Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .aesir virus (Poisto-opas)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

.Aesir tiedosto laajennus virus tulee osaksi Locky lunnasohjelma perhettä

Vaikuttaa siltä, että Locky lunnasohjelman kehittäjät nimeävät uudet virukset Norjalaisten Jumalien mukaan. Viimeisin lunnasohjelman esimerkki on nimetty .Aesir tiedoston laajennus virukseksi. Norjalaisen mytologian mukaan, Æsir Jumalien rehtori Panteonissa, esimerkkejä ovat Thor, Odin, Loki (Locky), ja Heimdall. Uudet versiot kohdistavat 456 erilaista tiedostoa ja käyttävät AES-1024 ja RSA-2048 yhdistelmää tehden henkilökohtaisista tiedostoista hyödyttömiä. Tämä lunnasohjelma on todistanut, että sen luojat ovat taitavia ohjelmoinnissa ja he voivat manipuloida monimutkaisia kerroksia voidakseen toimittaa lunnasohjelman kohde tietokoneelle ja salata kaikki tiedostot. Uutta Aesir virus projektissa on, että se käyttää C2 palvelinta(89.108.73.124/information.cgi, 185.75.46.73/information.cgi, or 91.211.119.98/information.cgi) ja pudottaa eri tavalla nimetyn lunnasviestin – _[merkkisarja]-INSTRUCTION.html. Kun se salaa tiedostoja, virus hankkiutuu eroon alkuperäisestä tiedosto nimestä ja korvaa se määrätyllä merkkisarjalla ja lisää .aesir päätteen alkuperäisen paikalle. Heti kun se on salannut kaikki tiedostot, virus kehittää .html tiedoston (lunnasviesti) ja tallentaa kopion siitä jokaiseen kansioon jossa on salattuja tiedostoja, kuten työpöydälle antaen tietoa mahdollisista salauksen poiston vaihtoehdoista. Lunnasviesti laukaistaan käyttäjän ensisijaisen selaimen kautta ja näyttää perinteisen Lockyn “! ! ! IMPORTANT INFORMATION ! ! ! (! ! !TÄRKEÄÄ TIETOA ! ! !)” viestin, joka antaa linkin Wikipedia artikkelin RSA ja AES salauksesta, sekä yhden joka johtaa henkilökohtaisten lunnaiden maksusivulle, sekä ohjeet ladata Tor selain, joka antaa pääsyn niihin. Lopuksi, Aesir lunnasohjelma korvaa työpöydän taustakuvan mustalla kuvalla jossa on lunnasviestin teksti.

.Aesir lunnasohjelma salaa murtamattomalla salauksella, ja kun tiedostot on lukittu niin ne on menetetty. Rikolliset jotka ovat tämä verkkouhan takana haluavat uhrien maksavat lunnaat saadakseen ohjelman, joka perustuu salaiseen purkukoodiin, joka on ainoa tapa saada tiedostot takaisin. Ei ole mitään tapaa saada tätä koodia ilman rikollisten apua ja me voimme vakuuttaa sinulle, että nämä huijarit eivät neuvottele. He pyytävät ostamaan määrätyn määrän Bitcoineja ja lähettämään ne heidän Bitcoin lompakkoon saadakseen Locky salauksen poistajan. Sen sijaan, että ottaisit rahasi ja antaisit ne rikollisille, mieti kannattaako se. Sinun kannattaa ottaa myös huomioon, että 20% lunnasohjelman uhreista, jotka maksoivat lunnaat eivät koskaan saaneet tiedostojaan takaisin, koska rikolliset eivät vain antaneet salauksen poistajaa. Sinun pitää ymmärtää, että huijarit välittävät vain rahasta, ei sinun turvallisuudesta. Siksi sinun kannattaa pitää rahasi ja poistaa . Aesir virus epäilemättä.

.Aesir ransomware virus

Levitystavat

Meidän analystit kertovat, että .Aesir tiedoston laajennus virus leviää tällä hetkellä uusien tekniikoiden avulla. Me olemme juuri saaneet selville, että Nemucod Trojan lataajaa levitetään tällä hetkellä Facebook spam kampanjalla, joka levittää tekaistua kuvaa uhreille. Saastunut viesti sisältää liitteen, nimeltä Photo_[4 satunnaista numeroa].svg. Kokeneemmat tietokoneen käyttäjät voivat huomata, että tiedoston pääte eroaa tavallisista formaateista (kuten JPG, JPEG tai PNG) ja voivat vastustaa sen klikkaamista. SVG on XML-pohjainen formaatti, joka voi kantaa JavaScript koodia. Kun uhri klikkaa tällaista tiedostoa, se ohjaa hänet verkkourkinta sivulla, joka näyttää Youtubelta. Täällä rikolliset käyttää vanhaa hyvää ”asenna laajennus katsoaksesi videon” tekniikkaa huijatakseen käyttäjiä asentamaan vaarallisen ohjelman. Heti kun uhri asentaa laajennuksen, virus pääsee uhrin Facebook tilille ja käyttää sitä Aesir levitykseen, se lähettää viestejä, joissa on Lockyn uusi versio, kaikille uhrin kavereille. Samaan aikaan vaarallinen laajennus asentaa Nemucodin, joka myöhemmin lataa ja käynnistää Aesir haittaohjelman.

On selvää, että pieni osa Locky huijareita levittää virusta yhä vaarallisten roskaposti kampanjoiden avulla, ja tässä tapauksessa, he lähettävät sähköisen kirjeen jossa on “Your Amazon.com order has dispatched #[satunnaisia numeroita]” otsikko. Uhrit saavat raporttien mukaan sähköpostin tekaistuilta sähköposteilta, kuten auto-shipping4@amazon.com tai auto-shipping5@amazon.com. Kirjeessä on .zip liite, jota ei kannata avata missään tapauksessa! Se toimittaa tuhoisaa lastia, joka voi ottaa kaikki henkilökohtaiset tietosi lopullisesti.

Kuinka poistaa .Aesir tiedosto laajennus virus ja palauttaa salatut tiedostot?

.Aesir tiedosto laajennus virus ei ole yksi keskitason lunnasohjelma, joka on monimutkainen mutta toisaalta murrettavissa. Huijarit, jotka koodasivat tämän viruksen tietävät mitä he tekevät ja miksi he tekevät sen ja he hyökkäävät viattomia vastaan, jotka selaavat nettiä eivätkä odota kohtaavansa mitään pahaa. Ne suosittelemme, että poistat .Aesir tiedosto laajennus viruksen samalla kun poistat Nemucodin ja muut haittaohjelmat. Tämän tekemiseen, käytä ReimageIntego ohjelmaa. Käynnistä PC Vikasietotilaan Verkolla koska tämä vaarallinen ohjelma voi estää haittaohjelman työkalusi toiminnan, jotta et voi käyttää sitä poistamiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .aesir viruksen Poisto-ohje:

Poista .aesir käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .aesir

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .aesir poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .aesir käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .aesir pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .aesir on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan .aesir tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Kun puhutaan Locky vastamyrkystä niin haittaohjelma asiantuntijat ovat vaiti, koska Locky tiimi ei tee virheitä viruksen koodissa. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole mitään koukkuja, joka antaa turvallisuusasiantuntijoille mahdollisuuden murtaa viruksen koodin ja voidakseen luoda salauksen poistajan. Siksi ainoa tapa palauttaa tiedostot on varmuuskopiot.

Jos tiedostosi ovat joutuneet .aesir salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro tapa

Jos haluat, niin voit kokeilla tätä palautustyökalua poistaaksesi Locky viruksen. Se ei ehkä voi palauttaa kaikkia salattuja tiedostoja, se voi kuitenkin auttaa palauttamaan niistä jotkut. Me todella suosittelemme, että varmuuskopioit salatut tiedostot jos jokin niistä koettaa salata tiedostot ja saastuttaa ne.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka .aesir lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .aesir ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-aesir-file-extension-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .aesir file extension virus