Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Anonymous virus (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä on Anonymous viruksen takana?

Jos olet seurannut uutisia IT-alalla niin olet ehkä kuullut uuden Anonymous viruksen tulosta markkinoille. Tämä lunnasohjelma virus on jälleen uhka joka terrorisoi Internet yhteisöä salaamalla henkilökohtaisia tietoja. Tämän lisäksi, se painostaa uhreja siirtämään rahat 72 tunnin kuluttua. Muussa tapauksessa kaikki salatut tiedostot poistetaan lopullisesti. Tällainen strategia ei ole tavatonta lunnasohjelmien joukossa. Joillain hakkereilla on tapana lisätä draamaa uhkiin pelotellakseen uhrejaan. Vakasti puhuen, salatut tiedosto voivat olla todella tärkeitä, et siis halua vaarantaa niitä. $125 lunnas ei vaikuta suurelta. Me kuiten haluamme varoittaa sinua, että et siirrä rahoja. Kun tiedetään millaisia voittoja Cerber ja CryptXXX virukset ovat jo tehneet, ei kuitenkaan ole mitään takuita siitä, että saat salatut tiedostot takaisin. Sinun tulee tehdä päinvastoin, selvitä kuinka poistaa Anonymous virus.

Vaikuttaa siltä, että Anonymous hakkeriorganisaatio on ollut nykyisten lunnasohjelmien suosiossa. Vaikka tämän uhan alkuperäinen versio julkaistiin muutama kuukausi sitten niin sillä on ollut tapana jakaa valokeila tämän kuuluisan hakkeriryhmän kanssa. Vertailukohtana, MIRCOP ja .Locked lunnasohjelmauhat ovat viimeaikaisia uhkia, jotka koettavat imitoida ryhmää käyttämällä samanlaista kirjoitustapaa. Tämän lisäksi, kaikki kolme virusta käyttävät tunnettua Guy Fawkes kuvaa. Näistä samanlaisuuksista huolimatta löytyy muutamia eroja kuinka virukset tarttuvat ja kuinka ne toimivat. Anonymous virus käyttää kuuluisia AES ja RSA salausalgorytmejä taatakseen prosessin sujuvuuden. Tavalliset käyttäjät eivät voi poistaa niiden salausta helposti.

The image revealing Anonymous virus

Tämän lisäksi, lunnasohjelma käyttää suosittua uhkaus strategiaa pakottamaan uhrin maksamaan 24 ja 72 tunnin kuluttua. Kun annettu aika loppuu niin salatut tiedostot poistetaan. Kun Anonymous lunnasohjelma saastuttaa tietokoneesi niin sinun kannattaa alkaa hyväksyä tiedostojen menetys. Kun puhutaan lunnasohjelman toiminnasta niin se suorittaa ”anonpop” prosessia tehtävien hallinnassa. Tästä syystä, payment_instructions.jpg tiedosto ohjeilla avataan. On saatu selville, että tämä lunnasohjelma käyttää useita sähköposteja yhteiden ottamiseen: towerweb@yandex.com, supportfile@yandex.com, ja websupport16@yandex.com.

Kun pidetään kaikki tämä mielessä niin jotkut epäilevät, että Anonymous lunnasohjelma voi olla sukua samanlaiseen uhkaan, TowerWeb virukseen. Vaikuttaa siltä, että löytyy muutamia hakkeriryhmiä lunnasohjelmien areenalla ja he julkaisevat useita samanlaisia lunnasohjelmia.Jokin aika sitten virukset joissa oli .xtbl tiedoston pääte ja joilla on @india.com osoite, nyt lunnasohjelmia hallitsevat verkkorikolliset jotka jakavat sympatiansa Anonymous ryhmän kanssa. Virus myös estää sinut käyttämästä järjestelmää. Ennen kuin se tekee tämän niin lopeta mainittu ”anonpop” prosessi ehtävien Hallinnasta. Tämä voi estää viruksen aiheuttamasta lisää vahinkoa. Jos et onnistunut tekemään sitä ajoissa niin keskity Anonymous poistoon. Tämän tekemiseen Reimage Reimage Cleaner Intego on loistava työkalu.

Kuinka tämä uhka leviää?

Anonymous virusta levitetään roskapostin liitteenä. Rikolliset ovat valitettavasti tulleet todella hyviksi vakuttaessaan käyttäjiä avaamaan liitteet jotka piilottavat Anonymous tai muun lunnasohjelman. Älä kiirehdi avaamaan sähköposti, erityisesti jätä liitetty tiedosto avaamatta jos se on puhelinyhtiöltä tai tullilta. Jotkut käyttäjät on houkuteltu täyttämään kaavake veronpalautuksen toivossa. Tarkista lähettäjä huolella ja näiden postien pienet tekstit. Voit yleensä huomata kirjoitus- tai kielioppivirheitä. Muokatut suositukset voivat myös herättää epäilyksiä.

Anonymous poisto

Kun puhutaan tämä viruksen monimutkaisuudesta ja agressiivisesta käyttäytymisestä, älä hukkaa aikaa vaan käynnistä haittaohjelman poistaja ja poista Anonymous virus. Voit olla varma, että ohjelma tekee poiston huolella ja puhdistaa käyttöjärjestelmän kokonaan. Virus on kuitenkin ohjelmoitu, että et voi poistaa Anonymousta helposti. Jos et voi avata mitään turvallisuusohjelmaa tai et pääse nettiin, seuraa alla annettuja ohjeita. Kun uhka on poistettu niin voit miettiä erilaisia tapoja joilla suojaat arvokkaita tietojasi. Pidä tietosi useassa paikassa. Voit käyttää useita laitteita tietojen varastoimiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Anonymous viruksen Poisto-ohje:

Poista Anonymous käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Anonymous

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Anonymous poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Anonymous käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Anonymous pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Anonymous on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Anonymous ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-anonymous-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Anonymous ransomware virus