Vakavuus luokka:  
  (80/100)

Poista Facebook Activation Pages Service virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Petollisen Facebook Activation Pages Service viruksen pääpiirteet:

Viime aikoina, Facebook käyttävät ovat kohdanneet uuden verkkorikollisten keksinnön, Facebook Activation Pages Service viruksen. Se on uusi versio Facebook viruksesta. Tämä huijaus perustuu tekaistuun Facebook turvallisuussivuun, jota huijarit käyttävät lähettämään tekaistuja ilmoituksia, jotka kertovat kohdistetuille käyttäjille, että heidän tilinsä ollaan poistamassa koska sivulle on jotain ei-hyväksyttävää käytöstä. Huijaus alkaa Activation Pages Service julkaisusta uhrien seinällä. Viesti on tällainen:

Notice to users, your account will be deactivated
For further information, please click the link below
[Facebook page link removed]

Kiinnittääkseen uhrien huomion, huijarit kommentoivat huutomerkillä juuri tämän julkaisun alla, joka tekee hälytyksen ilmaantumaan Facebook ilmoitusten kenttään. Linkki ohjaa käyttäjät Activation Pages Service sivulle jossa huijarit listaavat vaaralliset materiaalit, törkeän käytöksen tai uhat, käyttäen Facebook sivua promotoimaan sitä, että tilisi voidaan jopa sulkea:

Notifications for your account What Will We Disabled !
ACTIVATION PAGES SERVICE
To help you understand why the account is disabled, we’ve outlined the most common reasons that account is disabled for
». Post a rough profile or photos,
». Insulting and threatening others (users)
». Using facebook account just for promotion
Please confirm your account by clicking the link below:
=> Confirm Your Account Click Here

Attention:
All accounts that are not verified within 24 hours will be removed from our database, and users will not be able to use it again.
The Facebook Safety Team 2016/2017.
© The Facebook Safety Team Inc. 7811 Menlo Park, California, CA, 94043,

Facebook Activation Pages Service virus illustration
Mikä on kiinnostavaa, että Facebook koettaa näyttää satoja outoja Activation Pages Service sivuja joissa ei kuitenkaan ole mitään aktiviteetteja. Joillain näillä sivuilla käyttäjät vain, että sivu on tekaistu tai, että se on huijaus. Asiantuntija eivät vielä tiedä mikä aiheuttaa Facebook Activation Pages Service kaappauksen. Voi kuitenkin olla, että virus vain selaa sivua itsekseen ja mitään muuta ei asennetta tietokoneelle. Tämän tekaistun ilmoituksen tarkoitus kuitenkin on toimittaa ”tilin vahvistus” sivun linkki, joka lopulta johtaa verkkourkinta sivulle, “FACEBOOK PAGE DISABLE.” Tällä sivulla huijari pyytää uhria täyttämään tilin vahvistus kaavakkeen heti tai he uhkaavat, että “Your account will be permanently deactivated automatically by our system’s security (Tilisi tullaan deaktivoimaan automaattisesti meidän turvallisuutemme toimesta).” Tilin vahvistukseen vaadittavia tietoja ovat:

 • Puhelinnumero tai sähköposti
 • Facebook tili
 • Syntymäaika
 • Etu-/sukunimi
 • Luottokortin numero
 • Kortin tyyppi
 • Luottokortin voimassaolo
 • Turvakoodi (CVV)
 • Laskutusosoite
 • Kotiosoite
 • Postinumero
 • Maa.

Kuten voit huomata, nämä ovat kaikki arkaluontoisia tietoja joita ei koskaan kannata jakaa kolmansille osapuolille. Pidä aina mielessäsi, että mikään laillinen sovellus tai palvelu ei kysy tällaisia tietoja ilman syytä. Tilin aktivointi ei myöskään ole tällainen. Jos olet koskaan huijauksen uhri niin sinun kannattaa poistaa Facebook Activation Pages Service virus ja sen ilmoitukset sähköpostista sekä aikajanalta ja kertoa kavereillesi, että he eivät avaa liitteitä tai linkkejä joita he saivat Facebook Activation Pages Service haittaohjelmalta. Jos olet antanut huijareille pankkitietosi tai muita arkaluontoisia tietoja, niin ota yhteyttä pankkiisi tai luottokorttiyhtiöön ja sulje tili heti.

Kuinka tämä huijaus ilmaantui Facebook sivullesi?

Voi olla, että yksi kavereistasi sai tämän viruksen ja loinen on käyttänyt hänen tietokonettaan bottina, joka lähettää näitä ilmoituksia kaverilistallesi. Käyttäjä ei ehkä tiedä, että Facebook Activation Pages Service kaappaus on tapahtunut. Siksi on tärkeää pitää järjestelmä suojattuna suorittamalla jatkuvia tarkistuksia, pysymällä erossa epäilyttäviltä sivuilta ja lataamatta kyseenalaisia sovelluksia. Facebook Activation Pages Service on odottamaton ja voi piileskellä missä tahansa, ole siis varuillasi!

Kuinka poistaa Facebook Activation Pages Service virus?

Kuten me olemme maininneet, Facebook Activation Pages Service virus on verkkopohjainen tartunta. Se ei luultavasti jätä mitään merkkejä järjestelmään. Tapa jolla poistaa Facebook Activation Pages Service tartunnan vaikutukset on vaihtaa salasanaa. Jos sinulla on joissain tilissä sama sähköposti ja salasana niin muuta myös ne. Tästä huolimatta, kaikkein varmin tapa poistaa Facebook Activation Pages Service on järjestelmän täysi tarkistus jollain luotettavalla anti-virus ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Facebook Activation Pages Service viruksen Poisto-ohje:

Poista Facebook Activation Pages Service käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Facebook Activation Pages Service

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Facebook Activation Pages Service poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Facebook Activation Pages Service käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Facebook Activation Pages Service pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Facebook Activation Pages Service on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Facebook Activation Pages Service tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Facebook Activation Pages Service salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Facebook Activation Pages Service ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-activation-pages-service-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Facebook Activation Pages Service virus