Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista .ecc File Extension virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

.ecc File Extension tunnetaan Teslacrypt lunnasohjelman versiona, joka on todella vaarallinen virus. Se kuuluu ’haittaohjelma’ kategoriaan ja se on erityinen virus joka toimii viekkaasti ja tuhoisasti. Tämä tietokoneuhka on poistettava välittömästi!

Kuinka .ecc File Extension virus toimii?

.ecc File Extension virus voi päästä tietokoneellesi aivan kuin mikä tahansa Troijalainen. Kun se on tehnyt tämän niin se ottaa henkilökohtaiset tiedostosi (mukaanlukien ääni, video, kuva ja teksti tiedostot) panttivangikseen ja pyytää maksua niiden takaisin saamiseksi. Tämä ohjelma käynnistää vaarallisen prosessin joka etsii henkilökohtaiset tiedostosi joissa on seuraava pääte:

7z, .rar, .m4a, .wma, .avi, .wmv, .jpe, .jpg, .cdr, .indd, .pdf, .pdd, .psd, .flv, .js, .css, .rb, .png, .jpeg, .txt, .odc, .odm, .odp, .ods, .docm, .docx, .doc, .mddata, .itl, .itdb, .icxs, .hvpl, and many many more others.

Kun se löytää nämä tiedostot niin se salaa ne. Se poistaa alkuperäisen tiedoston ja jättää muokatun version sen tilalle. Teslacrypt virus lisää yleensä tälläiset tiedostopäätteet: .ecc, .exx, .ezz, .aaa, .abc, .ccc, .xyz. Pidä aina mielessäsi, että et voi avata näitä tiedostoja ilman salauksen poistoavainta.

.ecc File Extension malware

Kuinka voin palauttaa nämä tiedostot?

Kun tämä vaarallinen virus salaa tiedostot niin ettet pääse niihin käsiksi, se jättää viesti jokaiseen kansioon jossa on saastuneita tiedostoja. Tämän viestin otsikko on yleensä, HELP_RESTORE_FILES or HELP_TO_DECRYPT_YOUR_FILES. Tämä viesti voi olla.txt tai .bmp muodossa. Viestissä on tietoa mitä tapahtui tietokoneellesi ja mitä sinun tulee tehdä korjataksesi tämän sotkun. Verkkorikolliset periaatteessa pyytävät sinua maksamaan lunnaat tiedostojesi palauttamiseksi. He pyytävät sinua lataamaan ja käyttämään Tor selainta ja maksamaan lunnaat Bitcoineina.

Sinun ei kannata maksaa lunnaita koska mahdollisuus siihen, että verkkorikolliset auttavat sinua saamaan tiedostosi takaisin on todella pieni. Sinun ei myöskään kannata tukea verkkorikollisia maksamalla heille rahaa. Tiedostojen palauttamiseksi, sinulla on muutama vaihtoehto. 100% toimiva tapa on tiedostojen tuominen ulkoiselta kovalevyltä. Jos olet tehnyt varmuuskopiot niin sinun ei kannata huolehtia. Poistat vain viruksen ensin (me suosittelemme ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego), kytke ulkoinen kovalevy paikalleen ja palauta tiedostosi sieltä. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin koeta yhtä näistä salauksenpoisto työkaluista: Kaspersky virus-fighting utilities, R-Studio, Photorec.

Kuinka .ecc File Extension lunnasohjelma saastutti tietokoneeni?

Löytyy useita eri tapoja joilla lunnasohjelmat leviävät:

 • Lunnasohjelmia levitetään sähköpostin liitteinä. Älä koskaan avaa sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä, vaikka ne näyttäisivät kuinka houkuttelevilta.
 • Vältä satunnaisten linkkien klikkaamista riskialttiilla sivustoilla. Vältä julisteiden klikkaamista uhkapeli- tai seksisivuilla. Ne voivat joskus uudelleenohjata sinut vaaralliselle sivustolle tai aloittaa automaattisesti lataamaan potentiaalisia tietokoneuhkia.
 • Se voi olla liitettynä muihin epäilyttäviin ohjelmiin. Kun etsit ohjelmaa ladattavaksi niin etsi latauslinkki luotettavalta verkkosivulta. Asenna ohjelmat aina käyttämällä Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa, ne antavat sinun muokata ohjelman asennusta ja poistaa määrätyt komponentit.

Saadaksesi selville miten voit poistaa tämän viruksen järjestelmästäsi, lue ohjeet sivulla 2.

Kuinka voin poistaa tämän vaarallisen viruksen?

Tietokoneiden turvallisuusasiantuntijat suosittelevat käyttämään automaattista haittaohjelman poistajaa tämän tietokone viruksen poistamiseksi. Asenna haittaohjelman poistaja, päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus jotta voit löytää ja poistaa kaikki Teslacrypt lunnasohjelman komponentit. Jos olet kokematon PC käyttäjä niin sinun ei kannata koettaa poistaa tätä virusta itse. Jos kuitenkin haluat poistaa sen manuaalisesti niin seuraa alla annettuja .ecc File Extension poisto-ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .ecc File Extension viruksen Poisto-ohje:

Poista .ecc File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .ecc File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .ecc File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .ecc File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .ecc File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .ecc File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .ecc File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä