Poisto WebDiscover Browser (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

WebDiscover Browser Poisto-ohje

Mikä on WebDiscover Selain?

WebDiscover virus jatkaa leviämistä hyödyllisen selaimena

WebDiscover Browser

WebDiscover Selain virus ei ole suuri verkkouhka, jonka on kehittänyt Kanadalainen yritys nimeltä Webdiscover Media. Sitä pidetään potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP), koska se on saastuttanut Windows 10 ja muita käyttöjärjestelmiä ilman käyttäjien lupaa. Viimeisin versio on WebDiscover Selain 2.

Kun se ilmaantuu järjestelmään kutsumatta, se aloittaa tunkeilevan mainoskampanjan, jonka pitäisi uudelleenohjata käyttäjät kolmansien osapuolien sivuille. Suuren määrän ”Ads by WebDiscover,” ”Powered by WebDiscover” tai ”WebDiscover ads,” mainoksia ja uudelleenohjauksien takia Safestsearches.com sivulla, ohjelma on luokiteltu mainosohjelmaksi.

Tämän PUPin kehittäjät ovat koettaneet esitellä tämän ohjelman vaihtoehtoisena nettiselaimena, jonka pitäisi parantaa käyttäjien nettiselaamista tarjoamalla hyödyllisiä ominaisuuksia. Näihin ominaisuuksiin kuuluu pikalinkit sosiaalisen median sivuille ja uutissivuille, sekä sisäänrakennettu hakupalkki, joka on työpöydän yläosassa helpon pääsyn takaamiseksi.

Todellisuudessa tämä työkalupalkki tulee ärsyttäväksi heti, kun se alkaa pysymään jokaisen sovelluksen päällä ja estää sinua käyttämästä niitä kunnolla. Tämä ei valitettavasti ole ainoa ei toivottu ominaisuus tässä nettiselaimessa, kun se on asennettu PC:lle. Suurimmat ongelmat liittyvät jatkuviin uudelleenohjauksiin ja loputtomiin pop-up mainoksiin, joiden aiheuttaja on WebDiscover virus, kun selaat nettiä.

Yleensä näiden mainosten tarkoitus on saada netin käyttäjän huomio. Jotkut erityiset avainsanat voivat olla hyperlinkitettyjä; sinulle voidaan myös tarjota kuponkeja sivuille joilla vierailet, jne. Nämä mainokset voivat olla todella tunkeilevia ja ehkä tästä syystä niin useat käyttäjät etsivät WebDiscover poisto-ohjeita muutaman minuutin kuluttua sen asennuksesta.

WebDiscover Selaimen kuvaWebDiscover Selain saastuttaa tietokoneet ja automaattisesti asettaa itsensä ensisijaiseksi nettiselaimeksi. Se lisää hakupalkin työpöydän yläosaan ja tuo pikakuvakkeen alempaan työkalupalkkiin.

Tärkeimmän tosiasiat mainosohjelmasta

Kun katsotaan suunnittelua, WebDiscover vaikuttaa oleva identtinen Google Chromen kanssa. Tämä ei ole yhteensattumaan, koska tämä selain perustuu avoimen lähdekoodin Google Chromium custom builderiin. Muutama asia on kuitenkin erilainen

Ensimmäiseksi, kun koetetaan käyttää selainta, niin se aiheuttaa uudelleenohjauksia hämärille hakukoneille, kuten safestsearches.com. Tällä tavalla tulet huomaamaan ennalta mainitun hakupalkin työpöytäsi yläosassa. Jos koetit hakea jotain sen avulla, niin päädyt lopulta Bing hakukoneelle. Sinun tulee olla todella varovainen WebDiscover uudelleenohjausten kanssa.

Kaiken tämän lisäksi voit huomata mainosten pomppivan esiin kaikkialla, ja joskus jopa peittävän alkuperäisen verkkosivun materiaalin. Nämä mainokset eivät ole vain ärsyttäviä, mutta ne hidastavat sivustojen latausnopeutta ja suorituskykyä. Ne voivat myös aiheuttaa joitain muita tartuntoja tietokoneellasi, koska ne yleensä promotoivat joitain epäluotettavia kolmansien osapulien sivuja, ohjelmia, työkalupalkkeja ja muita tuotteita.

Aggressiivisen mainonnan avulla, WebDiscover selain haittaohjelman luovain tuloja kehittäjilleen, eikä tarjoa mitään oikeasti hyödyllistä tietoa. Haittaohjelman luojat menevät usein, niin pitkälle kuin tietojen keruu käyttäjistä ja heidän nettiselaamisestaan. Löytyy suuri mahdollisuus, että tässä sovelluksessa on joitain seuranta teknologioita mukana.

Toinen versio tästä pahamaineisesta nettiselaimesta, WebDiscover 2, perustuu Chromium builderiin, ja valitettavasti myös se asennettaan tietokoneille omistajiensa tahtoa vastaan. Mainoksiin perustuva selain toimii tietokoneelle, kuten WebDiscover Media sovellus ja muokkaa tietokoneen asetuksia laukaisemaan itsensä ensisijaisena selaimena.

Ongelmallinen asia tässä selaimessa on, että antivirus ohjelmat eivät löydä ja poista sitä helposti, joten haittaohjelma voi jatkaa nettiselaamisestasi surkeaa, hukuttamalla vierailemasi sivut useilla mainoksilla ja sponsoroiduilla linkeillä.

Jos huomasit mainoksia ja julisteita vierailemillasi sivuilla tai jotain satunnaista tekstiä sivulla, joka on muuttunut hyperlinkiksi, ja jos saat jatkuvia suosituksia päivittää tai ladata joitain epäilyttäviä ohjelmia, niin se voi olla merkki, että sinulla on tämä virus.

Jos siis haluat selata nettiä turvallisesti ja keskeytymättä, me suosittelemme poistamaan WebDiscover viruksen tietokoneeltasi. Sen tekemiseksi, sinun pitää vain tarkistaa järjestelmäsi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego, tämä ammattilaisten antivirus hoitaa ongelman sinun puolestasi.

WebDiscover Browser

Miten törmäsin tähän ohjelmaan?

Kaappaus suoritetaan usealla eri tavalla. Yleisin tapa on kuitenkin nimeltä ”niputus”. Tällaisessa tapauksessa, käyttäjän pitää ladata ilmaisohjelma, joka on niputettu jollain potentiaalisesti ei toivotusta ohjelmasta, kuten WebDiscover.

Nämä PUPit on piilotettu ”Edistyneisiin” ja ”Kustomoituihin” vaihtoehtoihin, jotka käyttäjät ohittavat usein asennuksen aikana. Tätä ei kuitenkaan kannata tehdä. Säästää paljon aikaa ja hermoja, sillä piilotettujen ohjelmien löytäminen täällä takaa, että lataat vain sen ohjelman, jonka alkuperäisesti haluat.

Toinen tärkeä asia on muistaa, että sinun pitää välttää kaikenlaisia latausmanagereita ja asennusohjelmia, jotka ovat pahamaineisia niputettujen ohjelmien levityksestä käyttäjille, jotka haluavat asentaa joitain PDF muuntimia tai muita ilmaisohjelmia. Jos siis mahdollista, lataa ohjelmat aina niiden virallisilta sivuilta.

WebDiscover Selain sovelluksen kuva

Mistä aloitan WebDiscover poiston?

Kuten me olemme jo maininneet artikkelin aikaisemmassa osiossa, WebDiscover virus pitää poistaa maineikkaalla ja luotettavalla vakoiluohjelman poistajalla, joka on todella kätevä tutkimaan järjestelmää ja tarkistamaan onko se saastunut.

Koska virus on kuitenkin taitava naamioimaan itsensä, niin WebDiscovery voidaan joutua poistamaan manuaalisesti. Tässä tapauksessa sinun kannattaa olla valmis käyttämään aikaa ja teknisiä tietoja. Jos sinua ei haittaa pitkä ja monimutkaisempi prosessi ja et halua jättää WebDiscover poistoa automaattiselle antivirus ohjelman huoleksi ja haluat poistaa sen itse, voit lukea yksityiskohtaiset poisto-ohjeet alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WebDiscover Browser Poisto-ohje

Poista WebDiscover Browser Windows järjestelmistä

Poistaaksesi WebDiscover Windows järjestelmästä, niin pidä mielessäsi, että virus voi koettaa estää poistonsa piilottelemalla tietokoneellasi. Siksi on tärkeää tietää mistä etsit sitä. Löydät viruksen luultavasti näistä kansioista:

C:\Program Files\WebDiscoverBrowser\ 
C:\Documents and Settings\Application DataChromium\.

Jos sinulla on tartunta, niin poista kaikki merkinnät liittyen WebDiscover Mediaan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista WebDiscover Browser sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi WebDiscover Browser tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista WebDiscover Browser Mac OS X järjestelmästä

Jos tämä mainosohjelma saastutti Mac OS X laitteen, älä mene paniikkiin vaan seuraa alla olevia ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi WebDiscover Browser tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista WebDiscover Browser Microsoft Edge selaimelta

Jos haluat poistaa tämän viruksen Microsoft Edge selaimelta, sinun kannattaa tutkia selaimen laajennusten ja lisäosien lista, ja poistaa epäilyttävät komponentit joita et muista asentaneesi, tai jotka sinusta vaikuttavat olevan yhteydessä virukseesi.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin WebDiscover Browser pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista WebDiscover Browser Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poistaaksesi WebDiscover ja WebDiscover Selain 2 Firefox selaimelta, etsi epäilyttäviä lisäosia tai laajennuksia, jotka on voitu lisätä nettiselaimellesi. Kaikki tuntemattomat sovellukset tulee tutkia ja poistaa, jos niitä pidetään epäilyttävinä.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse WebDiscover Browser sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita WebDiscover Browser poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista WebDiscover Browser Google Chrome selaimelta

Jos haluat korjata Chrome selaimen, niin sinun pitää löytää WebDiscover tai WebDiscover Selain 2 liittyvät lisäosat. Siitä huolimatta, sinun pitää tutkia muut selaimesi ja poistaa ohjelmat, jotka on salaa asennettu tietokoneellesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse WebDiscover Browser sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi WebDiscover Browser poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista WebDiscover Browser Safari selaimelta

Jos Safari selain kärsii ongelmista tähän virukseen liittyen, muista korjata se alla olevien suositusten mukaan:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi WebDiscover Browser tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi WebDiscover Browser poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan WebDiscover Browser rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä