Vakavuus luokka:  
  (8/100)

Poista StartPageing123 virus (Helpot Poisto-ohjeet) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Tärkeimmät tiedot StartPageing123 viruksesta

Startpageing123 virus (tunnetaan myös nimellä StartPageing123.com virus) kuuluu suureen ryhmään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Sen ominaisuuksista johtuen, se on leimattu selaimen kaappaajaksi. Tämä verkkoloinen leviää ohjelma nipuissa ja teeskentelee olevan laillinen hakukone, joka tarjoaa ”äärimmäisen online hakukokemuksen.” Sen kehittäjien mukaan, se auttaa löytämään parhaat tulokset verkossa. Totta tosiaan, ohjelma toimittaa tulokset Google verkko, kuvat, videot ja uutiset kategoriassa. Se vaikuttaa aivan tavalliselta hakukoneelta, silti turvallisuusasiantuntijat kehottavat pysyvän siitä erossa. StartPageing123 selaimen kaappaaja voi ottaa haltuunsa kohdistetut selaimet ja muokkaa niiden asetuksia. Kaappauksen jälkeen, ihmiset voivat huomata, että heidän kotisivu, ensisijainen hakukone ja uuden välilehden URL on muutettu. Sen korvaaminen toisella voi myös olla mahdotonta, koska kaappaajat yleensä muokkaavat rekisteriä ja pikakuvakkeita, siten se estää muutokset. Selaimen kaappaajia käytetään usein markkinointi työkaluina, siksi selaimen täysi hallinta auttaa promotoimaan eri tuotteita tai palveluita. Vain StartPageing123 poisto estää ei toivotut uudelleenohjaukset, aggressiiviset mainokset ja kyseenalaiset linkit. Kun siis huomaat tämän sivun ensisijaisena kotisivuna, niin on suositeltavaa tarkistaa tietokone ReimageIntego tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa tämä verkkotartunta.

StartPageing123 virus on läheistä sukua muille epäilyttäville hakukoneille, kuten Mylucky123.com tai LuckySearch123.com. Yksi kyseenalaisten hakukoneiden suurimmista ongelmista on, että ne pystyvät muokkaamaan hakutuloksia. Tämä hakukone kuitenkin tarjoaa Google hakutuloksia tällä hetkellä, tämä tilanne voi muuttua nopeasti. Tämän lisäksi, selaimen kaappaaja voi tarjota suuren määrän online mainoksia, julisteita, pop-uppeja, jne. Online mainokset ovat ärsyttäviä, peitetty materiaali ja hyytynyt selain ei ole mitään verrattuna StartPageing123 uudelleenohjaus ongelmaan. Jotkut linkit tai mainokset voivat johtaa vaarallisille sivuille joissa voit kohdata haittaohjelmia tai sinut voidaan huijata asentamaan tekaistuja ohjelmia. Nämä mainokset voivat olla houkuttelevia ja kiinnostavia, koska kaappaaja kerää tietoa käyttäjistä. Kerättyjä tietoja käytetään näyttämään kiinnostukseen kohdistuvia mainoksia ja siksi on helppoa tulla huijatuksi klikkaamaan haittamainoksia. Tämän lisäksi, sinun tietojasi voidaan jakaa tai myydä kolmansille osapuolille. Siksi me emme suosittele pitämään tätä ohjelmaa tietokoneella. On parasta poistaa StartPageing123 heti kun se ilmaantuu selaimelle.

StartPageing123 viruksen kuvaStartPageing123 virus voi kaapata selainten kotisivun ja ensisijaisen hakukoneen.

Kuinka virus voi saastuttaa tietokoneen?

Selaimen kaappaajat eivät ole oikeita viruksia, siksi ne eivät voi matkustaa tai päästä koneelle itse. Ne leviävät ohjelmisto nippujen valinnaisina komponentteina. Tästä syystä on tärkeää asentaa netistä ladatut ilmaisohjelmat varovaisesti ja tarkkaavaisesti. StartPageing123 kaappaus voi tapahtua kun asennat freeware tai shareware ohjelmia Pika, Perus tai Suositelluilla asetuksilla. Nämä asetukset eivät kerro valinnaisista sovelluksista ja asentavat ne automaattisesti. Siksi muokkaukset selaimilla tulevat usein yllätyksenä useille tietokoneen käyttäjille. Voidaksesi välttää selaimen kaappaajia tai potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, on tärkeää luottaa Edistyneeseen tai Kustomoituun asennustapaan. Näiden valitseminen ei kuitenkaan riitä. Käyttäjän pitää valvoa jokaista asennusvaihetta, koska yhdessä niistä voi olla valinnaisia latauksia. Yleensä nämä merkinnät ovat jo valittuna, jos siis kiirehdit klikkaamaan ”Seuraava (Next)” painiketta, niin voit päästää ne sisälle. On todella tärkeää poistaa ruksi kaikki valinnaiset sovellukset tai ilmoitukset, jotka suostuvat StartPageing123.com sivun tai muun epäilyttävän sivun asennuksen kotisivuksesi.

StartPageing123 poiston vaihtoehdot

Muokatut selaimen asetukset ovat tärkein merkki, että selaimen kaappaaja on järjestelmässä. On suositeltavaa suorittaa StartPageing123 poisto heti, koska kaappaaja voi pystyä asentamaan kolmannen osapuolen sovelluksia, laajennuksia tai liitteitä, seurata käyttäjän tietoja ja jakaa ne yhteistyökumppaneille, tämä aiheuttaa muita ongelmia. Helpoin ja nopein tapa löytää ja poistaa selaimen kaappaaja on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus haitta-/vakoiluohjelman poistajalla. Tämän lisäksi, voit suorittaa tämän toimenpiteen manuaalisesti. Meidän alla olevat ohjeet auttavat löytämään ja poistamaan StartPageing123 kaappaajan tietokoneelta ja selaimilta sen kaikkien komponenttien kanssa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen StartPageing123 viruksen Poisto-ohje:

Poista StartPageing123 Windows järjestelmistä

Seuraa ohjeita tarkasti poistaaksesi StartPageing123 viruksen järjestelmästä manuaalisesti. Muista myös tarkistaa kaikki selaimet laitteellasi. Selaimen kaappaaja on yhteensopiva Google Chrome ja Mozilla Firefox selainten kanssa. Se voi myös asentaa epäilyttäviä laajennuksia tai liitteitä muille nettiselaimille.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista StartPageing123 sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi StartPageing123 tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista StartPageing123 selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista StartPageing123 Mac OS X järjestelmästä

Ole hyvä ja seuraa valmistelemiamme ohjeita ja poista StartPageing123 virus Mac laitteelta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi StartPageing123 tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista StartPageing123 Internet Explorer (IE) selaimelta

Jos löydät joitain epäilyttäviä merkintöjä Internet Explorer selaimelta, niin poista nämä merkinnät ja palauta selaimen asetukset alla näytetyllä tavalla.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi StartPageing123 sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi StartPageing123 poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista StartPageing123 virus Microsoft Edge selaimesta

StartPageing123 kaappauksen jälkeen, seuraa näitä askeleita ja korjaa Microsoft Edge.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin StartPageing123 pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista StartPageing123 Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Mozilla Firefox on yksi eniten kohdistetuista selaimista. Siksi sinun pitää poistaa StartPageing123 siltä ja muut epämääräiset merkinnät. Sitten voit resetoida selaimen asetukset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse StartPageing123 sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita StartPageing123 poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista StartPageing123 Google Chrome selaimelta

Alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan StartPageing123 kaappaaja Google Chrome selaimelta ja resetoimaan selainten asetukset.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse StartPageing123 sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi StartPageing123 poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista StartPageing123 Safari selaimelta

Muista varmistaa, että mitään epäilyttäviä laajennuksia tai liitteitä ei ole Safari selaimella.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi StartPageing123 tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos StartPageing123 on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi StartPageing123 poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta StartPageing123 virus