Poisto Facebook Antivirus

Facebook Antivirus Poisto-ohje

Mikä on Facebook Antivirus?

Facebook Antivirus on vaarallinen ohjelma joka leviää Facebookissa. Kuten monet muutkin vaaralliset antivirus ohjelmat, Facebook antivirus raportoi, että tietokeesi on haittaohjelmien tartuttama tai siinä on muita turvallisuus/yksityisyys ongelmia. Jos tunnet Panda Cloud Antiviruksen niin sitten olet luultavasti huomannut samanlaisuuksia näissä kahdessa sovelluksessa. Ilmeisesti, huijarit ryöstivät graafisen käyttöliittymän hyvin tunnetulta lailliselta ohjelmistolta. Ota huomioon, että Facebook Antivirus on vain Facebookissa eikä se ole virus jos et ole ladannut jotakin jota tämä vaarallinen ohjelma on pyytänyt.

Vaarallinen ohjelma tulee Facebook sovelluksena nimeltä Antivirus Facebookissa. Kun profiilisi on infektoitunut, ohjelma merkitsee kuvasi 20:n kaverin nimellä ja sitten julkaisee valokuvan seinälläsi. Sitten kaverisi saavat päivitysilmoituksen. Jos sinut on merkitty valokuvaan automaattisesti ohjelman toimesta niin voit poistaa merkinnän. Niin yksinkertaista. Kuinka poistaa merkintä valokuvasta:

1. Avaa valokuvasi
2. Klikkaa merkittyä kuvaa
3. Etsi nimesi merkittyjen ihmisten listalta
4. Klikkaa ”Poista Merkintä” linkkiä joka näkyy nimesi vieressä

Kuitenkin, jos olet tullut Facebook Antiviruksen huijaamaksi niin sinun tulisi ladata laillinen haittaohjelman poisto-ohjelma (me suosittelemme käyttämään SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego, Malwarebytes) ohjelmia ja skannaamaan tietokoneesi haittaohjelmien varalta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä