Vakavuus luokka:  
  (97/100)

.ccc Tiedosto Laajennus virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä .ccc Tiedosto Laajennus tarkoittaa tiedostonimen perässä?

Lokakuun loppupuolella, turvallisuusasiantuntijat alkoivat varoittamaan ihmisiä TeslaCrypt lunnasohjelman versiosta. Tämä uudelleen julkaistu uhka eroaa esi-isistään koska se lisää ’.ccc Tiedosto Laajennuksen’ henkilökohtaisiin tiedostoihin jotka PC:lle on tallennettu. Jos siis näet tiedostoja, mukaanlukien .docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. sekä useita muita joissa on .ccc pääte niin se tarkoittaa, että tietokoneesi on lunnasohjelman saastuttama.

Kuinka .ccc Tiedosto Laajennus voi saastuttaa PC:ni

Aivan kuten sen aikaisemmat versiot, .ccc Tiedoston Laajennus virus leviää Troijalaisen Hevosen avulla. Se voi piileskellä sähköpostiliitteiden, tekaistujen päivityskehoitusten, laittomien sivustojen ja vastaavien asioiden takana. Siksi on todella tärkeää käyttää turvallisia nettiselaus tapoja. Tässä meidän suosituksiamme:

 • Asenna luotettava haittaohjelman poistaja ja pidä se päivitettynä;
 • Älä koskaan avaa sähköposteja joita et odota. Ei ole mitään väliä vaikka otsikko kertoo valmiiksi maksetuista ostoista, puuttuvista maksuista, veroista ja vastaavista tärkeistä asioista, etsi aina ensimmäiseksi kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Jos huomaat joitain virheitä niin raportoi sähköposti spämmiksi välittömästi koska virallisia sähköposteja EI KOSKAAN lähetetä virheellisinä!
 • Jos uskot, että PC:stä puuttu ohjelmisto päivityksiä (Java, Flash Player, Media Player, jne.), niin vieraile virallisella sivustolla ja lataa ne suoraan sieltä. Älä koska klikkaa ohjelmistojen päivitys kehoituksia jotka ilmaantuvat näytölle satunnaisesti koska ne ovat yleinen keino jota verkkohuijarit käyttävät.

.ccc File Extension ransomware

Mitkä merkit paljastavat tämän lunnasohjelman jo piileskelevän järjestelmässä?

.ccc Tiedosto Laajennus virus kuuluu korkeaan vaaraluokkaan koska se voi vahingoittaa useimpia tärkeitä tietoja, kuten valokuvat, videot, dokumentit ja vastaavat jotka PC:si järjestelmään on tallennettu. Se voi siksi olla yksi kamalimmista kokemuksista jos sinulla ei ole varmuuskopioita. Kun tämä päivitetty TeslaCrypt 2.0 lunnasohjelman versio aktivoidaan, kaikki tiedostot joissa on edellä mainittuja päätteitä tulevat saamaan .ccc Tiedoston Laajennuksen. Se luo tämän lisäksi satunnaisia lunnasvaatimuksia jotka on nimetty, howto_recover_file_.txt ja howto_recover_file_.html. Uhria vaaditaan maksamaan 2 Bitcoinia tai noin 500$ jotta he saavat yksityisen salauksen poistoavaimen. Tällaiset ilmoitukset ovat näkyvissä jokaisessa kansiossa jossa on salattuja tiedostoja. Turvallisuusasiantuntijat sanovat, että on melkein mahdotonta palauttaa salatut tiedostot koska TeslaCpryt .ccc Tiedosto Laajennus virus käyttää viekasta AES-256-CBC salauskoodia ja “tallentaa vain SHA256 julkisen avaimen luodusta bitcoin osoitteen yksityisestä avaimesta. (stores only a public key of SHA256 of generated private key of bitcoinaddress.)” Vaikuttaa siis siltä, että ainoa tapa poistaa salaus on lunnaiden maksu. Koska me kuitenkin olemme kauan olleet tekemisissä verkkouhkien, kuten .ccc Tiedosto Laajennus virus kanssa niin me tiedämme, että lunnaan maksaminen ei johda yleensä muuhun kuin rahojen menetykseen. Tottakai lunnaan maksaminen voi johtaa siihen, että saat yksityisen avaimen sähköpostiisi ja siten tietojen palautumiseen. Et voi kuitenkaan koskaan voi olla varma tästä. Paljastamalla luottokorttitietosi, otat myös riskin siihen että varkauksia suoritetaan pankkitililtäsi. Siksi me todella suosittelemme, että poistat .ccc Tiedosto Laajennus viruksen Reimage ohjelmalla ja koetat sitten palauttaa menetetyt tiedot käyttämällä tiedoston palautus ohjelmistoja. Jos haluat lisää tietoa .ccc Tiedosto Laajennus viruksen poistosta niin sinun kannattaa jatkaa seuraavalle sivulle.

Kuinka voin poistaa tämän vaarallisen lunnasohjelman?

Jos olet jo löytänyt tiedostoja jotka .ccc Tiedosto Laajennus virus on salannut niin sinun kannattaa poistaa tartunta välittömästi. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita tiedostoistasi mutta PC:si on täynnä tärkeitä dokumentteja. Kuten me kuitenkin olemme jo maininneet niin tämä ei tarkoita sitä, että saat yksityisen salauksen poistoavaimesi ja voit palauttaa tiedostosi onnistuneesti. Jotta voit korjata PC:si ja saada tietosi takaisin, meidän suosituksemme on Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes haittaohjelman poistaja, ne auttavat lunnasohjelman poistamisessa. Voidaksesi poistaa tiedostojen salauksen poiston, sinun kannattaa luottaa yhteen näistä ohjelmista: Kaspersky virus-fighting utilities, Photorec, tai R-Studio

Voit myös poistaa .ccc Tiedosto Laajennus viruksen alla annettujen ohjeiden avulla. Manuaalinen poistotapa EI kuitenkaan ole tässä tapauksessa suositeltava koska siten voit vahingoittaa muita tärkeitä tiedostoja PC:llä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen .ccc File Extension viruksen Poisto-ohje:

Poista .ccc File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .ccc File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .ccc File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .ccc File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .ccc File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että .ccc File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .ccc File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ccc-file-extension-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä