Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista LuckySearch123.com virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Tietoja LuckySearch123.com viruksesta

LuckySearch123.com kehittäjät esittelevät tämän sivun laillisena ja hyödyllisenä hakukoneena, joka tarjoaa paranneltuja hakutuloksia. Tämä Aasialainen yritys tarjoaa palveluitaan maailman laajuisesti ja väittää, että sillä yhteistyötä tunnettujen yritysten ja sivustojen kanssa. Ongelma on, että he erikoistuvat online mainontaan, liikenteen parantamiseen ja auttamaan yrityksiä luomaan tuloja eri markkinointistrategioilla, joten tämä sivusto on vain työkalu näiden saavuttamiseksi. Niin kutsuttu LuckySearch123.com virus kuuluu selaimen kaappaajiin ja sen tapana on ilmaantua selaimille täysin tyhjästä. Kun se pääsee PC:lle, niin se saastuttaa kaikki selaimet tietokoneella. Se muuttaa niiden asetukset ja asettaa sivunsa kotisivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi. Käyttäjät näkevät tämän tekaistun sivuston aina kun he avaavat selaimen tai uuden välilehden. Ensimmäinen reaktio on mennä selaimen asetuksiin ja palauttaa ne. Et voi kuitenkaan päästä selaimen kaappaajasta niin helposti. Voidaksesi poistaa tämän tartunnan, sinun pitää tarttua toimeen ja poistaa LuckySearch123.com ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Yksityisyyden Suojassa kehittäjät väittävät, että he eivät kerää henkilökohtaisia tietoja käyttäjästä, he voivat kuitenkin kerätä ei henkilökohtaisia tietoja jotta he voivat parantaa palvelujaan. He seuraavat luultavasti selaustietoja jotta he voivat tarjota tarkempia hakutuloksia tai mainoksia. Lisäämällä sponnsoroituja linkkejä, LuckySearch123.com virus huijaa käyttäjiä klikkaamaan niitä. Tällä tavalla kaappaaja luo liikennettä määrätyille, kuten sivuille jotka haluavat paremman Google rankkauksen. Tämä aktiviteetti on kannattavaa kehittäjille. Käyttäjät kuitenkin pettyvät ja joutuvat ehkä vaaraan. Jotkut sponsoroidut linkit voivat johtaa vaarallisille sivuille. LuckySearch123.com uudelleenohjaukset ovat ongelma joista kannattaa puhua. Selaimen kaappaaja ei vain muokkaa hakutuloksia, se näyttää myös mainoksia, pop-uppeja ja julisteita, se voi myös aiheuttaa ei toivottuja uudelleenohjauksia.  Kun klikkaat harhaanjohtavaa materiaalia tai päädyt vahingossa oudolle kolmannen osapuolen sivulle, voit kohdata lunnasohjelmia tai muita vaarallisia tietokone tartuntoja. Siksi sinun kannattaa poistaa LuckySearch123.com.

LuckySearch123.com virus is annoying browser hijacker that offers to use bogus search engine

Kuinka voin välttää selaimen kaappaajan?

Kaikki tietokoneen käyttäjät voivat päästää kaappaaja tietokoneelle täysin tietämättään. Virus ei todellakaan voi tunkeutua järjestelmään täysin itse. Se tarvitsee luvan tietokoneen omistajalta. Annat tämän luvan kun olet asentanut jonkin ohjelman. Selaimen kaappaajat leviävät nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa ja ne ovat piilossa valinnaisina ohjelmina ”Perus” tai ”Suositellussa” asennustavassa. Yleensä, jos haluat välttää LuckySearch123.com kaappaajan, sinun ei kannata käyttää näitä asennustapoja. Valitse sen sijaan ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Asennuksen aikana, seuraa jokaista askelta tarkasti ja lue kaikki tarjotut tiedot. Sinun pitää tietää mihin olet suostumassa. Esimerkiksi, voit kohdata listan ennalta valittuja sovelluksia tai ilmoituksia jotka sanovat, että suostuit tekemään LuckySearch123.com sivusta kotisivusi. Sinun pitää poistaa ruksi näistä kaikista. Jos asennusvelho ei anna asentaa ohjelmaa ilman valinnaisia komponentteja, sinun pitää lopettaa asennus koska valitsemasi ohjelma ei ole luotettava.

LuckySearch123.com removal options

Tämän tekaistun hakukoneen käyttö ei ole suositeltavaa koska se avaa sinulle oven kyseenalaisiin mainoksiin ja vaaralliseen materiaaliin. Voidaksesi välttää erialisia tietokonetartuntoja, sinun pitää poistaa LuckySearch123.com järjestelmästä. Voit tehdä sen manuaalisesti tai automaattisesti. Me suosittelemme jälkimmäistä tapaa koska haittaohjelman poistaja voi poistaa viruksen tietokoneelta nopeasti sen kaikkien komponenttien ja helper objektien kanssa. Tämän tekeminen manuaalisesti on vaikeaa. Jos kuitenkin luulet, että voit poistaa viruksen itse, seuraa LuckySearch123.com manuaalisia poisto-ohjeita artikkelin lopussa. Kun virus on poissa, muista tarkistaa selaimesi, poista kaikki epäilyttävät laajennukset ja resetoi niiden asetukset.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen LuckySearch123.com viruksen Poisto-ohje:

Poista LuckySearch123.com Windows järjestelmistä

Manuaalinen LuckySearch123.com poisto vaatii paljon aikaa ja tarkkuutta. Sinun pitää löytää ohjelma, joka aiheutti kaappauksen ja poistaa ne kaikki. Muista varmistaa, että kaappaaja ei ole asentanut mitään epäilyttäviä sovelluksia, muista myös resetoida selaimesi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista LuckySearch123.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi LuckySearch123.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista LuckySearch123.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista LuckySearch123.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi LuckySearch123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista LuckySearch123.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Virus on voinut asentaa lisää laajennuksia ilman sinun lupaasi. Seuraa ohjeita ja tarkista lisäosat. Löysitkö jotain epäilyttävää? Jos kyllä, niin poista merkinnät kuten alhaalla näytetään.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi LuckySearch123.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi LuckySearch123.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista LuckySearch123.com virus Microsoft Edge selaimesta

Seuraa ohjeita ja puhdista Microsoft Edge epäilyttävistä merkinnöistä. Selaimen kaappaaja pystyy asentamaan erilaisia lisäosia, jotka voivat aiheuttaa lisää ongelmia tai uuden kaappauksen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin LuckySearch123.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista LuckySearch123.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Katso viime aikoina asennetut laajennukset Mozilla Firefox selaimilla. Voi olla useita kyseenalaisia merkintöjä, jotka näyttävät mainoksia, vakoilevat selaamistasi tai aiheuttavat uusia kaappauksia. Poista siis kaikki epäilyttävät merkinnät.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse LuckySearch123.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita LuckySearch123.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista LuckySearch123.com Google Chrome selaimelta

LuckySearch123.com selaimen kaappaaja voi vaikuttaa Google Chrome selaimeen ja asentaa erilaisia laajennuksia, lisäosia tai työkalupalkkeja. Sinun pitää siis tarkistaa laajennukset ja poistaa kyseenalaiset ja ei toivotut sovellukset.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse LuckySearch123.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi LuckySearch123.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista LuckySearch123.com Safari selaimelta

Seuraa ohjeita ja etsi laajennuksia, jotka voivat liittyä tähän ärsyttävään kaappaajaan. Kun olet löytänyt joitain kyseenalaisia merkintöjä Safarista, poista ne heti.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi LuckySearch123.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos LuckySearch123.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi LuckySearch123.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-luckysearch123-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta LuckySearch123.com virus