Poista COM surrogate virus (päivitetty heinä 2017) - Poisto-opas

COM surrogate viruksen Poisto-ohje

Mikä on COM surrogate virus?

Mikä on COM surrogate virus?

COM surrogate virus

COM surrogate virus (voidaan löytää myös nimellä Dllhost.exe *32 COM surrogate virus) on vaarallinen Troijalainen hevonen joka levitetään tällä hetkellä aktiivisesti. Jos se pääsee kohde tietokoneen järjestelmään, se muokkaa joitain sen asetuksia ja alkaa aiheuttamaan vaarallisia aktiviteettejaan.

PC turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tätä uhkaa käytetään useimmiten ansaitsemaan rahaa varastamalla ihmisten henkilökohtaisia tietoja sekä muita tärkeitä tietoja joita järjestelmässä pidetään. Tämä ei kuitenkaan vaikuta olevan koko tarina. Ole varuillasi sillä COM surrogate haittaohjelma voi myös aiheuttaa muiden virusten pääsyn tietokoneelle, antaa etähallinnan omistajilleen ja aiheuttaa vastaavia ongelmia kohde PC:llä.

Mitkä ovat tärkeimmät merkit siitä, että tietokoneesi voi olla saastunut? Ensimmäiseksi, sinun kannattaa pitää tietokoneesi nopeutta silmällä. Jostkut saastutetuista Windows käyttäjistä(tämä troijalainen vaikuttaa vain Windows käyttöjärjestelmiin) ovat raportoineet pienistä hidatumisista mutta usein he puhuvat myös vakavista hidastumisista ja jopa järjestelmän kaatumisista. Voit myös alkaa huomaamaan ongelmia kun koetat käyttää sovelluksia, kuten MS Word, Excel, Notepad sekä vastaavia.

Lopuksi, voit huomata tuntemattomia merkintöjä Tehtävien Hallinnassa, epäilyttävien ohjelmien ilmaantumisia, uudelleenohjauksia tuntemattomille verkkosivuille sekä vastaavia ongelmia. Jos olet juuri alkanut kärsimään niistä, ole hyvä ja älä hukkaa aikaa sillä et voi koskaan tietää mihin COM surrogate troijalaista voidaan käyttää. Jos haluat todella olla turvassa, sinun kannattaa ladata FortectIntego tai muu maineikas haittaohjelman poistaja ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus jotta näet mitä kaikkea siellä piileskelee.

COM surrogate virus

Kuinka COM surrogate virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämä Troijalainen hevinen leviää usealla eri tavalla. Valitettava tosiasia on, että niitä kaikkia ei ole vielä löydetty joten sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi turvallisuuden tila kahdesti jos haluat varmistaa tietokoneesi olevan täysin suojattu. Ole hyvä ja varmista, että sinulla on haittaohjelman ja anti-viruksen viimeisimmät versiot.

Nämä ohjelmat auttavat sinua estämään Dllhost.exe *32 COM surrogate viruksen sekä muiden verkkouhkien pääsyn tietokoneellesi. Tämä ei kuitenkaan päätä keskustelua tämän haittaohjelman estämisestä. Jos haluat pysyä turvassa, sinun kannattaa välttää laittomia verkkosivuja, välttää epäilyttäviä sähköposteja, älä koskaan lataa niiden epäilyttäviä liitteitä ja sulje myös kaikki harhaanjohtavat mainokset jotka voivat ilmaantua kun selaat nettiä.

Jos mainos tarjoaa ohjelman päivitystä, kuten Flash Player, FLV Player tai vastaava ohjelma, sulje se. Jos sinun todella tarvitsee päivittää jokin ohjelma, sinun kannattaa vierailla sen virrallisella verkkosivulla. Kuten olemme jo sanoneet, sinun ei kannata jättää COM surrogate virusta tietokoneellesi. Jos sinulla on edes pieniä epäilyksi siitä, käyttä alla annettuja vihjeitä ja korjaa tietokoneesi.

Kuinka voin poistaa COM surrogate viruksen?

Jos haluat suojella luottamuksellisia tietojasi, kuten pankkitiedot, luottokortti tiedot, salasanat sekä vastaavia tietoja, sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa COM surrogate Troijalainen.

Helpoin tapa tämän tekemiseen on järjestelmän täysi tarkistus yhdellä näistä ohjelmista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä manuaalisesti sillä voit vahingossa poistaa tärkeitä järjestelmä tiedostoja ja tämä voi johtaa jopa vakavampiin PC ongelmiin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä