Vakavuus luokka:  
  (67/100)

Facebook Antivirus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Facebook Antivirus on vaarallinen ohjelma joka leviää Facebookissa. Kuten monet muutkin vaaralliset antivirus ohjelmat, Facebook antivirus raportoi, että tietokeesi on haittaohjelmien tartuttama tai siinä on muita turvallisuus/yksityisyys ongelmia. Jos tunnet Panda Cloud Antiviruksen niin sitten olet luultavasti huomannut samanlaisuuksia näissä kahdessa sovelluksessa. Ilmeisesti, huijarit ryöstivät graafisen käyttöliittymän hyvin tunnetulta lailliselta ohjelmistolta. Ota huomioon, että Facebook Antivirus on vain Facebookissa eikä se ole virus jos et ole ladannut jotakin jota tämä vaarallinen ohjelma on pyytänyt.

Vaarallinen ohjelma tulee Facebook sovelluksena nimeltä Antivirus Facebookissa. Kun profiilisi on infektoitunut, ohjelma merkitsee kuvasi 20:n kaverin nimellä ja sitten julkaisee valokuvan seinälläsi. Sitten kaverisi saavat päivitysilmoituksen. Jos sinut on merkitty valokuvaan automaattisesti ohjelman toimesta niin voit poistaa merkinnän. Niin yksinkertaista. Kuinka poistaa merkintä valokuvasta:

1. Avaa valokuvasi
2. Klikkaa merkittyä kuvaa
3. Etsi nimesi merkittyjen ihmisten listalta
4. Klikkaa ”Poista Merkintä” linkkiä joka näkyy nimesi vieressä

Kuitenkin, jos olet tullut Facebook Antiviruksen huijaamaksi niin sinun tulisi ladata laillinen haittaohjelman poisto-ohjelma (me suosittelemme käyttämään Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security) ohjelmia ja skannaamaan tietokoneesi haittaohjelmien varalta.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Facebook Antivirus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Facebook Antivirus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Facebook Antivirus kuvankaappaus
Facebook Antivirus kuvankaappaus

Facebook Antivirus käsin tehtävä poisto:

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_USERSOFTWAREFacebook Antivirus
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallFacebook Antivirus


Pyyhi tiedostot:
%Program Files%\Facebook Antivirus

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-antivirus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä