Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poista ”Google Security Warning” virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Varo tekaistua ”Google Security Warning” varoitusta

Esimerkki "Google Security Warning" huijauksesta

”Google Security Warning” on tekaistu hälytys, joka varoittaa lukitusta tietokoneesta. Me haluamme osoittaa, ettei se ole virallinen Google varoitus. Tämän varoituksen laukaisee mainosohjelma, joka kuuluu suureen potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien ryhmään. Tämän huijauksen tarkoituksena on huijata käyttäjät soittamaan annettuun puhelinnumeroon.

”Google Security Warning” virus ohjaa käyttäjät vaarallisille sivuille, jotka näyttävät pop-up viestiä, joka sanoo:

Firewall detecting ‘suspicious’ incoming network connections,we recommend that you click on “Back to Safety”

Sivuston sisältö on suunniteltu pelottelemaan ihmisiä. Huijarit väittävät, että uhrin tietokone on saastunut Zeus viruksella, koska Järjestelmän Aktivointiavain ei ole enää voimassa. Tästä syystä arkaluontoiset tiedot, kuten salasanat tai luottokorttitiedot voidaan varastaa. Ongelman ratkaisemiseksi ja suojellakseen tietojaan, käyttäjien pitää soittaa Windows Help Desk palveluun, numerossa +1-844-843-5125.

Tähän numeroon soittaminen voi olla kallista. Tämän lisäksi, ihmiset ”Google Security Warning” huijauksen takana haluavat huijata sinut ostamaan tekaistun turvaohjelman ja paljastamaan henkilökohtaisia tietoja. Tämän lisäksi, he voivat vakuuttaa sinut suostumaan asentamaan etäpääsy työkalun, jotta ongelma korjataan nopeammin. Kun he saavat pääsyn laitteellesi, he voivat asentaa haittaohjelman tai varastaa joitain tietoja.

Huijarit yleensä käyttävät hyväkseen mainosten tukemia ohjelmia, ohjatakseen käyttäjiä tällaisille tekaistuille sivuille tai näyttääkseen harhaanjohtavia pop-uppeja. ”Google Security Warning” mainosohjelma voi kuitenkin aiheuttaa myös muita selausongelmia, kuten kasvaneen määrän mainoksia tai ohjata kaupallisille sivuille.

Vaikka ”Google Security Warning” uudelleenohjaus ongelmat eivät ole vaarallisia; sinun ei kannata sietää niitä. PUP voi pakottaa sinut verkkourkinta sivuille, joissa verkkorikolliset pitävät huijauksia, jotka hankkivat yksityisiä tietojasi.

Siksi me suosittelemme poistamaan ”Google Security Warning” viruksen, eikä vain sulkemaan selaimen välilehteä. Sinun kannattaa käyttää myös haittaohjelman poistajaa ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus mainosohjelman poistamiseksi, joka on vastuussa aktiviteeteista selaimellasi.

Automaattiseen ”Google Security Warning” poistoon me suosittelemme ReimageIntegoohjelmaa. Voit kuitenkin valita toisen ammattilaisten ohjelman tai seurata manuaalista poisto-ohjetta alla.

Kuva "Google Security Warning" viruksesta"Google Security Warning" virus teeskentelee olevansa laillinen Google hälytys, se on kuitenkin vain verkkorikollisten luomus.

Uudelleenohjaus ongelmat voivat alkaa ilmaisohjelman asennuksen jälkeen

PUP, joka on vastuussa ”Google Security Warning” teknisen tuen huijauksesta, pääsee yleensä järjestelmään freeware ja shareware ohjelmien avulla. Se voidaan lisätä valinnaiseksi komponentiksi ja luikerrella PC:lle, kun käyttäjä luottaa Perus-/Pika-asennukseen.

Pidä mielessäsi, että tällaiset asetuksen eivät avoimesti paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia ja asentaa ne hiljaa. Välttääksesi tämän epämiellyttävän tilanteen, sinun pitää käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa ja valvoa asennusta.

Poista ”Google Security Warning” haittaohjelma

Kun päädyt tekaistulle ”Google Security Warning” sivulle, voit sulkea selaimesi välilehden. Jos sama ongelma jatkaa sinun vaivaamista, lisätoimia vaaditaan. Joskus laittomat videoiden striimauspalvelut voivat ohjata sinut huijaussivulle. Siksi uudelleenohjaus voi olla kertaluontoinen.

Jos päädyt tälle sivulle usein ja huomaan lisääntyneen määrän mainoksia selaimellasi, sinulla voi olla verkkotartunta. Poistaaksesi ”Google Security Warning” ja muut ongelmat, sinun pitää tutkia järjestelmä ja poistaa kaikki vaaralliset komponentit PC:ltä.

Voit löytää manuaaliset ”Google Security Warning” poisto-ohjeet tämän artikkelin alla. Asiantuntijat Unkarista kertovat, että se voi olla vaikeaa löytää kaikki mainosohjelmaan liittyvät tiedostot ja ohjelmat manuaalisesti. On siis parasta säästää aikaa ja valita automaattinen poistotapa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”Google Security Warning” viruksen Poisto-ohje:

Poista ”Google Security Warning” Windows järjestelmistä

Kuten luvattua, voit löytää mainosohjelman poisto-ohjeet täältä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”Google Security Warning” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”Google Security Warning” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”Google Security Warning” Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”Google Security Warning” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”Google Security Warning” Internet Explorer (IE) selaimelta

Joitain vaarallisia komponentteja on voitu asentaa Internet Explorer selaimelle. Poista ne kaikki:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”Google Security Warning” sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”Google Security Warning” poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”Google Security Warning” virus Microsoft Edge selaimesta

Nollaa Microsoft Edge pysäyttääksesi ei toivotut uudelleenohjaukset huijaussivulle.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”Google Security Warning” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”Google Security Warning” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi sovelluksen, joka voi olla vastuussa ”Google Security Warning” huijauksesta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”Google Security Warning” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”Google Security Warning” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”Google Security Warning” Google Chrome selaimelta

Nämä ohjeet näyttävät kuinka poistaa ”Google Security Warning” hälytyksen Google Chrome selaimelta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”Google Security Warning” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”Google Security Warning” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”Google Security Warning” Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”Google Security Warning” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”Google Security Warning” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan ”Google Security Warning” rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä