Vakavuus luokka:  
  (99/100)

CryptoLocker 5.1 lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

CryptoLocker 5.1 lunnasohjelma aloittaa verkko kampanjansa

CryptoLocker 5.1 virus voi aiheuttaa yhteyden vedon surullisen kuuluisaan CryptoLocker lunnasohjelma perheeseen. Sen lunnasohjelma viestissä on samanlaisuuksia alkuperäiseen uhkaan. Esimerkiksi, se liittää .locked päätteen saastuneisiin tiedostoihin. Asiantuntijat ovat kuitenkin vakuuttuneita, että se on vain imitaatio joka on naamioitu mainitun viruksen nimen alle. Tämän lisäksi, se on saanut vaihtoehtoisen otsikon – Il tuo computer e stato infettato da Cryptolocker! virus. Se kertoo vaatimuksensa lunnasviestissä joka on kirjoitettu Italiaksi. Kirjoittajat koettavat kauhistuttaa uhreja tällä vihulaisella ja vaativat rahojen siirtoa 48 tunnin kuluessa tiedostojen saamiseksi. On sanomattakin selvää, että se on normaali tapa pelotella käyttäjiä. Sinun ei kannata miettiä lunnaiden maksamista. Sinun tärkeimmän tehtävän pitäisi olla CryptoLocker 5.1 poisto. Sen tekemiseksi sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa nopeuttamaan poistoa. Tämän artikkelin viimeisessä osiossa, et löydä vain ohjeita kuinka poistaa CryptoLocker 5.1 kunnolla mutta myös ohjeet kuinka palauttaa tiedostot.

The ransom note of CryptoLocker 5.1

Kun surullisen kuuluisa verkkouhka Crypto Locker ilmaantui muutama vuosi sitten niin sen ilmaantuminen ei aiheuttanut vain tiedostojen ja rahojen menetystä tavallisille käyttäjille mutta se antoi inspiraatiota tuleville hakkereille. Valitettavasti rikolliset, jotka usein ovat koulupoikia, oppivat nopeasti virheistään ja käyttävät ohjelmointitaitojaan hyväksi. Siksi oli vain ajan kysymys kun kuuluisa lunnasohjelma tuotti useita erilaisia ”jälkeläisiä”. Koska sen sen alkuperäinen versio on onnistunut keräämään valtavat summat rahaa niin tämän uhan luojat ovat myls inspiroituneet ansaitsemaan suuria summia rahaa. Lunnasohjelmien perinteitä seuraten, CryptoLocker 5.1 haittaohjelma vaatii 250€. Maksu pitää suorittaa 48 tunnin kuluessa. Muussa tapauksessa verkkorikolliset uhkaavat poistaa tiedostot pysyvästi. Koska he pelästyvät tätä skenaariota niin uhrit maksavat rahat määrätyn ajan kuluessa. He eivät kuitenkaan voi koskaan olla varmoja, että tiedostot palautetaan kun maksu on suoritettu. Rikollisten sanaan ei voida koskaan luottaa. Tiedostojen palauttaminen on heidän omatunnosta kiinni. Poista siis uhka Reimage ohjelmalla.

Milloin tämä haittaohjelma tunkeutui tietokoneelle?

Ei ole yllättävää jo Crypto Locker 5.1 lunnasohjelma käytti roskapostia päästäksesi laitteellesi. Kuten aikaisempi alkuperäinen CryptoLocker, nykyinen virus leviää roskaposteissa pdf tiedostona. Jopa nykyisin tämä tekniikka valitettavasti todistaa olevansa todella tuottoisa koska käyttäjät eivät ole tarpeeksi varovaisia kun he tarkistavat roskapostejaan. Rikolliset ovat valjastaneet luovuutensa naamioimalla käynnistystiedostot laskuiksi tai tekaistuiksi raporteiksi. Jos käyttäjä, ilman mitään epäilystä, avaa liitetyn tiedoston vain saadakseen selville, että he aktivoivat oikean verkkouhan. Jos teit saman virheen niin pidä mielessäsi, että sinun pitää pysyä tarkkana vaikka sait sähköpostin joka on muka FBI:n tai veroviraston lähettämä. On tärkeää tarkistaa lähettäjä kahdesti ennen kuin teet mitään toimintoja jotka voivat kuluttaa aikaa ja hermojasi.

CryptoLocker 5.1 poiston askeleet

Vaikka se ei ole alkuperäinen versio tietokoneuhasta niin me emme suosittele ottamaan tätä uhkaa kevyesti. Siksi viruksen poisto haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner on paras vaihtoehto. Ohjelma hoitaa uhan kokonaan jättämättä mitään sen tiedostoja jälkeen. Kumpikaan näistä ohjelmista ei pysty kuitenkaan poistamaan tiedostojen salausta. Siksi sinun pitää siis palauttaa tiedostosi varmuuskopioista tai vaihtoehtoisista tavoista. Katso ehdotuksiamme, ne voivat olla sinulle avuksi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen CryptoLocker 5.1 viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoLocker 5.1 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoLocker 5.1

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoLocker 5.1 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoLocker 5.1 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoLocker 5.1 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että CryptoLocker 5.1 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan CryptoLocker 5.1 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet CryptoLocker 5.1 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka hyödyllinen on Data Recovery Pro?

Tämä sovellus toimii parhaiten löytämään ja palauttamaan puuttuvat ja saastuneet tiedostot. Se voi olla avuksi salauksen poistossa CryptoLocker 5.1 tartunnan jälkeen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka CryptoLocker 5.1 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Tiedostojen palautus Windows Previous Version toiminnolla

Voit onnistua palauttamaan tiedostot tällä vaihtoehdolla. Pidä mielessäsi, että Järjestelmän Palautus toiminto pitää aktivoida jotta voit käyttää sitä.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Onko Shadow Explorer hyödyllinen?

Tämä sovellus palauttaa tiedostot tietokoneelle tallennetuista varjokopioista. Jos virus ei pääse niihin käsiksi ja poista kopioita niin sinulla on vaihtoehto palauttaa henkilökohtaiset tiedostot.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoLocker 5.1 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptolocker-5-1-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä