Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Windows Accelerator Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Windows Accelerator Pro on vaarallinen ohjelma, joka imitoi oikeita antivirus ohjelmia. heti kun se on tunkeutunut tietokoneelle, se näyttää valhellisia hälytyksiä ja antaa ilmoituksia erilaisista ongelmista. Tietenkin, nämä ongelmat ovat täysin keksittyjä ja ne koettavat varastaa ihmisten rahat. Ole varovainen, sillä Windows Accelerator Pro voi ilmaantua tietokoneellesi täysin tyhjästä koska se, aivan kuten mikä tahansa haitallinen antivirus ohelma, leviää Troijalaisten avulla. Tämä Troijalainen muokkaa järjestelmääja auttaa Windows Accelerator Pro ohjelmaa aloittamaan työnsä joka kerta kun käyttäjä käynnistää tietokoneensa. Tämän seurauksena, uhri alkaa huomaamaan väärennetyjä hälytyksiä jotka promotoivat Windows Accelerator Pron lisenssi versiota. Jos et halua tukea huijareita tai menettää rahojasi, pysy kaukana tästä viruksesta!

KUINKA Windows Accelerator Pro TARTUTTAA TIETOKONEENI?

Windows Accelerator Pro voi tartuttaa tietokoneesi Troijalaisen avulla. Nämä Troijalaiset piileskelevät turvattomilla verkkosivuilla, roskaposteissa tai väärissä hälytyksissä jotka tarjoavat hyödyttömien päivitysten lataamista. Joten, välttääksesi niitä, sinun tulisi välttää näitä asioita ja varmistaa, että PC:si on suojattu viimeisillä antivirus ja haittaohjelman poisto-ohjelmien versioilla. Heti kun Windows Accelerator Pro tunkeutuu tietokoneelle, se alkaa imitoimaan laillisen antivirus ohjelman aktiviteetteja: se näyttää kuinka se skannaa tietokoneen ja sitten ‘tunnistaa’ kymmeniä erilaisia viruksia. Esimerkiksi:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Voit olla varma, että nämä ongelmat ovat keksittyjä ja ainoa oikea virus on Windows Accelerator Pro. Jos PC:si on infektoitunut, seuraa alla olevaa ohjetta ja poista virus järjestelmästäsi.

KUINKA POISTAA Windows Accelerator Pro?

Jos haluat poistaa Windows Accelerator Pron, sinun tulisi skannata tietokoneesi päivitetyllä antivirus ohjelmalla ja poistaa haitalliset tiedostot. Tätä varten suosittelemme käyttämään Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa. Jos et voi käyttää niistä kumpaakaan, seuraa näitä ohjeita:

1. Käynnistä tietokoneesi Safe Moodiin Verkolla. Käynnistät vain PC:si, kun se alkaa käynnistymään, Aloita painamaan F8 näppäintä toistuvasti.
2. Kirjaudu sisään samana käyttäjän kuin normaalissa Windows Moodissa.
3. Sitten valitse IE tai muu selain ja valitse ’Suorita’ tai ’Suorita Järjestelmänvalvojana’, anna Järjestelmänvaloja salasanasi (jos tarpeellista).
4. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynnistä se tuhotaksesi haitalliset prosessit ja poistamaan sen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Windows Accelerator Pro kuvankaappaus
Windows Accelerator Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä