Poista LuckySearch123.com virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

LuckySearch123.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on LuckySearch123.com virus?

Tietoja LuckySearch123.com viruksesta

LuckySearch123.com kehittäjät esittelevät tämän sivun laillisena ja hyödyllisenä hakukoneena, joka tarjoaa paranneltuja hakutuloksia. Tämä Aasialainen yritys tarjoaa palveluitaan maailman laajuisesti ja väittää, että sillä yhteistyötä tunnettujen yritysten ja sivustojen kanssa. Ongelma on, että he erikoistuvat online mainontaan, liikenteen parantamiseen ja auttamaan yrityksiä luomaan tuloja eri markkinointistrategioilla, joten tämä sivusto on vain työkalu näiden saavuttamiseksi. Niin kutsuttu LuckySearch123.com virus kuuluu selaimen kaappaajiin ja sen tapana on ilmaantua selaimille täysin tyhjästä. Kun se pääsee PC:lle, niin se saastuttaa kaikki selaimet tietokoneella. Se muuttaa niiden asetukset ja asettaa sivunsa kotisivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi. Käyttäjät näkevät tämän tekaistun sivuston aina kun he avaavat selaimen tai uuden välilehden. Ensimmäinen reaktio on mennä selaimen asetuksiin ja palauttaa ne. Et voi kuitenkaan päästä selaimen kaappaajasta niin helposti. Voidaksesi poistaa tämän tartunnan, sinun pitää tarttua toimeen ja poistaa LuckySearch123.com FortectIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Yksityisyyden Suojassa kehittäjät väittävät, että he eivät kerää henkilökohtaisia tietoja käyttäjästä, he voivat kuitenkin kerätä ei henkilökohtaisia tietoja jotta he voivat parantaa palvelujaan. He seuraavat luultavasti selaustietoja jotta he voivat tarjota tarkempia hakutuloksia tai mainoksia. Lisäämällä sponnsoroituja linkkejä, LuckySearch123.com virus huijaa käyttäjiä klikkaamaan niitä. Tällä tavalla kaappaaja luo liikennettä määrätyille, kuten sivuille jotka haluavat paremman Google rankkauksen. Tämä aktiviteetti on kannattavaa kehittäjille. Käyttäjät kuitenkin pettyvät ja joutuvat ehkä vaaraan. Jotkut sponsoroidut linkit voivat johtaa vaarallisille sivuille. LuckySearch123.com uudelleenohjaukset ovat ongelma joista kannattaa puhua. Selaimen kaappaaja ei vain muokkaa hakutuloksia, se näyttää myös mainoksia, pop-uppeja ja julisteita, se voi myös aiheuttaa ei toivottuja uudelleenohjauksia. Kun klikkaat harhaanjohtavaa materiaalia tai päädyt vahingossa oudolle kolmannen osapuolen sivulle, voit kohdata lunnasohjelmia tai muita vaarallisia tietokone tartuntoja. Siksi sinun kannattaa poistaa LuckySearch123.com.

Kuinka voin välttää selaimen kaappaajan?

Kaikki tietokoneen käyttäjät voivat päästää kaappaaja tietokoneelle täysin tietämättään. Virus ei todellakaan voi tunkeutua järjestelmään täysin itse. Se tarvitsee luvan tietokoneen omistajalta. Annat tämän luvan kun olet asentanut jonkin ohjelman. Selaimen kaappaajat leviävät nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa ja ne ovat piilossa valinnaisina ohjelmina ”Perus” tai ”Suositellussa” asennustavassa. Yleensä, jos haluat välttää LuckySearch123.com kaappaajan, sinun ei kannata käyttää näitä asennustapoja. Valitse sen sijaan ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Asennuksen aikana, seuraa jokaista askelta tarkasti ja lue kaikki tarjotut tiedot. Sinun pitää tietää mihin olet suostumassa. Esimerkiksi, voit kohdata listan ennalta valittuja sovelluksia tai ilmoituksia jotka sanovat, että suostuit tekemään LuckySearch123.com sivusta kotisivusi. Sinun pitää poistaa ruksi näistä kaikista. Jos asennusvelho ei anna asentaa ohjelmaa ilman valinnaisia komponentteja, sinun pitää lopettaa asennus koska valitsemasi ohjelma ei ole luotettava.

LuckySearch123.com removal options

Tämän tekaistun hakukoneen käyttö ei ole suositeltavaa koska se avaa sinulle oven kyseenalaisiin mainoksiin ja vaaralliseen materiaaliin. Voidaksesi välttää erialisia tietokonetartuntoja, sinun pitää poistaa LuckySearch123.com järjestelmästä. Voit tehdä sen manuaalisesti tai automaattisesti. Me suosittelemme jälkimmäistä tapaa koska haittaohjelman poistaja voi poistaa viruksen tietokoneelta nopeasti sen kaikkien komponenttien ja helper objektien kanssa. Tämän tekeminen manuaalisesti on vaikeaa. Jos kuitenkin luulet, että voit poistaa viruksen itse, seuraa LuckySearch123.com manuaalisia poisto-ohjeita artikkelin lopussa. Kun virus on poissa, muista tarkistaa selaimesi, poista kaikki epäilyttävät laajennukset ja resetoi niiden asetukset.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen LuckySearch123.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Manuaalinen LuckySearch123.com poisto vaatii paljon aikaa ja tarkkuutta. Sinun pitää löytää ohjelma, joka aiheutti kaappauksen ja poistaa ne kaikki. Muista varmistaa, että kaappaaja ei ole asentanut mitään epäilyttäviä sovelluksia, muista myös resetoida selaimesi.

Poistaaksesi LuckySearch123.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät LuckySearch123.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista LuckySearch123.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi LuckySearch123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Seuraa ohjeita ja puhdista Microsoft Edge epäilyttävistä merkinnöistä. Selaimen kaappaaja pystyy asentamaan erilaisia lisäosia, jotka voivat aiheuttaa lisää ongelmia tai uuden kaappauksen.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Katso viime aikoina asennetut laajennukset Mozilla Firefox selaimilla. Voi olla useita kyseenalaisia merkintöjä, jotka näyttävät mainoksia, vakoilevat selaamistasi tai aiheuttavat uusia kaappauksia. Poista siis kaikki epäilyttävät merkinnät.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy LuckySearch123.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos LuckySearch123.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa LuckySearch123.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

LuckySearch123.com selaimen kaappaaja voi vaikuttaa Google Chrome selaimeen ja asentaa erilaisia laajennuksia, lisäosia tai työkalupalkkeja. Sinun pitää siis tarkistaa laajennukset ja poistaa kyseenalaiset ja ei toivotut sovellukset.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Seuraa ohjeita ja etsi laajennuksia, jotka voivat liittyä tähän ärsyttävään kaappaajaan. Kun olet löytänyt joitain kyseenalaisia merkintöjä Safarista, poista ne heti.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy LuckySearch123.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan LuckySearch123.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä