Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Alpha virus (Parannellut Ohjeet) - heinä 2016 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Tärkeimmät tiedot jotka sinun tulee tietää Alpha lunnasohjelmasta:

Viimeaikoina verkkorikolliset ovat keränneet luovuutensa julkaisemalla uuden lunnasohjelman, Alpha virus. Kuten tämän uhan tyyppi ehdottaa, haittaohjelma koettaa lukita tärkeät tiedostot ja vaati lunnaita niistä. Viruksen tärkein ominaisuus on, että se vaati 400$ iTunes lahjakortteina! Tämä ei ole tyypillistä lunnasohjelman luojille, että he valitsevat maksutavan joka on kohtalaisen helppo jäljittää, tämä ei kuitenkaan ole täysin uusi tapa. TrueCrypt, esimerkiksi, vaati uhrejaan maksamaan Amazon lahjakorttien muodossa. Joten voidaan epäillä, että tämän viruksen kehittäjät ovat teinejä tai he pitävät tätä toimintaa vain harrastuksena. Lunnasohjelmat jotka ovat maailmanlaajuisia huijauksia valitsevat yleensä salaisemman tavan lunnaan saamiseksi, tällä tavalla ne pitävät kehittäjiensä identiteetin salassa. Lunnaiden keräystapa ei kuitenkaan kerro millaista vahinkoa nämä ohjelmat voivat aiheuttaa. Jos siis olet tämän lunnasohjelman uhri niin jatka lukemista Alpha lunnasohjelman poiston oppimiseksi tai poista se heti Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla.

The example of Alpha virus

Kun virus tunkeutuu salaa järjestelmään niin ei kestä kauaa kun se alkaa tarkistamaan sitä kuvien, videoiden, Office dokumenttien ja muiden listalla olevien kohdetiedostojen varalta. Uhrin henkilökohtaiset tiedostot salataan AES-256 algorytmillä, niihin ei periaattessa päästä käsiksi, jos sinulla ei ei yksityista salauksen poistoavainta. koko salausprosessi ei kestä kauaa ja kun se on valmis niin Read Me (How Decrypt) !!!!.txt tiedosto pudotetaan jokaiseen saastuneeseen kansioon uhrin tietokoneella. Tässä dokumentissa on ohjeet salauksen poistamiseen:

Greetings,
We’d like to apologize for the inconveniences, however, your computer has been locked. In order to unlock it, you have to complete the following steps:
1. Buy iTunes Gift Cards for a total amount of $400.00
2. Send the gift codes to the indicated e-mail address
3. Receive a code and a file that will unlock your computer.
Please note:,
– The nominal amount of the particular gift card doesn’t matter, yet the total amount have to be as listed above.
– You can buy the iTunes Gift Cards online or in any shop. The codes must be correct, otherwise, you won’t receive anything.
– After receiving the code and the security file, your computer will be unlocked and will never be locked again.
Sorry for the inconveniences caused.

Tässä ilmoituksessa voi olla anteeksi pyytävä tuntu, mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että sinun tärkeät tiedostosi on lukittu ja sinun pitää maksaa suuri summa rahaa jotta saat ne uudelleen käyttöösi. Onneksi IT-asiantuntija Michael Gillespie on löytänyt heikkouksia tästä viruksesta ja kehitti ohjelman joka voi poistaa salauksen ilmaiseksi. Tämä Alpha Decrypter salauksen poistaja löytyy verkosta.

Viimeaikaiset raportit ovat alkaneet kertomaan uudesta lunnasohjelmasta nimeltä Alfa, sen esittelivät Cerber viruksen luojat. Asiantuntijat ovat huomanneet, että tämä on uusi ja paranneltu versio Alpha lunnasohjelmasta. Tämä lunnasohjelman uusi variantti vaikuttaa täysin eriltä kuin alkuperäinen. Verkkorikolliset ovat korjanneet yksityisyysongelmat jotka liittyvät lunnaiden keräämiseen ja iTunes lahjakorttien sijaan he pyytävät maksua BitCoineina, Tor verkon avulla. Alpha lunnasohjelman salauksen poistaja löytyy myös verkosta, ainoa salauksen poistaja Alfa virukseen voidaan ostaa viruksen luojilta, 650$ hintaan. Tiedostoissa on erikoinen .bin laajennus jonka Alfa lisää kun ne on salattu ja niihin ei muuten päästä käsiksi. Ollaksesi turvassa, pidä molemmat, Alpha ja Alfa virukset mielessäsi.

Viruksen levitystavat:

Koska tämä uhka on kohtalaisen uusi niin ei ole vielä paljon tietoja millä tavoilla voit kohdata Alpha viruksen. Suosituimmat levitystavat ovat kuitenkin päälimmäisenä. Kuten useimmat tämän tyyppiset virukset, tietokoneesi voidaan saastuttaa sähköpostin liitteen avulla. Ole varuillasi sillä verkkorikolliset ovat parantaneet suostutteluaan, vältä siis sähköpostien avaamista vaikka se on lähetetty olemassaolevalta yritykseltä tai valtion laitokselta laskuna, posti- tai liikenneilmoituksena.

Sinun kannattaa kiirehtiä asentamaan luotettava turvallisuusohjelma joka voi tunnistaa exploit kitit. On saatu selville, että lunnasohjelmat leviävät myös niiden avulla. Ne ovat todella petollisia koska ne voivat hiipiä järestelmään anti-virusten huomaamatta. Siksi sinulla pitää olla valinnainen turvaohjelma, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, se toimii yhdessä pääasiallisen anti-virus ohjelma rinnalla.

Lopuksi, koska Alpha lunnasohjelma hakkerit suosivat iTunesia niin sinun kannattaa pysyä tarkkana ja olla klikkaamatta mitään epäilyttäviä hyperlinkkejä joita sivusto tarjoaa. Et voi koskaan olla varma, että laillisen sivun käyttäminen takaa ettet joudu lunnasohjelman uhriksi. Jatka siis osioon jossa me kerromme tavoista joilla voit poistaa Alpha lunnasohjelman.

Alpha rpoisto-ohjeet:

Löytyy vain kaksi päätapaa joilla Alpha virus voidaan poistaa saastuneesta järjestelmästä, automaattinen ja manuaalinen. Manuaaliset poisto-ohjeet löydät artikkelin alta. Kun otetaan huomioon, että tämä virus on lunnasohjelma niin sinun ei kannata suhtautua siihen kevyesti. Tarkkuus ja huolellisuus ovat tärkeässä roolissa jos halutaan poistaa Alpha jälkiä jättämättä. Meidän suosituksemme on asentaa haittaohjelman poistaja joka on erityisesti suunniteltu poistamaan vastaavia viruksia. Alphan poiston lisäksi, se voi poistaa haittaohjelmat, kuten aikaisemmin mainitut exploit kitit. Vaikka voit olla onnellinen, että voit poistaa tiedostojesi salauksen tällä kertaa niin sinun kannattaa miettiä vaihtoehtoisia tapoja tiedostojesi tallentamiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Alpha viruksen Poisto-ohje:

Poista Alpha käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Alpha

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Alpha poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Alpha käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Alpha pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Alpha on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Alpha ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-alpha-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Alpha ransomware virus