Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Deceptive site ahead. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut
12

Google varoitus ”Deceptive Site Ahead”. Mitä se tarkoittaa?

Deceptive site ahead

”Deceptive site ahead” on Safe Browsing yrityksen tuote, joka on suunniteltu suojelemaan käyttäjiä sivuilta jotka Google tunnistaa potentiaalisesti vaarallisiksi. Tämä varoitus on yleensä ympäröity punaisella taustalla ja se ilmaantuu sivuilla, jotka käyttävät ”social engineering” temppua huijatakseen ihmiset asentamaan joitan epäilyttäviä ohjelmia tai paljastamaan arkaluontoisia tietoja. Joten kun päädyt epäluotettavalle sivulle niin näet luultavasti tämän viestin.

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Älä ole huolissasi. Tietokoneesi ei ole vielä saastunut. Tämä on vain varoitus, että on parasta pysyä erossa sivustosta jolle olit menossa. Klikkaamalla yksityiskohtia ja kun valitset jätä huomiotta voit jatkaa halutulle sivulle, tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa. On selvää, että jotkut lailliset sivut saavat myös tämän varoituksen niillä näytettyjen mainosten takia, mutta tämä ongelman on helppo korjata.

Tällaisen sivun hallinnoijan pitää vain vierailla erityisellä Google tuen sivulla jolla on selitys kuinka ”deceptive site ahead” varoitus voidaan poistaa. Sitten sivuston potentiaalisesi vaarallinen sivuston materiaali pitää todentaa. Se voidaan tehdä Google Webmaster Tools osiossa. Poisto itsessään voi viedä aikaa koska sivuston hallinnoijan pitää löytää ja päätellä potentiaalisesti vaarallinen materiaali.

Vasta sitten sivu voidaan uudelleen arvioida Googlen puolelta. Vaikka tämä prosessi on pitkä niin lailliset sivut yleensä hoitavat tämän ongelman jotta he eivät säikytä vieraita. Joten yleensä kun sivusto näyttää ”deceptive site ahead” viestiä niin tällaisen sivuston materiaalia kannattaa yleensä välttää.

Millaisia sivuja Google voi blokata?

Yleisesti ottaen, löytyy kolme erilaista potentiaalisesti vaarallista sivua jotka voidaan lisätä Googlen ”mustalle listalle”:

  1. Sivustot jotka teeskentelevät materiaalinsa olevan laillista ja luotettavaa;
  2. Sivustot joiden materiaali koettaa huijata käyttäjiä jakamaan kirjautumistietonsa tai pyytää soittamaan tekniseen tukeen;
  3. Sivustot joissa on petollisia latauspainikkeita.

Virukset.fi tiimissä me olemme keskustelleet useista tällaisista sivuista. Mikä tahansa selaimen kaappaja sivusto lankeaa ensimmäiseen sivustojen kategoriaan jotka voivat teeskennellä olevansa laillisia hakusivuja, kuten Delta-homes.com, Yoursites123 sekä vastaavat.

Toinen kategoria yleensä liittyy sivustoihin jotka levittävät mainosohjelmia ja pelotteluohjelmia, kiten Intelli-support-assistant.com tai Adsystemscan.com. Lopuksi, tekaistut latauspainikkeet voidaan lisätä mille tahansa sivulle, erityisesti hämärille lataus, tiedostonjako, ja vastaaville sivuille.

Tästä huolimatta, joskus haitalliset sivut voivat ohittaa Googlen suodattimet ja latautua selaimillasi normaalisti. Tässä tapauksessa sinun kannattaa varustaa järjestelmäsi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage.

Kuinka voin pysäyttää “Deceptive Site Ahead” viestit?

Vaikka ei ole suositeltavaa poistaa “Deceptive Site Ahead” suodatinta selaimiltasi niin voit tehdä sen näiden yksinkertaisten asekeleiden avulla:

  1. Käynnistä Google Chrome.
  2. Paina ”Menu” tai ”More” kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse ”Settings” ja ”Show advanced settings”.
  4. Mene ”Privacy” ja poista ruksi kohdasta ”Protect you and your device from dangerous sites.”

Jos seuraat näitä ohjeita niin selaimesi ei tule näyttämään tätä viestiä tulevaisuudessa. Sinun tulee kuitenkin suojella tietokonettasi verkkouhilta jollain toisella tavalla. Me suosittelemme hankkimaan luotettavan anti-virus järjestelmän, joka pystyy eliminoimaan virukset tietokoneeltasi sekä suojelemaan sinua reaaliajassa kun selaat nettiä.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Deceptive site ahead suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Deceptive site ahead poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-deceptive-site-ahead.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä