Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Wyciwyg redirect virus (Viruksen Poisto-opas) - Opas

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Wyciwyg uudelleenohjaus virus vaivaa Mozilla Firefox käyttäjiä

Wyciwyg uudelleenohjaus ongelman esimerkki

Wyciwyg uudelleenohjaus virus on uusi versio Firefox uudelleenohjaus viruksesta. Paras merkki viruksesta on “wyciwyg”, joka on lisätty URL osoitteen eteen. Se voi liittyä “http” protokollaan tai korvata sen. Joskus, osoite muutoksen takia, käyttäjät eivät ehkä pääse määrätyille sivuille tai heidän pitää taistella muita selaimen ongelmia vastaan.

Wyciwyg on lyhenne sanoista What You Cache Is What You Get. Firefox käyttää tätä protokollaa, kun selain noutaa välimuistissa olevan version selaimen tiedoista. Käyttäjien ei pitäisi nähdä sitä. Jos siis huomaat tämän linkin, niin ongelma voi liittyä välimuistiin. Siksi käyttäjien pitää puhdistaa välimuisti ja selvittää oliko näin.

On kuitenkin huomattu, että wyciwyg:// uudelleenohjaus voi olla sukua AdBlock laajennus bugille. Tässä tapauksessa ongelma on helppo korjata, ottamalla laajennus pois käytöstä tai päivittämällä se. Jos nämä yksinkertaiset vihjeet eivät toimi, niin ongelma voi olla suurempi.

Jos näet link:wyciwyg osoitepalkissa, niin se voi kertoa myös haittaohjelma hyökkäyksestä. Jotkut käyttäjät raportoivat, että he huomasivat selaimen välilehtien avautuvan automaattisesti. Vaikuttaa siltä, että Firefox pakottaa heidät vierailemaan tuetuilla sivuilla, esimerkiksi, peli- tai uhkapelisivuilla.

Vaikka Wyciwyg on komponentti, joka on sukua Mozilla Firefox, Google Chrome sekä Internet Explorer selaimiin, käyttäjät raportoivat tämän linkin näkemisestä osoitepalkissa. Tämä tilanne on selvä oire viruksen hyökkäyksestä. Siksi, Wyciwyg uudelleenohjauksen poisto tulee suorittaa heti.

Käyttäjät voivat myös epäillä, että he saivat Wyciwyg uudelleenohjaus haittaohjelman, jos he päivittivät AdBlock laajennuksen, puhdistivat välimuistin ja poistivat sekä asensivat uudelleen Mozilla Firefox selaimen, nämä aktiviteetit eivät pysähdy. Jos löysit itsesi tästä tilanteesta, sinun ei kannata epäröidä vaan poistaa ongelma.

Jos epäilet, että nämä selaimen ongelmat liittyvät virustartuntaan, sinun kannattaa tarkistaa laitteesi ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla ja poistaa Wyciwyg uudelleenohjaus virus automaattisesti.

Wyciwyg uudelleenohjaus viruksen kuvaWyciwyg uudelleenohjaus virus on versio Firefox uudelleenohjaus viruksesta.

Selaimeen liittyvät ongelmat voivat alkaa vääränlaisen ilmaisohjelman asennuksen jälkeen

Jos Wyciwyg uudelleenohjaus ongelmat eivät liity välimuistiin tai AdBlock ohjelmaan, niin se on taatusti virushyökkäys. Yleensä nämä verkkotartunnat liittyvät mainosohjelmiin, selaimen kaappaajiin tai muihin potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin, jotka leviävät ohjelmapakettien mukana. Jos olet suostunut käyttämään Pika/Perusasennusta ladatun ilmaisohjelman asennukseen, myös joitain potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia on voinut päästä sisään.

Välttääksesi Firefox uudelleenohjaus ongelmat ja ongelmat muilla selaimille, sinun kannattaa aina valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, joka sallii asennussopimusten muokkauksen. Nämä asennustavat antavat sinun nähdä lista valinnaisista latauksista ja antaa sinun estää ei toivottujen ohjelmien asennuksen.

Wyciwyg uudelleenohjaus ongelman korjaus

Alussa me mainitsimme, että Wyciwyg uudelleenohjaus ongelmat voivat korjaantua välimuistin puhdistuksella tai/ja päivittämällä AdBlock. Siksi sinun pitää ensin seurata yksinkertaisia tapoja ja toivoa, että ne toimivat.

Päivitä AdBlock

Tämä ongelman ilmaantuu useimmiten Firefox nettiselaimella. Siksi me olemme selittäneet kuinkä päivittää laajennus tällä selaimella. Jos sama ongelma jatkuu muilla nettiselaimille, niin löydät ohjeet niihin täältä

 1. Kirjoita about:addons URL palkkiin.
 2. Klikkaa hammasratas kuvaketta sivun yläosassa ja avaa lisäosien työkalut valikko.
 3. Tarkista, että Update Add-ons Automatically on valittu.
 4. Valitse Check for Updates vaihtoehto.

Puhdista välimuisti

Välimuistin tyhjennys Firefox selaimesta voi myös auttaa Wyciwyg uudelleenohjaus ongelman kanssa. Seuraa siis näitä ohjeita:

 1. Klikkaa menu painiketta ja mene Preferences.
 2. Mene Advanced.
 3. Avaa Network välilehti.
 4. Cached Web content osion alla, sinun pitäisi nähdä “Clear Now” painike. Klikkaa sitä.
 5. Sulje about:preferences sivu.

Wyciwyg uudelleenohjauksen poisto

Jos olet tekemisissä Wyciwyg uudelleenohjauksen kanssa, sinun kannattaa tarkistaa laitteesi haittaohjelman poistajalla ja antaa sen tunnistaa vaarallinen ohjelma, joka aiheuttaa näitä ongelmia. Jos et kuitenkaan halua käyttää ylimääräistä ohjelmaa, niin voit yrittää löytää nämä merkinnät manuaalisesti alla olevien ohjeiden avulla.

Norjalaiset tutkijat kuitenkin väittävät, että on parasta poistaa tuntemattomat verkkotartunnat ammattilaisten ohjelmalla. Jos siis näet tuntemattomia aktiviteetteja selaimellasi, niin sinun kannattaa antaa maineikkaan työkalun pitää huolta laitteestasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Wyciwyg redirect viruksen Poisto-ohje:

Poista Wyciwyg redirect Windows järjestelmistä

Seuraa näitä ohjeita poistaaksesi Wyciwyg uudelleenohjaus viruksen Windows OS järjestelmästä kokonaan:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Wyciwyg redirect sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Wyciwyg redirect tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Wyciwyg redirect selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Wyciwyg redirect Mac OS X järjestelmästä

Jos huomasit wyciwyg:// uudelleenohjauksen osoitepalkissa, niin sinun pitää varmistaa, että mitään epäilyttäviä ohjelmia ei ole asennettu laitteellesi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Wyciwyg redirect tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Wyciwyg redirect Internet Explorer (IE) selaimelta

wyciwyg näkeminen ei ole normaalia IE käyttäjille. Seuraa näitä askeleita selaimen korjaamiseksi:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Wyciwyg redirect sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Wyciwyg redirect poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Wyciwyg redirect virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Wyciwyg redirect pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Wyciwyg redirect Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita Firefox uudelleenohjaus viruksen korjaamiseksi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Wyciwyg redirect sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Wyciwyg redirect poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Wyciwyg redirect Google Chrome selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua korjaamaan kaikki epäilyttävät aktiviteetit Google Chrome selaimella:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Wyciwyg redirect sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Wyciwyg redirect poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Wyciwyg redirect Safari selaimelta

Seuraa näitä ohjeita korjataksesi Safari selaimen kaappauksen jälkeen:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Wyciwyg redirect tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Wyciwyg redirect on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Wyciwyg redirect poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-wyciwyg-redirect-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Wyciwyg redirect virus