Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto DirectionsAce Toolbar (Opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

DirectionsAce Työkalupalkki on asennettu minun Chrome ja Firefox nettiselaimille ilman minun lupaani. Vaikuttaa siltä, että sen mukana tulee Ask search ja se on nyt ensisijainen hakupalvelun tarjoaja. En hyväksy näitä muutoksia. Mitä voin tehdä poistaakseni DirectionsAce viruksen?

Mikä on DirectionsAce Työkalupalkki? Kuinka se leviää?

DirectionsAce Työkalupalkki on jälleen yksi tuote jonka kehittäjä on Mindspark Interactive Network, Inc. Tämä yritys on jo surullisen kuuluisa maailmalla potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien kehittäjänä ja levittäjänä, sekä Ask searchin promotoijana. DirectionsAce Työkalupalkki on myös leimattu selaimen kaappaajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Sen päätehtävä on tunkeutua tietokoneille, asentaa työkalupalkki kaikille nettiselaimille (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera) ja korvata ensisijainen aloitussivu, hakupalvelu ja uuden välilehden sivu Ask tai MyWay sovelluksella (kustomoitu Ask).

DirectionsAce uudelleenohjausta levitetään kahdella tavalla, suora ja epäsuora (’Niputus’). Ihmiset voivat helposti löytää tämän työkalupalkin virallisen sivuston ja asentaa sen sieltä täysin ilmaiseksi. Tämä kyseenalainen työkalupalkki voi ilmaantua järjestelmään valitettavasti myös itse lataamatta. Tämä tapahtuu kun käyttäjä asentaa ilmaisohjelman ja suostuu asentamaan sen liitteitä, kuten DirectionsAce Työkalupalkki. Yleensä ohjelmistopaketit asennetaan huomaamatta koska kolmansien osapuolien liitteet piileskelevät yleensä pika tai perus asennustapojen alla. Kun pidetään tämä mielessä, sinun ei kannata koskaan asentaa ilmaisohjelmia kiireessä. Pitääksesi tietokoneesi erossa potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poista ruksi kaikista valinnaisista työkaluista.

DirectionsAce Toolbar virus hijacks web browsers

Mitä tämä työkalupalkki lupaa ja kuinka se todellisuudessa toimii?

Mindspark yrityksen mukaan, DirectionsAce “on ylivoimasesti paras kartta ja ohjaus laajennus joka verkossa ILMAISEKSI löytyy. Se asentuu sekunneissa ja muuntaa tietokoneesi kartta- ja suuntakoneeksi. Se löytää bensan hinnat, etsii hauskoja asioita tehtäväksi ja paljon muuta, täydellinen matkailijalle kuten sinä.” Me emme voi väittää ettei tämä palvelu toimisi. Työkalupalkki voi tarjota sinulle jotain arvkasta, mutta sen pitäminen voi myös asettaa PC:si alttiiksi erilaisille verkkouhille. Kuten me olemme jo maininneet, DirectionsAce Tykalupalkki, yritykseltä Mindspark promotoi Ask searchia, josta tulee ensisijainen aloitussivu, hakupalvelun tarjoaja ja uuden välilehden ikkuna automaattisesti. Tämän hakukoneen käyttö EI OLE suositeltavaa koska se on yhteistyössä kolmansien osapuolien kanssa, myös todella epäilyttävien kanssa. Siksi tämän työkalupalkin promotoimat hakutulokst voivat sisältää linkkejä epäolennaisille sivustoille. Pahimmassa tapauksessa, DirectionsAce redirects voi paljastaa tietokoneet sivuille joita käytetään haittaohjelmien levitykseen.

Toinen huomionarvoinen asia on evästeiden käyttö. Näitä pieniä tiedostoja käytetään yleensä keräämään hakusanat, useimmiten vieraillut sivut, niille annetut tiedot, klikatut mainokset, IP-osoite, PC:n sijainti, sähköpostiosoite ja vastaavat ei-henkilökohtaiset tiedot. DirectionsAce virus käyttää myös seuranta evästeitä ja voi kerätä yllä mainittuja tietoja sekä myös joitain arkaluontoisia tietoja. Se voi myös aiheuttaa nettiselaimen hidastumista. Kun siis pidetään mielessä kaikki tämän työkalupalkin ei-toivotut aktiviteetit, tee järjestelmän täysi tarkistus ja poista DirectionsAce Työkalupalkki HETI. Tämä onnistuu ReimageIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla haittaohjelman poistajalla.

Mitä vaihtoehtoja minulla on poistaa DirectionsAce?

Voit poistaa DirectionsAce Työkalupalkin kahdella tavalla:

 1. Manuaalinen poisto. Tämän tekemiseksi sinun pitää seurata alla annettuja ohjeita. Sinun pitää lopettaa tämän työkalupalkin prosessi Tehtävien hallinnassa, sitten sinun pitää ottaa se pois käytöstä kaikilla nettiselaimilla ja poista se sitten kokonaa. Älä kuitenkaan unohda, että DirectionsAce haittaohjelmalla voi olla joitain piilotettuja tiedostoja tai se voi olla asentanut muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.
 2. DirectionsAce Tykalupalkin poistamiseksi, voit käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa. Se takaa, että kaikki piilotetut tiedostot ja muut piileskelevät potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tulevat poistetuksi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen DirectionsAce Toolbar Poisto-ohje:

Poista DirectionsAce Toolbar Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista DirectionsAce Toolbar sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi DirectionsAce Toolbar tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista DirectionsAce Toolbar selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista DirectionsAce Toolbar Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi DirectionsAce Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista DirectionsAce Toolbar Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi DirectionsAce Toolbar sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi DirectionsAce Toolbar poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista DirectionsAce Toolbar Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin DirectionsAce Toolbar pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista DirectionsAce Toolbar Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse DirectionsAce Toolbar sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita DirectionsAce Toolbar poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista DirectionsAce Toolbar Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse DirectionsAce Toolbar sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi DirectionsAce Toolbar poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista DirectionsAce Toolbar Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi DirectionsAce Toolbar tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos DirectionsAce Toolbar on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi DirectionsAce Toolbar poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-directionsace-toolbar.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta DirectionsAce Toolbar