Poisto Antivirus Security Pro

Antivirus Security Pro Poisto-ohje

Mikä on Antivirus Security Pro?

Antivirus Security Pro on WinWebSec in omistama, taustalla pyörivä vastavakoiluohjelma. Ohjelma muistuttaa Attentive Antivirus, Live Security Platinum, AVASoft Professional Antivirus, sekä muita tähän ryhmään kuuluvia haittatuotteita. Uutena asiana ohjelmaan on tullut digitaalinen allekirjoitus, joka takaa turvallisen käytön (allekirjoitus todennäköisesti varastettu jostakin muualta). Kun Antivirus Security Pro pääsee käsiksi käyttöjärjestelmään, se aloittaa toimintansa antamalla virheellisiä ilmoituksia olemattomista, vaarallisista viruksista. Huomioon otettavaa on, että Antivirus Security Pro ilmoittaa tietokoneen elintärkeitä tiedostoja uhkaaviksi, tiedostoja, joita ei tule koskaan poistaa. Tästä syystä tulee ohjelma sivuuttaa ja poistaa järjestelmästä. Jos olet kiinnostunut mikä on turhien ilmoitusten oikea luonto, on vastaus erittäin yksinkertainen – ohjelma on suunniteltu luomaan tarve lisenssoidulle versiolle. Lisenssiä tähän ohjelmaan ei kuitenkaan koskaan pidä ostaa.

MITEN SAAN Antivirus Security Pro JÄRJESTELMÄÄNI?

Antivirus Security Pro levittäytyy Troijalaisen hevosen mukana, mikä taas hyödyntää turvallisuuspuutteita. Ohjelma iskee heikosti suojattuu järjestelmään, joten jos haluat suojautua tältä, päivitä antivirus -ohjelmasi uusimpaan versioon. Jos Troijalainen silti pääsee järjestelmään käsiksi, se lataa taustalla tiedostoja, jotka kuuluvat Antivirus Security Pro:lle. Sen jälkeen systeemi modifioituu siten, että haittaohjelma pääsee toimimaan vapaasti kun tietokone seuraavan kerran käynnistetään: tuloksena Antivirus Security Pro ilmoittaa seuraavanlaisia varoituksia:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Tältä virukselta saattaa myös tulla ilmoitus:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Kaikki Antivirus Security Pro:n virusilmoitukset johtavat siihen, että käyttäjä kokee tarpeelliseksi ostaa lisenssoidun kokoversion ohjelmasta, jolloin paljastuu Antivirus Security Pro:n tekijöiden todellinen luonne – he haluavat vain rahasi. Heti kyseisen huijarin ilmoituksia nähdessä pitää tarkastaa koko järjestelmä päivitetyllä anti-spywarella. Alla ohje Antivirus Security Pro:n poistamiseen.

KUINKA POISTAA Antivirus Security Pro?

Jos Antivirus Security Pro on päässyt koneelle, tulee välittömästi ladata SpyHunter 5, Spyware Doctor tai Malwarebytes ja skannata koko järjestelmä läpi. Ohjelmista on ehdottomasti ladattava uusimmat versiot.

On huomioitava, että moni haittaohjelma yrittää estää luotettavien ohjelmien toimimisen/käytön, jotta pysyisivät itse hengissä. Tässä tapauksessa on kone käynnistettävä uudelleen ja avattava nettiyhteydellisessä vikasietotilassa, jonka jälkeen voi poistaa uhkaavat prosessit, joita haittaohjelma aiheuttaa. Kaikki [satunnaisia kirjaimia/numeroita].exe tai [protector[satunnaisia kirjaimia/numeroita]].exe pitää etsiä ja pysäyttää, jonka jälkeen koko järjestelmä pitää tarkistaa vastahaittaohjelmalla. Tarkistaminen säännöllisin väliajoin kertoo, ettei viruksia koneella ole.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä