Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Crypted virus (Paranneltu Opas) - päivitetty elo 2017

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Kuinka Crypted virus käyttäytyy?

Crypted virus

Crypted virus, tunnetaan myös nimellä Crypted lunnasohjelma, on vaarallinen virus. Tämä virus voidaan asentaa tietokoneen järjestelmään ilman käyttäjän tietämystä ja se käynnistää asennustiedoston seuraavalla kerralla kun tietokone käytetään. Tämä tiedosto skannaa koko tietokoneen ja etsii tiedostoja joissa on määrätty tiedostopääte. Raporttien mukaan tämä virus etsii ääni, video, musiikki, kuvacja muita tiedostoja. ja salaa ne todella edistyneellä algorytmillä. Tämän lisäksi, se lisää .crypted tiedostopäätteen tiedostoihin.

Sitten tämä virus jättää lunnasviesti joihinkin kansioihin. Tämä lunnasviesti kertoo, että uhrin tiedostot on salattu ja että uhri tarvitsee ostaa salauksen poistoavain, jolla tiedostojen salaus voidaan poistaa. Aivan kuten mikä tahansa lunnasohjelma, Crypted virus määrää käyttämään The Onion Routeria, tunnetaan myös TOR verkkona ja suorittamaan maksu Bitcoineina.

Jos olet Crypted lunnasohjelma uhri niin me emme suosittele lunnaiden maksamista. Ensimmäiseksi, et voi koskaan olla varma, että verkkorikolliset antavat sinulle salauksen poistoavaimen vai haluavatko he vain varastaa rahasi. Toiseksi, mieti haluatko tukea verkkorikollisia tällä tavalla. Mitä enemmän he keräävät lunnaita niin se rohkaisee heitä jatkamaan huijaamista.

Crypted virusCrypted virus

On valitettavasti melkein mahdotonta purkaa salalauksia joita lunnasohjelmat käyttävät. Siksi tiedostojen palauttaminen ilman salauksen poistoavainta on mahdotonta. Voit kuitenkin kokeilla näitä työkaluja tiedostojen salauksen poistamiseksi, Photorec, R-Studio tai Kaspersky virus-fighting utilities. Jos sinulla on tiedostoistasi varmuuskopiot ulkoisella laitteella niin voit siirtää ne tietokoneellesi, ennen sen tekemistä sinun pitää poistaa Crypted haittaohjelma järjestelmästäsi kokonaan. Me suosittelemme tietokoneen tarkistamista luottettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, sen avulla saat selville onko PC:ssä muita uhkia. Tarkistuksen jälkeen voit poistaa kaikki uhat yhdellä klikkauksella.

Kuinka Crypted leviää?

Crypted leviää yleensä saastuneidein sähköpostien avulla, verkkorikolliset lähettävät tekaistuja sähköposteja joissa on liitteitä. On tärkeää tarkistaa tunnetko lähettäjän ennen kuin avaat mitään liitteitä. Yleensä huijarit teeskentelevät lähettävän tärkeitä dokumentteja, kuten laskut, hintavertailut, CV:t, jne. Ole varuillasi, nöiden lisäksi pysy erossa roskaposteista sillä useat huijausviestit menevät sinne koska ne eivät läpäise sähköpostien suodattimia.

Sinun pitää olla tarkkana kun selaat nettiä koska verkkorikolliset levittävät vaarallisia tiedostoja ja ohjelmia joidenkin sivujen linkkeihin piilotettuna. Koeta välttää epäilyttäviä sivustoja ja älä klikkaa tunkeilevia pop-up mainoksia tai julisteita. Älä myöskään lataa tiedostoja vaarallisilta tiedostojen jakosivuilta. Voit asentaa troijalaisen hevosen huomaamattasi. Raporttien mukaan troijalainen nimeltä JS.Nemucod levittää tätä lunnasohjelmaa, kuten muita tunnettuja viruksia, mukaanlukien Locky, Teslacrypt, KeRanger ja muut.

Kuinka poistaa Crypted lunnasohjelma?

Crypted poisto on hankala prosessi, lunnasohjelma on monimutkainen ja huolella rakennettu virus, joka piilottaa komponenttinsa syvälle tietokoneen järjestelmään. Tämän lisäksi, tällaisten virusten komponenteilla on turvalliselta kuulostava nimi, tämä tekee niiden tunnistamisesta vaikeaa. Tästä syystä me suosittelemme asentamaan luotettavan haittaohjelman poistajan ja käyttämään sitä kaikkien tiedostojen poistoon. Me suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa tai muuta hyvää haittaohjelman poistajaa. Jos haluat poistaa Crypted lunnasohjelman manuaalisesti niin seuraa näitä askeleita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Crypted viruksen Poisto-ohje:

Poista Crypted käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Crypted

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Crypted poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Crypted käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Crypted pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Crypted on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Crypted ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-crypted-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Crypted virus