Poisto WareOut (Ilmaiset Ohjeet)

WareOut Poisto-ohje

Mikä on WareOut?

Jos PC:si lataa jatkuvasti epäilyttäviä järjestelmän skannauksia joiden voimanlähteenä on WareOut? Toimiiko se epänormaalisti? Näetkö oudon näköisiä viestejä kriittisisä turvallisuusvirheistä? Toimiiko PC:si paljon hitaammin kuin ennen? Näiden ongelmien aiheuttaja voi olla WareOut (tunnetaan myös nimillä WareOut.exe, spyware.Wareout) virus, joka on vakava verkkouhka joka tunnetaan vaarallisena haittaohjelman poistajana.

WareOut – vaarallinen haittaohjelman poistaja. Miksi?

WareOut on harhaanjohtava nimi, sinun ei siis kannata luottaa siihen sokeasti.Vaikka se ensisilmäyksellä voi näyttää ammattimaiselta haittaohjelman poistajalta, se EI OLE totta ollenkaan. Se on todellisuudessa luokiteltu varalliseksi haittaohjelman poistajaksi ja kuuluu vakaviin verkkouhkiin. WareOut virus teeskentelee olevansa laillinen haittaohjelman poistaja joka pelottelee ihmiset ajattelemaan, että heidän PC:n on saastuttanut virus, haittaohjelma, Troijalainen tai muu uhka. Se tekee tämän yksinkertaisesta syystä, ansaitakseen rahaa.

WareOut fake scan and invented scan results

Kuinka tämä vaarallinen ohjelma toimii?

Kun se on päässyt tietokoneelle (levitystavat selitetään seuraavassa kappalleessa), WareOut rogue tunkeutuu syvälle käyttöjärjestelmään ja alkaa asettamaan järjestelmän vaaralle alttiiksi. Se asentaa itsensä Windows käynnistykseen, alkaa käynnistämään useita vaarallisia prosesseja Tehytävien hallinnassa ja korruptoimaan Rekisterimerkintöjä. Tämän jälkeen, tämä tekaistu anti-virus alkaa lataamaan ajoitettuja järjestelmän tarkistuksia ja raportoimaan erilaisista tartunnoista joita PC:si järjestelmässä vaanii. Tästä huolimatta, WareOut sovelluksella EI OLE virus tietokantaa ja tämä tarkoittaa, että kaikki virukset joista se varoittaa ovat keksittyjä. Tämä uhka valitsee yleensä satunnaisia tiedostoja järjestelmästäsi ja kertoo niiden olevan vaarallisia. Se tietenkin tarjoaa kaikkien listattujen tartuntojen poistamista, sen tekemiseksi sinun pitää kuitenkin ostaa WareOut sovellukset ’täysi’ tai ’lisensoitu’ versio. Ole hyvä ja ÄLÄ osta sitä koska se johtaa vain rahojesi menetykseen. Tämän lisäksi, listattujen ’vaarallisten tiedostojen’ poisto voi johtaa vakaviin tietokone ongelmiin ja paljastaa luottokorttitietosi verkkorikollisille ja tämä voi johtaa tilisi tyhjentymiseen. Siksi kaikkein paras ratkaisu on WareOut sovelluksen poisto. Tämä ei valitettavasti ole kovinkaan helppoa. Tämä loinen ei anna sinun poistaa sitä manuaalisesti tai automaattisesti. Onneksi käyttämällä FortectIntego ohjelmaa tai muuta ammattimaista haittaohjelman poistajaa saat apua. Jos et voi käynnistää mitään haittaohjelman poistajaa niin sinun pitää siirtyä sivulle 2 ja etsiä askeleet jotka auttavat sinua aktivoimaan laillisen haittaohjelman poistajan.

Kuinka WareOut pelotteluohjelma leviää?

Jos tietokoneesi tekee skannauksia joiden voimanlähde on WareOut, se tarkoittaa vain yhtä asiaa, olet vakavan ohjelman saastuttama, joka yrittää huijata rahasi. Siksi ei ole mitään väliä vaikka se vaikuttaa kuinka luotettavalta, ÄLÄ luota sen skannereihin ja ÄLÄ KOSKAAN maksaa rahaa sen lisenssistä. On onneksi mahdollista suojella tietokonettasi tällaisilta ja vastaavilta tartunnoilta. WareOut sovellusta promotoidaan yleensä näillä keinoin:

 • Harhaanjohtavat ohjelmisto päivitykset;
 • Roskapostit;
 • Saastuneet linkit;
 • Laittomat verkkosivut.

Etukäteen varoituksena, paras PC suoja on ammattimainen ja jatkuvasti päivitetty haittaohjelman poistaja. Se parantaa turvallisuusaukot ja ei päästä haittaohjelmia/viruksia järjestelmään. Sinun ei kannata myöskään luottaa pop-up hälytyksiin jotka kehoittavat päivittämään ohjelmia, kuten Java, Flash Player, Media Player ja muut ohjelmat koska ne voivat olla täynnä vaarallisia asennustiedostoja. Toinen tärkeä tapa liittyy sähköposteihin tuntemattomilta lähettäjiltä. Jos vastaanotat sähköpostin tuntemattomalta lähettäjältä, jos otsikossa on kirjoitus- tai kielioppivirheitä, älä ota riskiä vaan poista se välittömästi. Jos olet jo saanut WareOut tartunnan niin mene seuraavalle sivulle ja saat selville “Kuinka poistaa WareOut virus.”

Kuinka poistaa WareOut virus?

Jos olet huomannut, että PC:si on WareOut haittaohjelman saastuttama niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ja poistaa kaikki vaaralliset tiedostot. Muussa tapauksessa voit löytää lisää viruksia tietokoneeltasi. Ennen tätä sinun pitää päivittää haittaohjelman poistajasi. Jos tarvitset ohjeet sen tekemiseen, sinun kannattaa lukea tämä opas. Kun yrität poistaa tätä uhkaa niin suositeltuja ohjelmia ovat, FortectIntego ja SpyHunter 5Combo Cleaner koska ne voivat havaita kaikki piilevät komponentit jotka kuuluvat tälle ja muille verkkouhille.

HUOMIO! WareOut voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter ja StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä, koeta näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN PYSÄYTTÄMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmä työkalut -> Järjestelmän palautus.
 2. Valitse Palauta tietokoneeni aikaisempaan ajankohtaan ja paina Seuraava.
 3. Valitse päivämäär ja tarkka palautuspiste jonka haluat ja paina Seuraava.
 4. Odota kunnes PC:si käynnistyy uudelleen ja paina OK Palauus valmis ikkunassa.
 5. Lataa sitten FortectIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun oelt päivittänyt ohjelman.

Jos käytössäsi on Windows 8, seuraa näitä askeleita:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita Palautuspiste haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset-> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän palautus välilehdessä, valitse Järjestelmän palautus.
 4. Oaina Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa haluamaasi palautuspistettä.
 5. Valitse sitten Skannaa saastuneiden ohjelmien varalta -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si käynnistyy uudelleen niin lataa FortectIntego ja tee järjestelmän täysi tarkistus päivityksen jälkeen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Käynnistysvalinnat ruudun.
 3. Valitse täällä Vikasietotila verkolla (käytä nuolinäppäimiä)ja paina sitten Enter.
 4. Kirjaudu sisään samana käyttäjänä kuin normaalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE tai muuta selain kuvaketta Käynnistä… tai Käynnistä Järjestelmänvalvojana. Anna Järjestelmänvalvojan tilin salasana (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttään: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynistä se poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. VIERASTILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTAMISEKSI:

Jos sinulla on toinen (vieras) käyttäjätili, niin voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Sinun pitää vain kirjautua sille ja ladata FortectIntego ja suorittaa järjestelmän tarkistus. Voit aktivoida vierastilisi näiden askeleiden avulla:

 1. Paina Käynistä -> Asetukset -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Vieras-> Käynnistä vierastili.
 3. Odota kunnes tietokone käynnistyy ja näet Windows kirjautumisruudun
 4. Valitse Vierastili voidaksesi ladata suosittelemamme haittaohjelman poistajan.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÄMINEN HAITTAOHJELMAN POISTJAN LATAAMISEKSI:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttaman ja lataa FortectIntego sille.
 2. Kun olet suorittanut toimenpiteen niin siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välillä, lopeta vaaralliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Voit käyttää näitä ohjeita.
 4. Laita ulkoinen laitteesi jossa haittaohjelman poistajasi on paikalleen ja käynnistä se.

5. WareOut BLOKKAUS ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna WareOut sovelluksen aloittaa työnsä ja tarkistaa tietokoneesi.
 2. Klikkaa Salli suojaamattomat ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (paina Käynnistä -> Dokumentit) ja kirjoita %AppData% osoitekenttään. Klikkaa enter.
 4. Nimeä uudelleen guard-agas tai vastaavat merkinnät.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja liitä tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/spyhunter/
 6. Lataa SpyHunter ja poista vaaralliset tiedostot jotka kuuluvat WareOut virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä