Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista BetterEnhance virus

| Tyyppi: Mainosohjelmat

BetterEnhance on kyseenalainen ohjelma joka voi olla syynä kaupallisiin mainoksiin sekä viesteihin joita näet nettiselaamisesi aikana. Toisin sanoen, heti kun BetterEnhance pääsee järjestelmään, se alkaa floodaamaan uhrejaan hurjalla määrällä pop-uppeja sekä muulla kaupallisella sisällöllä. Tämän takia me suosittelemme välttämään tätä sovellusta. Ennen kuin asennat mitään kyseenalaisia ohjelmia, sinun tulisi lukea Käyttöehdot erittäin tarkasti. BetterEnhancen kehittäjät ilmoittavat näin: “Tämä Ohjelma (BetterEnhance) on useiden selaimessasi näkyvien mainosten sponsoroima, mukaanlukien, ilman rajoituksia, hakuihin liittyvät mainokset, juliste- sekä videomainokset, tekstiin sisälletyt mainokset sekä linkit, transitionaaliset, interstitiaaliset sekä koko sivun mainokset.”. Joten, ei ole väliä vaikka tätä ohjelmaa promotoidaan käyttökelpoisena työkaluna jonak tulisi parantaa nettiselaamistasi, me emme ole kovinkaan varmoja tästä. Jos olet ärsyyntynyt BetterEnhancen uudelleenohjauksiin sekä vastaaviin ongelmiin, sinun tulisi tarkistaa PC:si maineikkaalla haittaohjelman poistajalla

Kuinka BetterEnhance voi kaapata tietokoneeni?

Tämän sovelluksen kehittäjä on Super Web LLC. Se mitä me tiedämme, tämä yritys on julkaissut yli sata vastaavaa sovellusta. Kaikkia näitä sovelluksia käytetään näyttämään ihmisille sponsoroituja mainoksia, joten sinun tulisi miettiä kahdesti ennen kuin asennat sen järjestelmääsi. Tämän lisäksi, BetterEnhance ohjelmaa promotoidaan myös muiden ilmaisohjelmien välityksellä. Tämä levitystapa on nimeltään niputus ja Super Web LLC yritys on käyttänyt sitä jo jonkin aikaa. Välttääksesi BetterEnhance viruksen tai vastaavat ei toivotut hyökkääjät, sinun tulisi olla todella varovainen mitä ohjelmia lataat. Jos olet asentamassa epäilyttävää ohjelmaa, sinun tulisi tarkistaa onko se turvallinen vai ei. Jos huomasit, että ohjelma jota olet asentamassa pitää sisällään ylimääräisiä liitteitä, poista ruksi niiden kohdalta ja jatka asennusta. Vaikka kaikki tämä näyttää hyvin yksinkertaiselta, joskus BetterEnhance löytää tiensä järjestelmään ja pääsee sinne huomaamatta. Jos tämä tapahtuu, sinun pitää poistaa tämä hyödytön mainosten tukema ohjelma niin pian kuin mahdollista.

Kuinka poistaa BetterEnhance virus?

Jos BetterEnhance mainokset jatkavat ilmaantumista nettiselaamisesi aikana, toimi nyt ja poista tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma järjestelmästä. Tähän tarkoitukseen voit seurata näitä askeleita:

  • poista ilmaisohjelma joka on yhteydessä BetterEnhance virukseen:

1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Poista Sovellus.
2. Kun olet Lisää/Poista Sovellus/Poista Sovellus listalla, etsi viimeaikoina asennetut/tuntemattomat sovellukset, kuten BetterEnhance, TowerTilt, Norpala, Ramble Roam, jne.
3. Paina ’Poista’ ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.

Internet Explorer:
1. Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta tai ‘Työkalut‘ -> ’Internet Asetukset’.
2. Täällä, mene ’Edistyneet’ välilehteen ja paina ’Resetoi’ painiketta.
3. Mene ’Resetoi Internet Explorer asetukset’ -> ’Poista Henkilökohtaiset asetukset’ ja klikkaa ’Resetoi’ valintaa.
4. Lopuksi, paina ’Sulje’ ja OK tallentaaksesi muutokset.
5. Vaihda kotisivusi.

Mozilla Firefox:
1. Avaa Mozilla Firefox, mene ’Apua’ osioon -> ’Vianetsintä tiedot’.
2. Täällä, valitse ’Resetoi Firefox’ muutaman kerran ja ’Valmis’.
3. Lopuksi, vaihda kotisivusi.

Google Chrome:
1. Klikkaa Chrome menu painiketta Google Chrome selaimessa, valitse Asetukset -> Näytä Edsityneet Asetukset
2. Täällä, etsi ’Resetoi selaimen asetukset’ painike.
3. Klikkaa ’Resetoi’ suorittaaksesi tehtävän loppuun.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-betterenhance-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta BetterEnhance virus