Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Wana Decrypt0r virus (Poisto-opas) - touko 2017 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Wana Decrypt0r – todella vaarallinen lunnasohjelma joka on jo saastuttanut 60t käyttäjää maailmanlaajuisesti

Wana Decryptor on lunnasohjelma tyylinen virus, joka järkytti Internetiä Toukokuun 12, 2017. Se ilmoitettiin ensimmäisen kerran, kun se salasi tiedostoja yrityksiltä, kuten Espanjan Telefonica, Portugalin Telecom, sekä NHS Sairaalat Englannissa. Vain muutama tunti myöhemmin asiantuntijat raportoivat kuitenkin, että noin 60t käyttäjää oli saastunut Wana Decrypt0r 2.0 viruksella, mukaan lukien käyttäjät Venäjältä, Ukrainasta ja Taiwanista. Tämä virus tunnetaan myös nimillä WCry, WNCry, WannaCry, sekä WanaCrypt0r. Wana Decryptor viruksen uskotaan olevan 2.0 versiof WCry lunnasohjelmasta, joka on käyttänyt samanlaisia tekniikoita kuin Cryptolocker. Heti kun lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän, niin se salaa tiedostot AES ja RSA salauksilla ja pudottaa .wcry, .wcryt, .wncry or .wncrrytt tiedoston päätteen näihin tiedostoihin. Tämän tuloksena, tiedostojen nimet näyttävät tältä: tiedoston_nimi_fi.jpg.WNCRY. Se jättää myös @Please Read Me@.txt lunnasviestin uhrien työpöydälle, jossa se antaa bitcoin osoitteen ja vastaavat yksityiskohdat, joiden pitäisi auttaa uhreja tavoittamaan viruksen luojat. On yhä epäselvää, kuinka moni on maksanut jo lunnaat. Raporttien mukaan he vaativat 300 USD per tietokone Bitcoineina, sitten he saavat tiedostonsa takaisin. Jos sinulla on tämä lunnasohjelma, niin sinun ei kannata antaa sille mahdollisuutta salata tiedostojasi. Voit poistaa Wana Decrypt0r 2.0 viruksen Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla.

Wana Decrypt0r lunnasohjelma virus

Levitystekniikat

Wana Decryptor lunnasohjelmaa levitetään vain Windows laitteissa. Se ei voi saastuttaa Mac OS X laitteita. Voit saada tartunnan EternalBlue haavoittuvuuden kautta, joka löytyy Windows Vista, 7, 8, 10 sekä Windows Server versioissa. Ei ole väliä, vaikka Microsoft paikkasi tämä haavoittuvuuden jo Maaliskuussa, on täysin selvää, että jokainen PC käyttäjä ole korjannut sitä. Jos et saanut Microsoft päivityksiä nimeltä MS17-010, CVE-2017-0146, sekä CVE-2017-0147, hakkerit voivat käyttää EternalBlue exploittia päästäkseen tietokoneellesi ja saastuttaakseen sen WannaCry viruksella. On yhä epäselvää käyttävätkö hakkerit yhä roskaposteja tämän haittaohjelman levittämiseen. Ota kuitenkin huomioon, että voit saada lunnasohjelma viruksen, kun klikkaat saastunutta sähköpostin liitettä, joka teeskentelee olevansa viesti pankilta tai vastaavalta.

Wana Decrypt0r 2.0 poisto-ohjeet

Poistaaksesi Wana Decrypt0r viruksen, sinun pitää poistaa kaikki sen tiedostot. Me todella suosittelemme käyttämään päivitettyä haittaohjelman poistajaa, koska sinun pitää olla ammattilainen löytääksesi nämä tiedostot manuaalisesti. Jos sinulla on tämä virus, niin käytä Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa korjataksesi tietokoneen Wana Decryptor hyökkäyksen jälkeen. On sanomattakin selvää, kun ollaan tekemisissä lunnasohjelman kanssa, että sinun kannattaa aina ajatella tiedostojesi palauttamista. Sen tekemiseksi sinun kannattaa käyttää varmuuskopioita, jotka sinulla pitäisi olla erillisessä paikassa (ulkoisella kovalevyllä, pilvessä, jne.), eikä tietokoneella. Jos tarvitset kuitenkin muun ratkaisun, koska sinulla ei ole varmuuskopioita, niin voit kokeilla tiedostojen palautus vaihtoehtoja alla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Wana Decrypt0r viruksen Poisto-ohje:

Poista Wana Decrypt0r käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Wana Decrypt0r

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Wana Decrypt0r poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Wana Decrypt0r käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Wana Decrypt0r pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Wana Decrypt0r on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Wana Decrypt0r ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-wana-decrypt0r-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Wana Decrypt0r ransomware virus