Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poista StartPageing123.com virus (Chrome, Firefox, IE, Edge) - helmi 2017 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mitä sinun tulee tietää StartPageing123.com viruksesta?

StartPageing123.com virus piilottaa epäilyttävän hakukoneen, jonka tapana on ilmaantua selaimille täysin tyhjästä. Tästä tosiasiasta huolimatta, joillekin tietokoneen käyttäjille, se voi näyttää tavalliselta hakukoneelta. Jos kuitenkin olet etsimässä uutta työkalua, niin sinun ei kannata luottaa tähän. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat leimaavat sen potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi. Aivan kuten sukulaiset LuckySearch123.com, Mylucky123.com, sekä LuckyStarting.com, tämä ohjelma on suunniteltu muuttamaan kohde selaimen asetukset ja korvaamaan kotisivun osoitteen pakottaakseen ihmiset käyttämään sen palveluita. Selaimen kaappaajat ovat kuitenkin kohtalaisen harmittomia, silti sinun ei tule sietää mitään odottamattomia muutoksia selaimillasi.. StartPageing123.com selaimen kaappaaja voi yhä aiheuttaa sinulle ongelmia. Esimerkki, se voi uudelleenohjata kyseenalaisille sivuille ja näyttää valtavan määrän kaupallista materiaalia. Suuri mainosten määrä on todellinen vaiva virtuaalisessa yhteisössä muuttuvien sosiaalisen verkon tapojen takia . Kun mainokset ilmaantuvat jatkuvasti nettiselaamisen aikana, siitä tulee todella hermoja raastavaa. Tämän lisäksi, erilaiset mainokset voivat olla vain jäävuoren huippu, ne ovat osa suurempaa vaarallista kampanjaa . Tämä hakukone käyttää Googlen tietokantaa, siksi ärsyttävien ja vaarallisten tulosten ei pitäisi olla niin suuri. Kun sinulla on tiedot StartPageing123.com uudelleenohjaus tavoista, niin sen pitäisi kannustaa tämän ohjelman poistamiseen.

Kun valitset uutta hakukonetta, niin sinun kannattaa tutustua Yksityisyyden Suojaan. Käyttäjien yllätykseksi, niissä on tärkeitä osioita, jotka kertovat käyttöehdot miten käyttäjien tietoja käsitellään. Tietomurto tapaukset kehottavat yrityksiä tarkastamaan Yksityisyyden Suojiaan . StartPageing123.com viruksen kehittäjät paljastavat myös heidän kiinnostuksensa joihinkin käyttäjän tietoihin, kuten nimi, sukupuoli, syntymäaika ja maa. Tämän lisäksi, he voivat myös käyttää seuranta evästeitä, jotka voivat kerätä tietoa nettiselaamisesta. Tietojen kerääminen voi olla hyödyllistä paremman palvelun takaamiseksi, löytyy kuitenkin vakavampia ongelmia joiden pitäisi kannustaa sinua poistamaan StartPageing123.com viruksen tietokoneelta. Kerätyt tiedot voidaan jakaa, ei vain mainostajille, mutta ne voivat päätyä myös rikollisten käsiin. Parhaassa tapauksessa, tietokoneesi näyttö voidaan peittää mainoksilla ja pahimmassa tapauksessa, saadut henkilökohtaiset tiedot voivat auttaa jopa PC:n kaappauksessa. Siksi on parasta aloittaa StartPageing123.com poisto. Voit tehdä sen nopeasti Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla. Lisätietoja poistosta on alla.

StartPageing123.com viruksen kuva
StartPageing123.com virus on epäilyttävä hakukone, joka voi kaapata nettiselaimet ja muuttaa niiden asetuksia.

Kuinka se voi päästä tietokoneille huomaamatta?

Samanlaiset PUPit käyttävät hyväkseen mahdollisuutta päästä käyttäjien tietokoneille muiden ilmaisohjelmien mukana. Voit myöntää ohittaneesi asennusvelhon klikkaamalla ”Seuraava (Next)”. Tämä seurauksena, annat vain kodin StartPageing123.com kaappaajalle. Voidaksesi paeta kaappauksen ärsyttävät seuraamukset, sinun pitää asentaa uudet ohjelmat eri tavalla. Ensimmäiseksi, valitse ”Kustomoitu” asennus. Se paljastaa ylimääräiset elementit, jotka koettavat päästä PC:lle huomaamatta. Poista ruksi kaikista tarpeettomista lisäosista ja jatka sitten haluamasi ohjelman asennukseen. Kun selaat nettiä, niin sinun pitää aina olla todella tarkkana .

Kuinka poistaa StartPageing123.com virus selaimelta kokonaan?

Voit poistaa StartPageing123.com viruksen manuaalisesti tai automaattisesti. Jos olet kiireessä, niin poista kaappaaja haittaohjelman poistajalla. Se on käytännöllinen työkalua vaarallisten uhkien poistoon. Voit myös suorittaa StartPageing123.com poiston manuaalisesti. Seuraa ohjeita ja poista kaappaaja kokonaan. Lopuksi, voit myös minimoida tartunnan riskin lukemalla haluamasi ohjelman kommentit ja arvostelut. Ne voivat auttaa sinua välttämään jopa vaaralliset ohjelmat.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen StartPageing123.com viruksen Poisto-ohje:

Poista StartPageing123.com Windows järjestelmistä

Jos päätät poistaa StartPageing123.com viruksen manuaalisesti, niin ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita tarkasti. Sinun pitää poistaa selaimen kaappaajaan liittyvät asiat tietokoneelta ja kaikilta selaimilta. Kaappaaja on yhteensopiva Google Chrome sekä Mozilla Firefox selainten kanssa, myös muut selaimet voivat saastua.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista StartPageing123.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi StartPageing123.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista StartPageing123.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista StartPageing123.com Mac OS X järjestelmästä

Selaimen kaappaajat harvoin saastuttavat Mac OS X järjestelmää. Jos StartPageing123.com kaappaaja on kuitenkin onnistunut kaappaamaan selaimesi, niin seuraa ohjeita ja poista se laitteeltasi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi StartPageing123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista StartPageing123.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa ohjeita korjataksesi Internet Explorer selaimen kaappauksen jälkeen.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi StartPageing123.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi StartPageing123.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista StartPageing123.com virus Microsoft Edge selaimesta

Jos epäilet, että laitteelle on jäänyt epäilyttäviä elementtejä, niin voit valita toisen tavan, joka poistaa siihen liittyvät rekisteri merkinnät. Se poistaa StartPageing123.com viruksen kokonaan.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin StartPageing123.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista StartPageing123.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa StartPageing123.com lisäosa Mozilla Firefox selaimelta muiden laajennusten mukana, jotka on voitu asentaa ilman sinun lupaasi. Resetoi sitten selaimet, kuten alla näytetään.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse StartPageing123.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita StartPageing123.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista StartPageing123.com Google Chrome selaimelta

StartPageing123 URLin poistaminen ei riitä selaimen kaappaajan poistamiseksi. Sinun pitää poistaa kyseenalaiset laajennukset Google Chrome selaimelta ja resetoida selaimen asetukset, kuten alla on kerrottu.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse StartPageing123.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi StartPageing123.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista StartPageing123.com Safari selaimelta

Muista varmistaa, että selaimen kaappaaja ei ole saastuttanut Safari selainta. Jos sinun pitää resetoida selain, niin seuraa näitä askeleita:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi StartPageing123.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos StartPageing123.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi StartPageing123.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-com-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä