Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto Locky decrypter (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Kannattaako minun luottaa Locky salauksen poistajaan?

Locky salauksen poistaja on ohjelma joka kannattaa hankkia jos olet Locky viruksen [EN: Locky] uhri. Locky virus on uusi lunnasohjelma joka levittää paniikkia kaikkialla maailmassa. Tätä virustä levitetään saastuneiden sähköpostien liitteenä, jotka sisältävät väittämän mukaan laskutietoja. Raporttien mukaan tämä virus tulee ZIP tiedostona ja se sisältää saastuneen Word tai JavaScript dokumentin. Kun Locky pääsee järjestelmään ja aktivoituu, se alkaa tarkistamaan järjestelmää useiden tiedostopäätteiden varalta ja salaa löytyneet tiedostot RSA-2048 and AES-128 algorytmillä. Kun virus on salannut tiedostot niin se lisää .txt dokumentin, nimeltä _Locky_recover_instructions jokaiseen kansioon jossa saastuneita tiedostoja on. Tämä ilmoitus kertoo, että tietokoneen tiedostot on nyt salattu ja niiden salauksen poistaminen ei onnistu ilman salauksen poistoavainta. ”Onneksi” tämän ohjelman kehittäjillä on ratkaisu. He tarjoavat ostettavaksi Locky salauksen poistajaa jonka pitäisi onnistua poistamaan tiedostojen lukitus. Sinun pitää vain yhdistää nimettömään Tor verkkoon ja ostaa Locky salauksen poistaja määrätyltä sivulta. Uhria uhkaillaan myös jollet maksa viikossa niin lunnaan summa tuplataan. Tämä on pelkkää kiristystä.

Useat ihmiset valitettavasti lankeavat tällaisiin ehdotuksiin epätoivon vallassa kun he koettavat palauttaa kadonneet tiedostonsa. Me todella suosittelemme ETTET tee mitään maksuja, koska olet tekemisissä verkkorikollisten kanssa, ei ole siis takuuta että saat ostamasi tuotteen. Vaikka saat luvatun tuotteen niin et voi todellakaan olla varma, että se poistaa tiedostojen salauksen. Jos sinulla siis on tämä virus niin on parasta poistaa se välittömästi eikä koettaa ostaa tiedostojasi takaisin. Tekemällä tämän tuet vain verkkorikollisia ja heidän tulevia luomuksiaan. Me suosittelemme käyttämään luotettavaa haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego ja poistamaan Locky lunnasohjelman tietokoneeltasi.

Locky-decrypter-example-screenshot

Kuinka tätä ohjelmaa levitetään?

Kun olet avannut lunnasvietin niin tulet huomaamaan useitä linkkejä sivuille joista voit ostaa Locky salauksen poistajan. Salauksen poistaja voidaan ladata sivuilta, joille pääsee vain nimettömän Tor verkon kautta, joka on erilaisten verkkohuijareiden, hakkerien ja muiden konnien suosikki. On todella vaarallista klikkailla näitä linkkejä koska ne voivat uudelleenohjata sinut joilleikin muille saastuneille sivuille ja saastuttaa järjestelmäsi troijalaisilla, viruksilla ja madoilla. Siksi on viisaampaa alkaa miettimään Lockyn poistamista jotta et joudu lisäongelmiin.

Kuinka voit poistaa Locky salauksen poistajan?

Locky salauksen poistajan toiminnallisuus on todella kyseenalainen. Vaikka olet jo ostanut ohjelman ja onnistunut poistamaan tiedostojesi salauksen niin me suosittelemme poistamaan Locky salauksen poistajan ja Locky viruksen järjestelmästä. Tämän tekemiseksi sinun pitää seurata kolmea tärkeää askelta. Ensimmäiseksi, sinun kannattaa hankkia maineikas haittaohjelman poistaja. Sen jälkeen, irroita PC:si verkosta koska tietokoneesi voi olla haavoittuvainen Locky prosesseille kun se on verkossa. Lopuksi, tee järjestelmän täysi tarkistus hankitulla haittaohjelman poistajalla, se löytää ja poistaa Locky viruksen ja sen kaikki komponentit tietokoneeltasi. Jos koet jotain ongelmia niin sinun kannattaa lukea Locky poisto-ohjeet [EN: Locky ransomware] sivultamme.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Locky decrypter Poisto-ohje:

Poista Locky decrypter käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Locky decrypter

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Locky decrypter poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Locky decrypter käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Locky decrypter pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Locky decrypter on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Locky decrypter ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-locky-decrypter.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Locky decrypter