Vakavuus luokka:  
  (75/100)

COM surrogate virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

Julie Splinters - - | Tyyppi: Troijalaiset
12

Mikä on COM surrogate virus?

COM surrogate virus (voidaan löytää myös nimellä Dllhost.exe *32 COM surrogate virus) on vaarallinen Troijalainen hevonen joka levitetään tällä hetkellä aktiivisesti. Jos se pääsee kohde tietokoneen järjestelmään, se muokkaa joitain sen asetuksia ja alkaa aiheuttamaan vaarallisia aktiviteettejaan. PC turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tätä uhkaa käytetään useimmiten ansaitsemaan rahaa varastamalla ihmisten henkilökohtaisia tietoja sekä muita tärkeitä tietoja joita järjestelmässä pidetään. Tämä ei kuitenkaan vaikuta olevan koko tarina. Ole varuillasi sillä COM surrogate haittaohjelma voi myös aiheuttaa muiden virusten pääsyn tietokoneelle, antaa etähallinnan omistajilleen ja aiheuttaa vastaavia ongelmia kohde PC:llä. Mitkä ovat tärkeimmät merkit siitä, että tietokoneesi voi olla saastunut? Ensimmäiseksi, sinun kannattaa pitää tietokoneesi nopeutta silmällä. Jostkut saastutetuista Windows käyttäjistä(tämä troijalainen vaikuttaa vain Windows käyttöjärjestelmiin) ovat raportoineet pienistä hidatumisista mutta usein he puhuvat myös vakavista hidastumisista ja jopa järjestelmän kaatumisista. Voit myös alkaa huomaamaan ongelmia kun koetat käyttää sovelluksia, kuten MS Word, Excel, Notepad sekä vastaavia. Lopuksi, voit huomata tuntemattomia merkintöjä Tehtävien Hallinnassa, epäilyttävien ohjelmien ilmaantumisia, uudelleenohjauksia tuntemattomille verkkosivuille sekä vastaavia ongelmia. Jos olet juuri alkanut kärsimään niistä, ole hyvä ja älä hukkaa aikaa sillä et voi koskaan tietää mihin COM surrogate troijalaista voidaan käyttää. Jos haluat todella olla turvassa, sinun kannattaa ladata Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus jotta näet mitä kaikkea siellä piileskelee.

Kuinka COM surrogate virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämä Troijalainen hevinen leviää usealla eri tavalla. Valitettava tosiasia on, että niitä kaikkia ei ole vielä löydetty joten sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi turvallisuuden tila kahdesti jos haluat varmistaa tietokoneesi olevan täysin suojattu. Ole hyvä ja varmista, että sinulla on haittaohjelman ja anti-viruksen viimeisimmät versiot. Nämä ohjelmat auttavat sinua estämään Dllhost.exe *32 COM surrogate viruksen sekä muiden verkkouhkien pääsyn tietokoneellesi. Tämä ei kuitenkaan päätä keskustelua tämän haittaohjelman estämisestä. Jos haluat pysyä turvassa, sinun kannattaa välttää laittomia verkkosivuja, välttää epäilyttäviä sähköposteja, älä koskaan lataa niiden epäilyttäviä liitteitä ja sulje myös kaikki harhaanjohtavat mainokset jotka voivat ilmaantua kun selaat nettiä. Jos mainos tarjoaa ohjelman päivitystä, kuten Flash Player, FLV Player tai vastaava ohjelma, sulje se. Jos sinun todella tarvitsee päivittää jokin ohjelma, sinun kannattaa vierailla sen virrallisella verkkosivulla. Kuten olemme jo sanoneet, sinun ei kannata jättää COM surrogate virusta tietokoneellesi. Jos sinulla on edes pieniä epäilyksi siitä, käyttä alla annettuja vihjeitä ja korjaa tietokoneesi.

Kuinka voin poistaa COM surrogate viruksen?

Jos haluat suojella luottamuksellisia tietojasi, kuten pankkitiedot, luottokortti tiedot, salasanat sekä vastaavia tietoja, sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa COM surrogate Troijalainen. Helpoin tapa tämän tekemiseen on järjestelmän täysi tarkistus yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä manuaalisesti sillä voit vahingossa poistaa tärkeitä järjestelmä tiedostoja ja tämä voi johtaa jopa vakavampiin PC ongelmiin.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan COM surrogate virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa

Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma COM surrogate virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden COM surrogate virus poistamisessa (2017-04-10)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden COM surrogate virus poistamisessa (2017-04-10)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden COM surrogate virus poistamisessa (2017-04-10)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden COM surrogate virus poistamisessa (2017-04-10)
lähde: http://www.2-spyware.com/remove-com-surrogate-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä