttaa tiedostosi varmuuskopioista tai käyttää erityisiä tiedostojen palautusohjelmia vasta kun olet poistanut Uyari lunnasohjelman tietokoneeltasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Uyari lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Uyari lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Uyari viruksen Poisto-ohje:

Poista Uyari käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Uyari

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Uyari poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Uyari käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Uyari pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Uyari on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Uyari ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-uyari-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä