Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Antivirus Security Pro. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Antivirus Security Pro on WinWebSec in omistama, taustalla pyörivä vastavakoiluohjelma. Ohjelma muistuttaa Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus, sekä muita tähän ryhmään kuuluvia haittatuotteita. Uutena asiana ohjelmaan on tullut digitaalinen allekirjoitus, joka takaa turvallisen käytön (allekirjoitus todennäköisesti varastettu jostakin muualta). Kun Antivirus Security Pro pääsee käsiksi käyttöjärjestelmään, se aloittaa toimintansa antamalla virheellisiä ilmoituksia olemattomista, vaarallisista viruksista. Huomioon otettavaa on, että Antivirus Security Pro ilmoittaa tietokoneen elintärkeitä tiedostoja uhkaaviksi, tiedostoja, joita ei tule koskaan poistaa. Tästä syystä tulee ohjelma sivuuttaa ja poistaa järjestelmästä. Jos olet kiinnostunut mikä on turhien ilmoitusten oikea luonto, on vastaus erittäin yksinkertainen – ohjelma on suunniteltu luomaan tarve lisenssoidulle versiolle. Lisenssiä tähän ohjelmaan ei kuitenkaan koskaan pidä ostaa.

MITEN SAAN Antivirus Security Pro JÄRJESTELMÄÄNI?

Antivirus Security Pro levittäytyy Troijalaisen hevosen mukana, mikä taas hyödyntää turvallisuuspuutteita. Ohjelma iskee heikosti suojattuu järjestelmään, joten jos haluat suojautua tältä, päivitä antivirus -ohjelmasi uusimpaan versioon. Jos Troijalainen silti pääsee järjestelmään käsiksi, se lataa taustalla tiedostoja, jotka kuuluvat Antivirus Security Pro:lle. Sen jälkeen systeemi modifioituu siten, että haittaohjelma pääsee toimimaan vapaasti kun tietokone seuraavan kerran käynnistetään: tuloksena Antivirus Security Pro ilmoittaa seuraavanlaisia varoituksia:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Tältä virukselta saattaa myös tulla ilmoitus:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Kaikki Antivirus Security Pro:n virusilmoitukset johtavat siihen, että käyttäjä kokee tarpeelliseksi ostaa lisenssoidun kokoversion ohjelmasta, jolloin paljastuu Antivirus Security Pro:n tekijöiden todellinen luonne – he haluavat vain rahasi. Heti kyseisen huijarin ilmoituksia nähdessä pitää tarkastaa koko järjestelmä päivitetyllä anti-spywarella. Alla ohje Antivirus Security Pro:n poistamiseen.

KUINKA POISTAA Antivirus Security Pro?

Jos Antivirus Security Pro on päässyt koneelle, tulee välittömästi ladata SpyHunter, STOPzilla tai Malwarebytes Malwarebytes ja skannata koko järjestelmä läpi. Ohjelmista on ehdottomasti ladattava uusimmat versiot.

On huomioitava, että moni haittaohjelma yrittää estää luotettavien ohjelmien toimimisen/käytön, jotta pysyisivät itse hengissä. Tässä tapauksessa on kone käynnistettävä uudelleen ja avattava nettiyhteydellisessä vikasietotilassa, jonka jälkeen voi poistaa uhkaavat prosessit, joita haittaohjelma aiheuttaa. Kaikki [satunnaisia kirjaimia/numeroita].exe tai [protector[satunnaisia kirjaimia/numeroita]].exe pitää etsiä ja pysäyttää, jonka jälkeen koko järjestelmä pitää tarkistaa vastahaittaohjelmalla. Tarkistaminen säännöllisin väliajoin kertoo, ettei viruksia koneella ole.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Antivirus Security Pro kuvankaappaus
Antivirus Security Pro kuvankaappaus

Antivirus Security Pro käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "AA2014" = "%CommonAppData%WaDprnV7WaDprnV7.exe"

Pyyhi tiedostot:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].exe.manifest
%CommonAppData%[random][random].ico
%CommonAppData%[random][random].in
%CommonAppData%[random][random].lg

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-security-pro.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä