Vakavuus luokka:  
  (90/100)

Cryptolocker Portuguese lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mikä on CryptoLocker Portuguese virus ja kuinka se toimii?

CryptoLocker Portuguese virus, aivan kuten sen edeltäjät, kuuluu lunnasohjelmat kategoriaan. Kun se on asennettu kohde tietokoneen järjestelmään, niin se toimii hiljaisuudessa ja salaa kaikki uhrien tiedostot yksi toisensa jälkeen, lisäämällä .id-[uhrin ID]_steaveiwalker@india.com_ tiedosto päätteen tiedostoihin. Me kutsumme tätä CryptoLocker versiota nimellä Portuguese koska se ottaa yhteyttä uhreihin tällä kielellä, lunnasviesti ei ole siis Englanniksi, vaan Portugalin kielellä. Lunnasviestin nimi on COMO_ABRIR_ARQUIVOS.txt. Tässä teksti dokumentissa uhri löytää tietoa viruksesta ja mitä se on tehnyt tietokoneelle ja tiedostoihin, jotka sille on talletettu.

Lunnasohjelma rikolliset, jotka loivat CryptoLocker Portuguese lunnasohjelman, haluavat saada 1:n Bitcoinin, muuten he eivät anna salauksen poistoavainta, joka tallessa heidän etäpalvelimilla. Heidän mukaansa, ei ole mitään tapaa palauttaa tiedostoja ilman erityistä ohjelmaa, jonka vain he voivat antaa. He väittävät käyttävänsä Rijndael salausta, joka vain eri nimi AES salaukselle. He haluavat 1:n Bitcoinin heidän Bitcoin lompakkoon ja sitten he pyytävät uhria ottamaan kuvankaappauksen maksun suorittamiseksi. Uhrin pitää vain lähettää kuvankaappaus steaveiwalker@india.com tai steveiwalker@163.com sähköpostiin ja odottaa salauksen poisto-ohjeita. Lunnasohjelma rikolliset eivät kuitenkaan takaa, että täyttävät lupauksensa, kun olet maksanut 1 BTC summan heille. He voivat nopeasti kadota ja ottaa rahasi mukaansa, eivätkä jätä salauksen poistotapaa sinulle. Paras tapa palauttaa tiedostosi on varmuuskopioiden kautta, kun CryptoLocker Portuguese virus poiston jälkeen. Jos sinulla ei ole ohjelmaa jolla poistaa CryptoLocker Portuguese virus, niin meidän suosituksemme on Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelma.

Kuinka sain tartunnan?

Lunnasohjelmat, kuten CryptoLocker Portuguese virus leviävät roskaposteilla, haittamainoksilla, verkkourkinta sivuilla ja piraattiohjelmilla. Sinun kannattaa välttää näitä lunnasohjelmien lähteitä jos haluat pitää tietokoneet turvassa. Ole hyvä ja pysy erossa sähköposteista, jotka tulevat tuntemattomilta ihmisiltä ja älä koskaan asenna mitään ohjelmia, jotka sinulle lähetetään sähköpostilla ja pysy erossa tiedostoista, jotka tulevat sinulle epäilyttäviltä henkilöiltä tai yrityksiltä. Pitääksesi PC:si suojassa, käytä haittaohjelman poistajaa ja päivitä sitä jatkuvasti. Varmuuskopioiden luominen pakko, jos sinulla ei ole niitä, niin hoida asia kuntoon heti!

Kuinka poistaa CryptoLocker Portuguese virus?

On elintärkeää poistaa CryptoLocker Portuguese virus oikein. Tämä tehtävä on tärkeä jotta tietokoneesi pysyy turvallisena, ole hyvä ja älä tee sitä kiireessä. Me neuvomme luottamaan ammattilaisten haittaohjelman poistajaan luotettavan CryptoLocker Portuguese lunnasohjelman poiston takaamiseksi. Alta löydät ohjeet sen tekemiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Cryptolocker Portuguese viruksen Poisto-ohje:

Poista Cryptolocker Portuguese käyttäen Safe Mode with Networking

Käynnistä PC:si uudelleen näillä ohjeilla. Poistaaksesi CryptoLocker Portuguese virus, asenna ensin kunnollinen haittaohjelman poistaja.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cryptolocker Portuguese

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cryptolocker Portuguese poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cryptolocker Portuguese käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cryptolocker Portuguese pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Cryptolocker Portuguese on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cryptolocker Portuguese tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cryptolocker Portuguese salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro

Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin Data Recovery Pro voi auttaa sinua palauttamaan ainakin osan tiedostoistasi. Tässä ohjeet sen käyttöön:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cryptolocker Portuguese lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer

ShadowExplorer auttaa sinua löytämään Varjokopiot (jos virus ei poista niitä) ja käytä niitä tiedostojen palauttamiseen.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cryptolocker Portuguese ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptolocker-portuguese-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä