Poisto Wikibuy add-on (Ilmainen Opas) - Ilmaiset Ohjeet

Wikibuy add-on Poisto-ohje

Mikä on Wikibuy lisäosa?

Wikibuy – Chrome laajennus, joka tarkistaa muut online kaupat löytääkseen sinulle parempia hintoja

Wikibuy

Wikibuy on kekseliäs Chrome laajennus, joka itseasiassa parantaa online ostokokemusta. Sen kehittäjä on Impossible Ventures, LLC yhteistyössä Wikibuy, LLC kanssa.

Tämä järjestelmätyökalu on selaimen laajennus, joka on tällä hetkellä yhteensopiva vain Google Chrome selaimen kanssa – se siis toimii Chrome selaimella missä tahansa Windows tai Mac käyttöjärjestelmässä.

Tämä työkalu toimii myös iPhonessa, joka on tärkeä ominaisuus, sillä voit shoppailla ja säästää reissussa! Voit ladata sen viralliselta Wikibuy sivustolta tai App Storesta.

Jos ihmettelet, paljonko rahaa voit säästää Wikibuy sovelluksella, me voimme vain sanoa tämän työkalun yllättävän sinut. Me voimme taata sen olevan 100% laillinen ja luotettava, joka ei ole mainosten tukema, se ei ole ärsyttävä ja hyödytön mainosohjelma, joka tekee tyhjiä lupauksia näyttääkseen tekaistuja mainoksia ja luodakseen maksu-klikkauksesta tuloja. Lisätietojen saamiseksi huonoista mainosten tukemista sovelluksista, vieraile VirusActivity sivulla.

Tällä sovelluksella voit itseasiassa säästää rahaa. Tämä selaimen laajennus käyttää algoritmia, joka tarkistaa online kaupat, kuten Target, Walmart, Jet, eBay, Amazon, sekä muita.

Laajennus vertailee useita attribuutteja, kuten tuotteen koko, väri, saatavuus, ja tietenkin hinta. Se jopa laskee tuotteen lopullisen hinnan veroilla sekä toimitusmaksulla. Lopuksi, se tutkii netin kuponkikoodien varalta muiden alennusten saamiseksi.

On sanomattakin selvää, että tällaiset ominaisuudet auttavat tekemään tästä laajennuksesta helposti parhaan aikaa säästäjän ihmisille, jotka rakastavat online shoppailua.

Wikibuy laajennus ChromelleWikibuy laajennus Chromelle on 100% ilmainen käyttää ja se auttaa säästämään rahaa online ostoksissa.

WikiBuy suurimmat edut ja haitat

Wikibuy laajennus on kohtalaisen uusi, sillä on yli 1,428,280 käyttäjää maailmanlaajuisesti. Siitä syystä, että sillä on useita positiivisia arvosteluita Chrome Web Storessa, paljastaa että tämä järjestelmätyökalu tarjoaa useita loistavia ominaisuuksia. Otetaan sitten katsaus suurimpiin hyötyihin, joita tämä laajennus tarjoaa ja keskustellaan myös haitoista, jotka näyttävät siinä olevan myös kehitettävää.

Wikibuy Edut:

 1. Laajennus ei pyydä tunkeilevia lupia.
  Se toimii nopeasti ja tarjoaa taattuja tarjouksia alhaisimmilla hinnoilla 15 sekunnin kuluttua, kun olet avannut verkkokaupan sivun.
 2. Työkalu tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka antaa kenen tahansa käyttää sitä ilman ongelmia.
 3. Työkalu on Ebates yhteistyökumppani, joka auttaa tuomaan asiakkaille jopa suurempia säästöjä. Ebates sallii rahojen saamisen takaisin määrätyissä verkkokaupoissa.
 4. Wikibuy maksaa myyjille sen omilla luottokorteilla, pitäen käyttäjien maksutiedot pois myyjiltä. Käyttäjän pitää vain jakaa luottokorttitiedot WikiBuy kanssa. Kun asiakas tekee tilauksen, niin käyttäjän pitää vain vahvistaa toimitus- ja maksutiedot, tuotteen tiedot ja painaa “Tee Tilaus (Place Order).”
 5. Palautukset tulevat suoraan yritykseltä, ei myyjältä. Heti kun myyjä saa palautetun tuotteen, niin Wikibuy suorittaa palautuksen käyttäjän kortille. Käyttäjä saa hyvityksen yleensä 1-3 päivän kuluessa.

Wikibuy Haitat:

 1. Jotkut käyttäjät huomaavat, että työkalu säästä luvattua vähemmän rahaa. Tämä tarkoittaa, että työkalua voidaan parantaa, mutta silti se toimii. On myös huomattu, että laajennus ei huomaa määräaikaisten alennusten loppumista. Siksi me ehdotamme, että tarkistat tilauksen aina itse ennen sen tekemistä. Me voimme vain toivoa, että WikiBuy korjaa nämä ongelmat.
 2. Tämä virtuaalinen ostoavustaja antaa usein tarjouksia maineikkailta myyjiltä eBay ja muilla alustoilla, koska WikiBuy on kuitenkin vastuussa kaikista ongelmista, ongelman ratkaisuaika voi pidentyä. Toisin sanoen, työkalu vähentää eBay ostojen riskiä, mutta ei poista niitä kokonaan.
 3. Laajennus voi antaa vääriä toimitus-/saatavuustietoja. Vaikka WikiBuy listaa tuotteen olevan saatavilla, se voi puuttua lähimmän myyjän varastosta, ja siksi käyttäjä voi joutua odottamaan tuotteen saapumista hieman pidempään.
 4. Se on valitettavaa, mutta laajennus on hyödyllinen, vain jos asut Yhdysvalloissa – se voi löytää säästöjä vain Yhdysvaltain osoitteille tällä hetkellä. Se kuitenkin lupaa koettaa saada säästöt myös kansainvälisten käyttäjien saataville.

WikiBuy lopullinen arvio

Wikibuy on selvästi loistava työkalu, jonka me uskomme olevan positiivinen kokemus jokaiselle online ostajalle. Se ei ärsytä tietokoneen käyttäjää, se ei häiritse nettiselaamista ja se ei näytä mainoksia näytölläsi, kun selaat tavallisilla nettisivuilla ja online kaupoilla.

Jos haluat säästää rahaa, me suosittelemme tämä laajennuksen kokeilemista Chromella. Vaikka se ei toimi muilla selaimilla, niille sopivat versiot ovat pian kaikkien saatavilla.

Jos et pidä laajennuksesta ja ihmettelet kuinka poistaa WikiBuy, niin voit tehdä sen muutaman yksinkertaisen askeleen avulla – kirjoita vain chrome://extensions Chrome osoitepalkkiin ja poista oikea merkintä Laajennukset osiosta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä