Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto Driver Restore - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Onko Driver Restore turvallinen ohjelma? Kannattaako sinun käyttää sitä?

Driver Restore

Jos haluat päivittää ajurisi, niin kannattaa välttää Driver Restore virusta. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voidaan löytää ja poistaa useimpien haittaohjelmien avulla, vaikka se kuuluukin järjestelmän työkaluihin. Vaikka se ei ole tuhoisa, niin tämä ohjelma voi aiheuttaa useita ongelmia PC:llä, hidastaa sitä, suorittaa järjestelmän tarkistuksia ja näyttää muunneltuja hakutuloksia, jotta se voi vakuuttaa sinut ostamaan sen täyden version.

Edes tämän PUPin lisensoitu versio ei valitettavasti anna rahoille vastinetta. Kyseenalaisen ohjelman kehittäjä on 383 Media Inc. Tämä yritys on itseasiassa vastuussa epäilyttävistä ohjelmista, kuten System Optimizer Pro ja SuperFast PC. Kuten voit kuvitella, nämä ohjelmat on leimattu myös potentiaalisesti ei toivotuiksi ohjelmiksi.

Tämän lisäksi, 383 Media Inc. on verkkomainonta yritys, siksi Driver Restore voi kaapata selaimesi, muuttaa sen asetuksia, heikentää nettiselaamistasi, näyttää ärsyttäviä mainoksia ja koettaa uudelleenohjata sinut yhteistyökumppanien sivuille.

Vaikka Driver Restore sovellusta promotoidaan hyödyllisenä työkaluna tietokoneellesi, jonka pitäisi auttaa sinua päivityksissä ja tarvittaessa palauttaa ajurisi, älä lankea tähän temppuun ja älä asenna tätä ohjelmaa. Vaikka ohjelma sanoo, että voit tarkistaa PC:si ilmaiseksi, niin kaikkien ominaisuuksien käyttö maksaa $29.95 tai $39.95. Me emme todellakaan suosittele ostamaan tätä ohjelmaa, koska se ei ole hyvä työkalu.

Toinen asia liittyen tähän potentiaalisesti ei toivottuun ohjelmaan on nettimainokset, jotka ilmaantuvat PC näytölle jatkuvasti. Jos huomaat outoja pop-up mainoksia näytöllä tai uusia välilehtiä kun avaat selaimesi ja selaat nettiä niin se kertoo, että PC:ssä on mainosohjelma.

Mainosohjelmat mainostavat aina jotain, ja tässä tapauksessa, ne promotoivat Driver Restore PUP ohjelmaa. Mainokset, jotka yleensä promotoivat tätä epäilyttävää ohjelmaa tulevat landing.driverrestore.com sivulta. Landing.driverrestore.com mainokset sanovat, että tämä ohjelma on ”Highly Recommended Download! (Todella Suositeltu Lataus!”. Jos nämä mainokset alkavat ärsyttää sinua, niin sinun ei kannata odottaa enempää ja poistaa Driver Restore järjestelmästä. Saadaksesi selville miten onnistuu, niin seuraa alla annettuja ohjeita.

Driver Restore

Driver Restore Levitystavat

Kuten me olemme maininneet yllä, tätä kyseenalaista ohjelma mainostetaan tehokkaasti hyödyllisenä työkaluna, jonka pitäisi auttaa sinua hallitsemaan ajureitasi. Voit helposti ladata tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman sen viralliselta sivulta tai muilta lataussivuilta.

ÄLÄ kuitenkaan tee tätä. Tämän lisäksi, näyttää siltä, että Driver Restore voi myös levitä muiden ilmaisohjelmien liitteenä Tämä on yleinen tapa millä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat leviävät. Kun me tutkimme tietoja täsät epäluotettavasta sovelluksesta me tajusimme, että Driver Restore voi olla myös mainosohjelma.

Siksi sinun pitää olla todella varovainen ja välttää lataamasta (tai ostamasta) tuntemattomia ja epäilyttäviä ohjelmia. Vaikka nämä ohjelmat voivat vaikuttaa laillisilta, niin sinun kannattaa tehdä pieni tutkimus ja löytää niin paljon tietoa kuin mahdollista haluamastasi ohjelmasta. Muista myös aina tarkistaa ilmaisohjelmat joita asennat.

Valitse ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa ja valvo koko prosessia. Koeta löytää ja poistaa kaikki tuntemattomat liitteet. Kuten me mainitsimme aikaisemmin, niin Driver Restore tai vastaava ohjelman voi olla sellainen.

Poista Driver Restore tietokooltasi 

Me todella suosittelemme poistamaan tämän hyödyttömän ohjelman ennen kuin teet lisää vahinkoa. Älä tuhlaa rahojasi mihinkään ja älä osta tällaistä epäilyttävää ohjelmaa, joka ei anna sinulle mitään hyödyllistä. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita ja poista Driver Restore tietokoneeltasi.

 • Tarkista My Documents (käyttäjä) kansio ja koeta löytää Driver Restore kansio (se voi piileskellä  Downloads kansiossa) ja poista se sieltä.
 • Poista Driver Restore tietokoneeltasi:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Driver Restore kuvankaappaus
Driver Restore kuvankaappausDriver Restore kuvankaappaus
Driver Restore kuvankaappaus

Manuaalinen Driver Restore Poisto-ohje:

Poista Driver Restore Windows järjestelmistä

Mene Control Panel ja koeta etsiä ohjelmat joiden nimi voisi olla Driver Restore tai Driver Restore 383 Media Inc. Poista ne.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Driver Restore sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Driver Restore tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Driver Restore Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Driver Restore tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Driver Restore Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Driver Restore sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Driver Restore poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Driver Restore Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Driver Restore pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Driver Restore Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Driver Restore sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Driver Restore poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Driver Restore Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Driver Restore sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Driver Restore poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Driver Restore Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Driver Restore tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Driver Restore poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-driver-restore.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Driver Restore