Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Istartpageing.com kaappaaja (Helpot Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Mihin ohjelmien kategoriaan Istartpageing.com kuuluu?

Istartpageing.com on lisätty ’selaimen kaappaaja’ kategoriaan koska se voi tunkeutua tietokoneellesi heti kun olet asentanut jonkin ohjelman ilmaiseksi netistä. Meidän turvallisuustiimimme on itseasiassa tutkinut tämän sovelluksen ja löytäneet tarpeeksi tietoa joka kertoo, että se kannattaa poistaa tietokoneelta HETI. Vaikka sitä promotoidaan luotettavana hakusivuna jonka pitäisi palauttaa parhaat hakutulokset johtavilta hakukoneilta (Google, Bing, Yahoo), sinun ei koskaan kannata luottaa tällaisiin lupauksiin. Tämä hakukone on todellisuudessa selaimen kaappaaja joka voi näyttää sponsoroituja hakutuloksia jotka pakottavat sinut vierailemaan määrätyillä sivustoilla. Jos haluat välttää niitä, pysy erossa Istartpageing.com viruksesta!

Yleensä, Istartpageing.com leviää ilmaisten latausten, kuten media soittimien, PDF luojien, latausmanagerien ja vastaavien mukana. Kun se on asennettu järjestelmään niin kaappaaja alkaa promotoimaan yhteistyökumppanien sivustoja pakottamalla ihmiset vierailemaan niillä. Tästä syystä se voi ilmaantua korvaamaan hakusivusi, ensisijaisen hakupalvelusi ja uuden välilehden sivun Google Chrome, Mozilla Firefox sekä Internet Explorer selaimilla. Heti tämän tehtyään, Istartpageing.com virus voi alkaa näyttämään sinulle ennalta määrättyjä hakutuloksia jotka ovat täynnä sponsoroituja linkkejä ja mainoksia. Pidä aina mielessäsi, että tämän kaappaajan kehittäjät saavaat maksun kun he luovat liikennettä kolmansien osapuolien sivustoille ja kun he parantavat niiden rankkausta.

On valitettavaa, että Istartpageing.com uudelleenohjaus voi aiheuttaa sinulle useita ongelmia. Pahin niistä on, tietenkin, uudelleenohjaukset kyseenalaisille sivustoille jotka koettavat levittää viruksia tai haittaohjelmia. Siksi me EMME suosittele tätä hakukonetta ja se hakutulosten klikkausta. Tämän lisäksi, tämän kaappajan pitänyt asennettuna, riskeeraat tietojesi paljastamisen epäilyttäville kolmansille osapuolille. Se voi myös asentaa seuranta evästeitä kaikille nettiselaimillesi ja kerätä jatkuvasti ei-henkilökohtaisia tietoja sinusta ja nettiselaamisestasi. Joten heti kun Istartpageing.com korvaa ensisijaisen aloitussivusi ja hakukoneesi, on suositeltavaa resetoida muutokset poistamalla kaappaaja järjestelmästä kokonaan. Tämän tekemiseksi me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa tai muuta luotettavaa haittaohjelman poistajaa.

an example of the main page that belongs to Istartpageing.com browser hijacker

Kuinka selaimen kaappaajat tunkeutuvat tietokoneisiin?

Vaikka Istartpageing.com haku voi ensin vaikuttaa aidolta niin pidä mielessäsi, että suurin osa sivustoista joita se koettaa promotoida ovat kaupallisia, muut taas voivat jopa koettaa saastuttaa järjestelmäsi viruksilla. Se voi myös aiheuttaa useita hidastumisia ja heikentää PC:si turvallisuutta. Jos haluat suojella tietokonettasi tällaisilta ja vastaavilta uhilta niin sinun kannattaa alkaa ajattelemaan etteivät kaikki ilmaisohjelmat ole turvallisia.

Kuinka Istartpageing.com voi kaapata tietokoneesi? Vastaus on todella yksinkertainen. Se voi tehdä sen ilmaisohjelmien avulla joilla on tämä ohjelma ilmaisena liitteenä. Ole varuillasi, sillä ohjelmistopaketteja voidaan lisätä suosituille sivustoille, kuten download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com sekä vastaavat. Joten aina kun valitset ilmaisohjelman asennettavaksi niin tarkista se ensin. Lue sen Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA), Yksityisyyden Suoja ja muut saatavilla olevat tiedot. Valitse tämän jälkeen Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poista kaikki ruksit jotka sanovat sinun suostuvan asettamaan Istartpageing.com sivun ensisijaiseksi aloitussivuksi tai hakupalveluksi.

Tietokoneen korjaus Istartpageing.com viruksen tunkeutumisen jälkeen:

Jos uudelleenohjaukset Istartpageing.com sivulle ovat jo alkaneet nettiselaimillasi (IE, Mozilla tai Google Chrome), sinun kannattaa poistaa se ennen kuin se alkaa aiheuttamaan epäilyttäviä uudelleenohjauksia tai muita epämukavuuksia. Tässä muita aktiviteetteja joita tämä selaimen kaappaaja voi aiheuttaa:

 • Valtavan määrän kaupallisia ilmoituksia, kuten Istartpageing mainoksia, tekstiin sisällytettyjä linkkejä, julisteita ja vastaavia tarjouksia;
 • Muunneltuja hakutuloksia joilla ei ole mitään tekemistä oikeiden kanssa;
 • Nettiselaamisesi seuraaminen. Tämä hakukone kerää ei-henkilökohtaisia tietoja.

Jos haluat suojella itseäsi näiltä ja muilta ongelmilta, sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita ja poistaa Istartpageing virus. Me suosittelemme käyttäjiä valitsemaan automaattisen poistotavan joka auttaa varmistamaan, että kaikki epäilyttävät komponentit on poistettu järjestelmästä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Istartpageing.com kaappaaja kuvankaappaus
Istartpageing.com kaappaaja kuvankaappaus

Manuaalinen Istartpageing.com kaappaajan Poisto-ohje:

Poista Istartpageing.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Istartpageing.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Istartpageing.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Istartpageing.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Istartpageing.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Istartpageing.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Istartpageing.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Istartpageing.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Istartpageing.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Istartpageing.com kaappaaja Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Istartpageing.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Istartpageing.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Istartpageing.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Istartpageing.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Istartpageing.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Istartpageing.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Istartpageing.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Istartpageing.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Istartpageing.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Istartpageing.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Istartpageing.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-istartpageing-com-hijack.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Istartpageing.com hijack