Poisto Deceptive site ahead (Poisto-opas) - loka 2017 päivitys

Deceptive site ahead Poisto-ohje

Mikä on Deceptive site ahead?

Google varoitus ”Deceptive Site Ahead”. Mitä se tarkoittaa?

Deceptive site ahead

”Deceptive site ahead” on Safe Browsing yrityksen tuote, joka on suunniteltu suojelemaan käyttäjiä sivuilta jotka Google tunnistaa potentiaalisesti vaarallisiksi. Tämä varoitus on yleensä ympäröity punaisella taustalla ja se ilmaantuu sivuilla, jotka käyttävät ”social engineering” temppua huijatakseen ihmiset asentamaan joitan epäilyttäviä ohjelmia tai paljastamaan arkaluontoisia tietoja. Joten kun päädyt epäluotettavalle sivulle niin näet luultavasti tämän viestin.

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Älä ole huolissasi. Tietokoneesi ei ole vielä saastunut. Tämä on vain varoitus, että on parasta pysyä erossa sivustosta jolle olit menossa. Klikkaamalla yksityiskohtia ja kun valitset jätä huomiotta voit jatkaa halutulle sivulle, tämä ei kuitenkaan ole suositeltavaa. On selvää, että jotkut lailliset sivut saavat myös tämän varoituksen niillä näytettyjen mainosten takia, mutta tämä ongelman on helppo korjata.

Tällaisen sivun hallinnoijan pitää vain vierailla erityisellä Google tuen sivulla jolla on selitys kuinka ”deceptive site ahead” varoitus voidaan poistaa. Sitten sivuston potentiaalisesi vaarallinen sivuston materiaali pitää todentaa. Se voidaan tehdä Google Webmaster Tools osiossa. Poisto itsessään voi viedä aikaa koska sivuston hallinnoijan pitää löytää ja päätellä potentiaalisesti vaarallinen materiaali.

Vasta sitten sivu voidaan uudelleen arvioida Googlen puolelta. Vaikka tämä prosessi on pitkä niin lailliset sivut yleensä hoitavat tämän ongelman jotta he eivät säikytä vieraita. Joten yleensä kun sivusto näyttää ”deceptive site ahead” viestiä niin tällaisen sivuston materiaalia kannattaa yleensä välttää.

Deceptive site ahead

Millaisia sivuja Google voi blokata?

Yleisesti ottaen, löytyy kolme erilaista potentiaalisesti vaarallista sivua jotka voidaan lisätä Googlen ”mustalle listalle”:

  1. Sivustot jotka teeskentelevät materiaalinsa olevan laillista ja luotettavaa;
  2. Sivustot joiden materiaali koettaa huijata käyttäjiä jakamaan kirjautumistietonsa tai pyytää soittamaan tekniseen tukeen;
  3. Sivustot joissa on petollisia latauspainikkeita.

Virukset.fi tiimissä me olemme keskustelleet useista tällaisista sivuista. Mikä tahansa selaimen kaappaja sivusto lankeaa ensimmäiseen sivustojen kategoriaan jotka voivat teeskennellä olevansa laillisia hakusivuja, kuten Delta-homes.com, Yoursites123 sekä vastaavat.

Toinen kategoria yleensä liittyy sivustoihin jotka levittävät mainosohjelmia ja pelotteluohjelmia, kiten Intelli-support-assistant.com tai Adsystemscan.com. Lopuksi, tekaistut latauspainikkeet voidaan lisätä mille tahansa sivulle, erityisesti hämärille lataus, tiedostonjako, ja vastaaville sivuille.

Tästä huolimatta, joskus haitalliset sivut voivat ohittaa Googlen suodattimet ja latautua selaimillasi normaalisti. Tässä tapauksessa sinun kannattaa varustaa järjestelmäsi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Kuinka voin pysäyttää “Deceptive Site Ahead” viestit?

Vaikka ei ole suositeltavaa poistaa “Deceptive Site Ahead” suodatinta selaimiltasi niin voit tehdä sen näiden yksinkertaisten asekeleiden avulla:

  1. Käynnistä Google Chrome.
  2. Paina ”Menu” tai ”More” kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse ”Settings” ja ”Show advanced settings”.
  4. Mene ”Privacy” ja poista ruksi kohdasta ”Protect you and your device from dangerous sites.”

Jos seuraat näitä ohjeita niin selaimesi ei tule näyttämään tätä viestiä tulevaisuudessa. Sinun tulee kuitenkin suojella tietokonettasi verkkouhilta jollain toisella tavalla. Me suosittelemme hankkimaan luotettavan anti-virus järjestelmän, joka pystyy eliminoimaan virukset tietokoneeltasi sekä suojelemaan sinua reaaliajassa kun selaat nettiä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä