Vakavuus luokka:  
  (67/100)

Facebook Antivirus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Facebook Antivirus on vaarallinen ohjelma joka leviää Facebookissa. Kuten monet muutkin vaaralliset antivirus ohjelmat, Facebook antivirus raportoi, että tietokeesi on haittaohjelmien tartuttama tai siinä on muita turvallisuus/yksityisyys ongelmia. Jos tunnet Panda Cloud Antiviruksen niin sitten olet luultavasti huomannut samanlaisuuksia näissä kahdessa sovelluksessa. Ilmeisesti, huijarit ryöstivät graafisen käyttöliittymän hyvin tunnetulta lailliselta ohjelmistolta. Ota huomioon, että Facebook Antivirus on vain Facebookissa eikä se ole virus jos et ole ladannut jotakin jota tämä vaarallinen ohjelma on pyytänyt.

Vaarallinen ohjelma tulee Facebook sovelluksena nimeltä Antivirus Facebookissa. Kun profiilisi on infektoitunut, ohjelma merkitsee kuvasi 20:n kaverin nimellä ja sitten julkaisee valokuvan seinälläsi. Sitten kaverisi saavat päivitysilmoituksen. Jos sinut on merkitty valokuvaan automaattisesti ohjelman toimesta niin voit poistaa merkinnän. Niin yksinkertaista. Kuinka poistaa merkintä valokuvasta:

1. Avaa valokuvasi
2. Klikkaa merkittyä kuvaa
3. Etsi nimesi merkittyjen ihmisten listalta
4. Klikkaa ”Poista Merkintä” linkkiä joka näkyy nimesi vieressä

Kuitenkin, jos olet tullut Facebook Antiviruksen huijaamaksi niin sinun tulisi ladata laillinen haittaohjelman poisto-ohjelma (me suosittelemme käyttämään Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes) ohjelmia ja skannaamaan tietokoneesi haittaohjelmien varalta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Facebook Antivirus kuvankaappaus
Facebook Antivirus kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä