Poista StartPageing123 virus (Helpot Poisto-ohjeet)

StartPageing123 viruksen Poisto-ohje

Mikä on StartPageing123 virus?

Tärkeimmät tiedot StartPageing123 viruksesta

Startpageing123 virus (tunnetaan myös nimellä StartPageing123.com virus) kuuluu suureen ryhmään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Sen ominaisuuksista johtuen, se on leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä verkkoloinen leviää ohjelma nipuissa ja teeskentelee olevan laillinen hakukone, joka tarjoaa ”äärimmäisen online hakukokemuksen.” Sen kehittäjien mukaan, se auttaa löytämään parhaat tulokset verkossa. Totta tosiaan, ohjelma toimittaa tulokset Google verkko, kuvat, videot ja uutiset kategoriassa. Se vaikuttaa aivan tavalliselta hakukoneelta, silti turvallisuusasiantuntijat kehottavat pysyvän siitä erossa. StartPageing123 selaimen kaappaaja voi ottaa haltuunsa kohdistetut selaimet ja muokkaa niiden asetuksia. Kaappauksen jälkeen, ihmiset voivat huomata, että heidän kotisivu, ensisijainen hakukone ja uuden välilehden URL on muutettu. Sen korvaaminen toisella voi myös olla mahdotonta, koska kaappaajat yleensä muokkaavat rekisteriä ja pikakuvakkeita, siten se estää muutokset. Selaimen kaappaajia käytetään usein markkinointi työkaluina, siksi selaimen täysi hallinta auttaa promotoimaan eri tuotteita tai palveluita. Vain StartPageing123 poisto estää ei toivotut uudelleenohjaukset, aggressiiviset mainokset ja kyseenalaiset linkit. Kun siis huomaat tämän sivun ensisijaisena kotisivuna, niin on suositeltavaa tarkistaa tietokone FortectIntego tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa tämä verkkotartunta.

StartPageing123 virus on läheistä sukua muille epäilyttäville hakukoneille, kuten Mylucky123.com tai LuckySearch123.com. Yksi kyseenalaisten hakukoneiden suurimmista ongelmista on, että ne pystyvät muokkaamaan hakutuloksia. Tämä hakukone kuitenkin tarjoaa Google hakutuloksia tällä hetkellä, tämä tilanne voi muuttua nopeasti. Tämän lisäksi, selaimen kaappaaja voi tarjota suuren määrän online mainoksia, julisteita, pop-uppeja, jne. Online mainokset ovat ärsyttäviä, peitetty materiaali ja hyytynyt selain ei ole mitään verrattuna StartPageing123 uudelleenohjaus ongelmaan. Jotkut linkit tai mainokset voivat johtaa vaarallisille sivuille joissa voit kohdata haittaohjelmia tai sinut voidaan huijata asentamaan tekaistuja ohjelmia. Nämä mainokset voivat olla houkuttelevia ja kiinnostavia, koska kaappaaja kerää tietoa käyttäjistä. Kerättyjä tietoja käytetään näyttämään kiinnostukseen kohdistuvia mainoksia ja siksi on helppoa tulla huijatuksi klikkaamaan haittamainoksia. Tämän lisäksi, sinun tietojasi voidaan jakaa tai myydä kolmansille osapuolille. Siksi me emme suosittele pitämään tätä ohjelmaa tietokoneella. On parasta poistaa StartPageing123 heti kun se ilmaantuu selaimelle.

StartPageing123 viruksen kuvaStartPageing123 virus voi kaapata selainten kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen.

Kuinka virus voi saastuttaa tietokoneen?

Selaimen kaappaajat eivät ole oikeita viruksia, siksi ne eivät voi matkustaa tai päästä koneelle itse. Ne leviävät ohjelmisto nippujen valinnaisina komponentteina. Tästä syystä on tärkeää asentaa netistä ladatut ilmaisohjelmat varovaisesti ja tarkkaavaisesti. StartPageing123 kaappaus voi tapahtua kun asennat freeware tai shareware ohjelmia Pika, Perus tai Suositelluilla asetuksilla. Nämä asetukset eivät kerro valinnaisista sovelluksista ja asentavat ne automaattisesti. Siksi muokkaukset selaimilla tulevat usein yllätyksenä useille tietokoneen käyttäjille. Voidaksesi välttää selaimen kaappaajia tai potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, on tärkeää luottaa Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan. Näiden valitseminen ei kuitenkaan riitä. Käyttäjän pitää valvoa jokaista asennusvaihetta, koska yhdessä niistä voi olla valinnaisia latauksia. Yleensä nämä merkinnät ovat jo valittuna, jos siis kiirehdit klikkaamaan ”Seuraava (Next)” painiketta, niin voit päästää ne sisälle. On todella tärkeää poistaa ruksi kaikki valinnaiset sovellukset tai ilmoitukset, jotka suostuvat StartPageing123.com sivun tai muun epäilyttävän sivun asennuksen kotisivuksesi.

StartPageing123 poiston vaihtoehdot

Muokatut selaimen asetukset ovat tärkein merkki, että selaimen kaappaaja on järjestelmässä. On suositeltavaa suorittaa StartPageing123 poisto heti, koska kaappaaja voi pystyä asentamaan kolmannen osapuolen sovelluksia, laajennuksia tai liitteitä, seurata käyttäjän tietoja ja jakaa ne yhteistyökumppaneille, tämä aiheuttaa muita ongelmia. Helpoin ja nopein tapa löytää ja poistaa selaimen kaappaaja on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus haitta-/vakoiluohjelman poistajalla. Tämän lisäksi, voit suorittaa tämän toimenpiteen manuaalisesti. Meidän alla olevat ohjeet auttavat löytämään ja poistamaan StartPageing123 kaappaajan tietokoneelta ja selaimilta sen kaikkien komponenttien kanssa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen StartPageing123 viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa ohjeita tarkasti poistaaksesi StartPageing123 viruksen järjestelmästä manuaalisesti. Muista myös tarkistaa kaikki selaimet laitteellasi. Selaimen kaappaaja on yhteensopiva Google Chrome ja Mozilla Firefox selainten kanssa. Se voi myös asentaa epäilyttäviä laajennuksia tai liitteitä muille nettiselaimille.

Poistaaksesi StartPageing123 virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät StartPageing123 virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista StartPageing123 Mac OS X järjestelmästä

Ole hyvä ja seuraa valmistelemiamme ohjeita ja poista StartPageing123 virus Mac laitteelta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi StartPageing123 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

StartPageing123 kaappauksen jälkeen, seuraa näitä askeleita ja korjaa Microsoft Edge.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Mozilla Firefox on yksi eniten kohdistetuista selaimista. Siksi sinun pitää poistaa StartPageing123 siltä ja muut epämääräiset merkinnät. Sitten voit resetoida selaimen asetukset.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy StartPageing123 virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos StartPageing123 virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa StartPageing123 virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan StartPageing123 kaappaaja Google Chrome selaimelta ja resetoimaan selainten asetukset.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Muista varmistaa, että mitään epäilyttäviä laajennuksia tai liitteitä ei ole Safari selaimella.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy StartPageing123 virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan StartPageing123 rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä