Poista StartPageing123.com virus - helmi 2017 päivitys

StartPageing123.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on StartPageing123.com virus?

Mitä sinun tulee tietää StartPageing123.com viruksesta?

StartPageing123.com virus piilottaa epäilyttävän hakukoneen, jonka tapana on ilmaantua selaimille täysin tyhjästä. Tästä tosiasiasta huolimatta, joillekin tietokoneen käyttäjille, se voi näyttää tavalliselta hakukoneelta. Jos kuitenkin olet etsimässä uutta työkalua, niin sinun ei kannata luottaa tähän. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat leimaavat sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi. Aivan kuten sukulaiset LuckySearch123.com, Mylucky123.com, sekä LuckyStarting.com, tämä ohjelma on suunniteltu muuttamaan kohde selaimen asetukset ja korvaamaan kotisivun osoitteen pakottaakseen ihmiset käyttämään sen palveluita. Selaimen kaappaajat ovat kuitenkin kohtalaisen harmittomia, silti sinun ei tule sietää mitään odottamattomia muutoksia selaimillasi.. StartPageing123.com selaimen kaappaaja voi yhä aiheuttaa sinulle ongelmia. Esimerkki, se voi uudelleenohjata kyseenalaisille sivuille ja näyttää valtavan määrän kaupallista materiaalia. Suuri mainosten määrä on todellinen vaiva virtuaalisessa yhteisössä muuttuvien sosiaalisen verkon tapojen takia . Kun mainokset ilmaantuvat jatkuvasti nettiselaamisen aikana, siitä tulee todella hermoja raastavaa. Tämän lisäksi, erilaiset mainokset voivat olla vain jäävuoren huippu, ne ovat osa suurempaa vaarallista kampanjaa . Tämä hakukone käyttää Googlen tietokantaa, siksi ärsyttävien ja vaarallisten tulosten ei pitäisi olla niin suuri. Kun sinulla on tiedot StartPageing123.com uudelleenohjaus tavoista, niin sen pitäisi kannustaa tämän ohjelman poistamiseen.

Kun valitset uutta hakukonetta, niin sinun kannattaa tutustua Yksityisyyden Suojaan. Käyttäjien yllätykseksi, niissä on tärkeitä osioita, jotka kertovat käyttöehdot miten käyttäjien tietoja käsitellään. Tietomurto tapaukset kehottavat yrityksiä tarkastamaan Yksityisyyden Suojiaan . StartPageing123.com viruksen kehittäjät paljastavat myös heidän kiinnostuksensa joihinkin käyttäjän tietoihin, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika ja maa. Tämän lisäksi, he voivat myös käyttää seuranta evästeitä, jotka voivat kerätä tietoa nettiselaamisesta. Tietojen kerääminen voi olla hyödyllistä paremman palvelun takaamiseksi, löytyy kuitenkin vakavampia ongelmia joiden pitäisi kannustaa sinua poistamaan StartPageing123.com viruksen tietokoneelta. Kerätyt tiedot voidaan jakaa, ei vain mainostajille, mutta ne voivat päätyä myös rikollisten käsiin. Parhaassa tapauksessa, tietokoneesi näyttö voidaan peittää mainoksilla ja pahimmassa tapauksessa, saadut henkilökohtaiset tiedot voivat auttaa jopa PC:n kaappauksessa. Siksi on parasta aloittaa StartPageing123.com poisto. Voit tehdä sen nopeasti FortectIntego ohjelmalla. Lisätietoja poistosta on alla.

StartPageing123.com viruksen kuvaStartPageing123.com virus on epäilyttävä hakukone, joka voi kaapata nettiselaimet ja muuttaa niiden asetuksia.

Kuinka se voi päästä tietokoneille huomaamatta?

Samanlaiset PUPit käyttävät hyväkseen mahdollisuutta päästä käyttäjien tietokoneille muiden ilmaisohjelmien mukana. Voit myöntää ohittaneesi asennusvelhon klikkaamalla ”Seuraava (Next)”. Tämä seurauksena, annat vain kodin StartPageing123.com kaappaajalle. Voidaksesi paeta kaappauksen ärsyttävät seuraamukset, sinun pitää asentaa uudet ohjelmat eri tavalla. Ensimmäiseksi, valitse ”Kustomoitu” asennus. Se paljastaa ylimääräiset elementit, jotka koettavat päästä PC:lle huomaamatta. Poista ruksi kaikista tarpeettomista lisäosista ja jatka sitten haluamasi ohjelman asennukseen. Kun selaat nettiä, niin sinun pitää aina olla todella tarkkana .

Kuinka poistaa StartPageing123.com virus selaimelta kokonaan?

Voit poistaa StartPageing123.com viruksen manuaalisesti tai automaattisesti. Jos olet kiireessä, niin poista kaappaaja haittaohjelman poistajalla. Se on käytännöllinen työkalua vaarallisten uhkien poistoon. Voit myös suorittaa StartPageing123.com poiston manuaalisesti. Seuraa ohjeita ja poista kaappaaja kokonaan. Lopuksi, voit myös minimoida tartunnan riskin lukemalla haluamasi ohjelman kommentit ja arvostelut. Ne voivat auttaa sinua välttämään jopa vaaralliset ohjelmat.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen StartPageing123.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos päätät poistaa StartPageing123.com viruksen manuaalisesti, niin ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita tarkasti. Sinun pitää poistaa selaimen kaappaajaan liittyvät asiat tietokoneelta ja kaikilta selaimilta. Kaappaaja on yhteensopiva Google Chrome sekä Mozilla Firefox selainten kanssa, myös muut selaimet voivat saastua.

Poistaaksesi StartPageing123.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät StartPageing123.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista StartPageing123.com Mac OS X järjestelmästä

Selaimen kaappaajat harvoin saastuttavat Mac OS X järjestelmää. Jos StartPageing123.com kaappaaja on kuitenkin onnistunut kaappaamaan selaimesi, niin seuraa ohjeita ja poista se laitteeltasi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi StartPageing123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos epäilet, että laitteelle on jäänyt epäilyttäviä elementtejä, niin voit valita toisen tavan, joka poistaa siihen liittyvät rekisteri merkinnät. Se poistaa StartPageing123.com viruksen kokonaan.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa StartPageing123.com lisäosa Mozilla Firefox selaimelta muiden laajennusten mukana, jotka on voitu asentaa ilman sinun lupaasi. Resetoi sitten selaimet, kuten alla näytetään.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy StartPageing123.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos StartPageing123.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa StartPageing123.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

StartPageing123 URLin poistaminen ei riitä selaimen kaappaajan poistamiseksi. Sinun pitää poistaa kyseenalaiset laajennukset Google Chrome selaimelta ja resetoida selaimen asetukset, kuten alla on kerrottu.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Muista varmistaa, että selaimen kaappaaja ei ole saastuttanut Safari selainta. Jos sinun pitää resetoida selain, niin seuraa näitä askeleita:

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy StartPageing123.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan StartPageing123.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä