Poista Ask.com uudelleenohjaus

Ask.com uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Mikä on Ask.com uudelleenohjaus?

Mikä on Ask.com?

Ask.com on laillinen sivusto joka väittää, että sen tehtävä on vastata käyttäjien kysymyksiin netin parhailla tiedoilla oikeilta ihmisiltä sekä parantaa ihmisten tietämystä antamalla ihmisille vastausten voiman. Tästä huolimatta, vain muutama kuukausi sitten, useat ihmiset ovat alkaneet kirjoittamaan meille ongelmista jotka liittyvät tähän hakukoneeseen. He valittavat, että heidät on uudelleenohjattu ask.com sivustolle vasten heidän tahtoaan. Heidän mukaansa, ei ole mitään väliä mitä selainta käytät, Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox tai muuta niin voit tulla uudelleenohjatuksi Ask.com sivustolle. Tällä epäreilulla toiminnalla on vain yksi tavoite, saada ihmiset vierailemaan ennalta määrätyillä verkkosivuilla. Saman tavoitteen saavuttamiseksi se voi näyttää sinulle myös kaupallisia mainoksia hakujesi mukana. Lopuksi, aivan kuten mikä tahansa hakukone, tämä ohjelma voi kerätä tietoja jotka liittyvät nettiselaamiseesi. Se ei ole laitonta koska nämä tiedot EIVÄT ole HENKILÖKOHTAISIA. Me kuitenkin uskomme, että sinun kannattaa pitää hakusanasi, tiedot nettiselaamisestasi ja vastaavat kokonaan itselläsi. Jos olet sitä mieltä, että tiedot jotka annat suosikki sivustoillesi ovat omaa tietoasi, sinun kannattaa välttää tätä hakukonetta. Voit tehdä tämän poistamalla siihen liittyvät selaimen lisäosat tietokoneeltasi. Me suosittelemme myös tietokoneesi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jotta voit olla varma ettei se pidä sisällään todella haitallisia ohjelmia tai jopa viruksia. Tässä tapauksessa voit helposti käyttää FortectIntego ohjelmaa.

Kuinka Ask.com voi ilmaantua nettiselaimilleni?

Ask.com ei ole virus. On kuitenkin raportoitu, että tätä sivustoa promotoidaan kohtalaisen epäreiluilla tavoilla. Yksi useimmiten käytetyistä on niputus. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa, että tämä sivusto voi ilmaantua aloitussivusi ja ensisijaisen hakukoneesi paikalla kysymättä siihen lupaa. Voidaksesi välttää tämän, sinun pitää alkaa valvomaan ilmaisohjelmien asennusta paremmin. Ole hyvä ja valitse aina ilmaisohjelmille Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja lukea sitten tarkasti mitä jokaisessa asennusvaiheessa sanotaan. Jos olet käyttänyt Ask Searchia nettihakuihisi, tässä ei ole mitään pahaa. Jos olet kuitenkin päättänyt poistaa sen, sinun kannattaa seurata näitä ohjeita.

Kuinka poistaa Ask.com?

Kuten me olemme jo sanoneet, Ask.com EI OLE VIRUS. Jos kuitenkin haluat välttää odottamattomia uudelleenohjauksia ja kaupallisia mainoksia, sinun kannattaa miettiä jonkin muun hakukoneen käyttöä. Sen poistamiseen voit käyttää näitä ohjeita:

  • Poista ohjelmat jotka ovat liitoksissa Search.tb.ask.com sivustoon tietokoneeltasi:

1. Paina Käynnistä → Ohjauspaneeli → Poista Sovellus.
2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus listalla, etsi Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search sekä muut ohjelmat joiden kehittäjä on Mindspark Interactive Network.
3. Paina ’Poista’ ja OK tallentaaksesi muutokset.

  • Resetoi kaikki nettiselaimesi:

Internet Explorer:
1. Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta -> ’Hallitse Lisäosia’.
2. Täällä, etsi tuntemattomia lisäosia (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja poista ne.
3. Voidaksesi vaihtaa kotisivusi, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta uudelleen ja valitse ’Internet asetukset’.
4. Poista Search.tb.ask.com ja anna haluamasi sivuston nimi.
5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta uudelleen ja valitse ’Hallitse Lisäosia’ -> ’Hakupalvelun Tarjoajat’,
6. Aseta haluamasi hakukone.

Mozilla Firefox:
1. Avaa Mozilla Firefox, klikkaa Menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Lisäosat’ -> ’Laajennukset’.
2. Täällä, valitse tuntemattomat lisäosat (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja valitse roskakori kuvake poistaaksesi nämä merkinnät.
3. Voidaksesi vaihtaa kotisivusi, klikkaa Firefox, valitset ’Asetukset’
4. Täällä, poista Search.tb.ask.com ja anna haluamasi sivuston nimi.
5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa Menu kuvaketta ja kysymysmerkki kuvaketta.
6. Täällä, klikkaa ’Vianetsintä tiedot’ ja klikkaa ’Resetoi Firefox’.

Google Chrome:
1. Avaa Google Chrome, klikkaa Menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse ’Työkalut’ -> ’Laajennukset’.
2. Täällä, valitse tuntemattomat lisäosat (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, jne.) ja valitse roskakori kuvake poistaaksesi nämä merkinnät.
3. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa Menu kuvaketta, valitse ’Asetukset’ -> ’Käynnistettäessä’ osio-> ’aseta sivut’
4. Täällä, eliminoi Search.tb.ask.com klikkaamalla ”X” ja antamalla haluamasi sivusto.
5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa Menu kuvaketta -> ’Asetukset’ -> ’Haku’ osio
6. Täällä, klikkaa ’Hallitse Hakukoneita…’ ja anna haluamasi sivuston nimi.

Lopuksi, me suosittelemme tietokoneen tarkistamista ohjelmalla, kuten FortectIntego, Webroot SecureAnywhere AntiVirus tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla voidaksesi olla varma tietokoneesi turvallisuudesta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä