Poisto EDocTransfer (Viruksen Poisto-ohjeet) - Paranneltu Opas

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelma

EDocTransfer Poisto-ohje

Mikä on EDocTransfer?

Yleistietoja EdocTransfer viruksesta

EdocTransfer huijaus

EdocTransfer on sivusto, joka on yhdistetty useaan verkkourkinta kampanjaan, joita nettihuijarit käyttävät. EdocTransfer.com sivusto huomattiin verkkourkinta kampanjassa, joka levitti petollista Google Docs jakolinkkiä uhreille. Käyttäjät voivat huomata petoksen pitämällä hiirtä annetun linkin päällä – pop-up näyttää google.edoctransfer.com osoitteen, joka ei selvästi ole Google Docs linkki.

Tämän lisäksi, käyttäjät ovat raportoineen verkkourkinta sähköposteja, joiden lähettäjä on inbound-digitalfax@edoctransfer.com. Jos sait sähköpostin tältä lähettäjältä, niin poista se heti sähköpostistasi ja muista varmistaa, ettet sinä tai sukulaisesi avaa tiedostoja tai linkkejä, jotka ovat tämän sähköpostin liitteenä.

Annetun sähköpostiosoite tiedetään lähettävän Fax-teemaisia roskaposteja, joissa on haittaohjelma tai linkki Edoc transfer verkkourkinta sivuille. Voit törmätä vakaviin verkkouhkiin, kuten lunnasohjelmiin tai troijalaisiin, jos käsittelet näiden viestien sisältöä, pysy siis erossa niistä. Yksi klikkaus voi heittää sinut saastuneille sivuille, ja on vain ajan kysymys, kunnes rikolliset varastavat henkilökohtaiset tietosi tai saastuttavat tietokoneesi haittaohjelmalla.

EDoc Transfer virus aiheuttaa vakavan uhan tietokoneellesi sekä yksityisyydellesi, vältä siis linkkejä, jotka liittyvät edoctransfer.com sivustoon. Kuten me aikaisemmin mainitsimme, niin voit saada selville jonkun yrittävän huijata sinut vierailemaan tällaiselle sivulle, kun pidät hiirtä kyseenalaisten linkkien (painikkeiden tai mainosten) päällä.

EdocTransfer virusEdocTransfer verkkourkinta huijaus koettaa huijata käyttäjät vierailemaan vaarallisilla sivuilla, jotka voivat levittää haittaohjelmia tai pyytää henkilökohtaisia tietoja.

Jos vierailit vahingossa EdocTransfer sivustolla, niin muista tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla välittömästi. ReimageIntego tai Malwarebytes voi auttaa sinua korjaamaan tietokoneesi ja pitämään sen puhtaana. Pidä aina mielessäsi, että sinun ei kannata koettaa poistaa EDoc Transfer virusta manuaalisesti, koska se on kohtalaisen edistynyt haittaohjelma.

EDoc Transfer haittaohjelman levitys

EdocTransfer haittaohjelma voi hiipiä tietokoneesi järjestelmään, kun olet klikannut linkkiä, joka johtaa edoctransfer.com sivulle. Novirus.uk turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että käyttäjien kannattaa varoa Digitalfax roskapostia ja EdocTransfer James Shelton roskapostia.

 • On saatu selville, että huijarit käyttävät James Shelton nimeä heidän roskapostikampanjassaan (tämä on kuvitteellinen henkilö, joka esitellään sähköpostin lähettäjänä);
 • Verkkorikolliset luovat myös “Digitalfax delivery” sähköposteja ja pyytävät uhreja avaamaan vaarallisen linkin tai sähköpostin liitteen, joka on viestissä;
 • Lopuksi, käyttäjien tulee varoaEdocTransfer haaste roskapostia, joka petollisesti houkuttelee avaamaan kutsun tulla oikeuteen.

Poista EdocTransfer haittaohjelma

Käyttäjien, joista on tullut EdocTransfer virus hyökkäyksen uhreja, kannattaa heti tarkistaa tietokone, jotta he voivat löytää haittaohjelman vaarallisilta sivuilta, joille heidät ohjattiin tai vaaralliset sähköpostin liitteet, jotka he vahingossa avasivat.

On todella tärkeää poistaa EdocTransfer niin pian kuin mahdollista. Et voi koskaan tietää millaisia haittaohjelmia on päässyt tietokoneellesi, erityisesti koska tällaisilla tiedostoilla on yleensä laillisen ohjelman ja tiedoston nimi. Järjestelmän puhdistamiseksi, harkitse täyttä järjestelmän tarkistusta yhdellä annetuista turvaohjelmista. Se suorittaa EdocTransfer poiston sinun puolestasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen EDocTransfer Poisto-ohje

Poista EDocTransfer käyttäen Safe Mode with Networking

Saadaksesi selville mikä virus on saastuttanut järjestelmäsi, tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta. Helppo ja nopea tapa sen tekemiseen on käynnistää tietokone Vikasietotilaan ja käyttää sitten haittaohjelman poistajaa EDocTransfer haittaohjelman poistoon.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto EDocTransfer

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita EDocTransfer poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista EDocTransfer käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen EDocTransfer pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että EDocTransfer on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi EDocTransfer ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä