Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Poisto Fake Windows Activation screen (Parannellut Ohjeet) - elo 2016 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Tekaistu Windows Aktivointi virus

Tekaistu Windows Aktivointi virus on Troijalainen hevonen joka lukitsee tietokoneen ja väittää. että käytät laitonta Windows käyttöjärjestelmää joka pitää aktivoida uudelleen laillisuus syistä. Virus näyttää lukitusruudun joka näyttää järjestelmä viestin, joka kehottaa käyttäjää aktivoimaan WIndowsin 24 tunnin aikana. Muussa tapauksessa et voi käyttää useita Windows käyttöjärjestelmän ominaisuuksia. Älä joudu paniikkiin äläkä kaada laatikoitasi kun etsit Windows lisenssi avainta. Tämä ilmoitus jonka olet juuri saanut on tekaistu ja se on online huijareiden luoma laittomien voittojen saamiseksi. Vaikka löydät ja käytät laillista aktivointi avainta niin sitä ei hyväksytä ja tulet saamaan toisen viestin joka sanoo:

Windows Helper is unable To Activate Windows
Contact Support To Activate.

Tulet myös kuulemaan ääniviesti samasta viestistä joka kerta kun klikkaat tietokoneesi näyttöä. Se on selvää, olet joutunut tekaistun huijauksen uhriksi ja sinun pitää poistaa Tekaistu Windows Aktivointi virus tietokoneeltasi niin pian kuin mahdollista. Ensin sinun pitää kuitenkin ratkaista lukittu näyttö ongelma. Kun näyttösi on lukittu niin et voi käynnistää järjestelmän tarkistusta joka tarkoittaa, että virus pysyy tietokoneellasi. On onneksi saatu selville, että laittamalla “closecloseclosecloseclose” aktivointi laatikkoon saat poistettua lukituksen näytöltäsi. Ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä hallinnan saatuasi on tarkistaa tietokoneesi Tekaistu Windows Aktivointi haittaohjelman varalta SpyHunter 5 ohjelmalla tai muulla anti-virus ohjelmalla.

Fake Windows Activation virus screenshot

Puhutun viestin lisäksi tämä virus näyttää huijareiden puhelinnumeron (1-888-479-3649) jonka avulla saat yhteyden tekaistuun tekniseen tukeen ja saat ohjeet Windowsin aktivointiin. Sinun tulee tietää, että tämä numero ei yhdistä sinua oikeaan Windows tukeen. Soitat vain verkkorikollisille, jotka koettavat uskotella sinun lisenssi avaimesi vanhentuneen ja sinun pitää ostaa uusi kohtaisen suurella $99.99 USD summalla. Todellisuudessa Windowsissa ei ole ongelmaa ja avain jota huijarit koettavat myydä on täysin tekaistu. Pidä huolta turvallisuudestasi ja jos he kysyvät sinun henkilökohtaisia tietojasi, pankkitietoja tai muita arkaluontoisia tietoja, älä anna niitä! Korjataksesi ongelman, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa tämä virus tietokoneesi järjestelmästä. Me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa jolla on hyvä maine.

Kuinka voit välttää tekaistun tuen huijauksen uhriksi tulemista?

Petollisia ohjelmia voidaan asentaa monilla tavoilla. Useimmiten se tapahtuu huolettomuuden takia ja siksi, että ihmiset eivät selaa nettiä turvallisesti. Välttääksesi vaarallisten ohjelmien asennusta, sinun pitää:

 • Olla selaamatta vaarallisia verkkosivuja. Älä yritä mennä sivuille jotka anti-viruksesi tai Google SafeSearch suodatus estävät;
 • Olla klikkaamatta epäilyttäviä julisteita tai pop-up mainoksia jotka tunkeutuvat näytöllesi;
 • Älä suostu asentamaan ohjelmia sivuilta jonne jouduit vahingossa. Jos huomaat, että sinut on pakotettu vierailemaan joita sinun ei pitänyt avata, sinun kannattaa tarkistaa järjestelmäsi luotettavalla haittaohjelman poistajalla jotta voit tarkistaa onko siellä epäilyttäviä sovelluksia (esim. uudelleenohjaus viruksia).
 • Asennat MITÄ TAHANSA ohjelmaa niin käytä VAIN Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa. Sinun pitää suorittaa tämä koska ohjelma jonka haluat asentaa VOI olla saastunut ja siinä voi olla valinnaisia liitteitä. Voit aina estää niiden asennuksen poistamalla ruksin kohdasta “recommended downloads (suositellut lataukset)” tai “suggested software (ehdotetut ohjelmat).”
 • Älä koskaan avaa sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä! Haittaohjelmia levitetään eniten vaarallisten sähköpostien avulla, siksi sinun ei kannata koskaan avata tällaisia posteja JA tiedostoja joita niihin voi olla liitetty!
  Saadaksesi selville kuinka poistaa tämä haittaohjelma tietokoneelta, jatka artikkelin lukemista.

Kuinka voit paeta Tekaistu Windows Aktivointi näyttöä?

Voidaksesi eliminoida tämän haittaohjelman tietokoneeltasi, sinun pitää sammuttaa tietokoneesi ja käynnistää se uudelleen Vikasietotilassa Verkolla ja ladata automaattinen työkalu joka poistaa Tekaistu Windows Aktivointi viruksen järjestelmästä. Jos sinulla on jo sellainen, voit mennä suoraan viruksen poistoon suorittamalla tietokoneen tarkistuksen kanssa. Se löytää ja poistaa kaikki vaaralliset tiedostot PC:ltä. Muista vain pitää sen päivitettynä uusimpaan versioon. Alla on muutamia suosituksia kuinka voit poistaa ruudun lukituksen ennen kuin voit jatkaa Tekaistu Windows Aktivointi viruksen poistoon. Jos sinulla on ongelmia tämän Troijalaisen kanssa, ota ihmeessä meihin yhteyttä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Fake Windows Activation screen Poisto-ohje:

Poista Fake Windows Activation screen käyttäen Safe Mode with Networking

HUOMIO: Poistaaksesi lukituksen ja saadaksesi näytön käyttöösi koeta kirjoittaa ”closecloseclosecloseclose” Windows aktivointi ruutuun. Jos tämä tapa toimii, etsi anti-viruksesi heti ja suorita järjestelmän tarkistus. Jos lukitus tulee takaisin kun käynnistät tietokoneen uudelleen, seuraa alla annettuja ohjeita.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Fake Windows Activation screen

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Fake Windows Activation screen poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Fake Windows Activation screen käyttäen System Restore

Voit koettaa poistaa lukituksen painamalla CTRL+ALT+DEL, etsi Productkeyupdate.exe prosessi Tehtävien Hallinnassa ja lopeta se manuaalisesti. Kun olet tehnyt tämän niin tarkista tietokoneesi SpyHunter 5 ohjelmalla heti.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Fake Windows Activation screen pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Fake Windows Activation screen on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Fake Windows Activation screen ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fake-windows-activation-screen.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Fake Windows Activation screen