Poista FunnySite123.com virus (Poisto-opas)

FunnySite123.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on FunnySite123.com virus?

Miksi FunnySite123.com kaappaus ei ole hauskaa:

FunnySite123.com virus voi aluksi vaikuttaa, että siitä ei kannata huolehtia, mutta se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma jossa on tyypilliset selaimen kaappaajan ominaisuudet . Selaimen kaappaajat ovat valitettavasti kohtalaisen ärsyttäviä ohjelmia jotka rasittavat nettiselaamista uudelleenohjauksia, sponsoroituja hakuja ja ärsyttäviä pop-uppeja . FunnySite123.com tekee juuri tämä kun si on saastuttanut tietokoneet salassa. On sanomattakin selvää, että voidakseen tehdä tämän, niin virus korvaa ensisijaisen hakukoneen ennalta määrätyllä FunnySite123 sivulla. Tavallaan se on kohtalaisen ”kätevä” virus koska voit heti kertoa kun se saastuttaa tietokoneen ja tarttuu toimeen estämään lisätoimet. ongelmana on, että useimmat tietokoneen käyttäjät vain ohittavat muutokset selaimillaan ja jatkavat hakukoneen käyttöä FunnySite123.com kaappaajan kautta. Siksi niin monet heistä joutuvat vaikeuksiin poistaessaan sitä tietokoneeltaan myöhemmin. Me ehdotamme, että et epäröi hetkeäkään vaan poistat FunnySite123.com viruksen saastuneelta laitteelta heti kun kaappauksen merkit huomataan. Ideaali tilanteessa sinun kannattaa tarkistaa laitteesi haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Kiinnostava asia joka pitää huomata on, että muutama kuukausi sitten tapahtui suuri lisäys selainten kaappaajien luonnissa ja levityksessä . FunnySite123.com haittaohjelma on kloonivirusten perheen jäsen jossa on sama kaava kaikissa viruksissa, mukaanlukien juuri löydetyt Luckypageing123.com, LuckySearch123.com ja muut vastaavat virukset. Löytyy kohtalaisen hyviä todisteita, että kaikki nämä kyseenalaiset hakusivut ovat luotu tuomaan kehittäjille omaisuuden verkkomainonnalla ja että heidän ainoa tavoite on promotoida sponsoroitua materiaalia, eikä tarjota käyttäjille kunnollisia hakutuloksia. Me olemme itseasiassa löytäneet joitain vihjeitä tämän teorian tueksi sivuston Yksityisyyden Suojasta jossa kehittäjät kertovat keräävänsä henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä (mukaan lukien nimi, sukupuoli, maa ja syntymäaika) ja käyttää niitä liittämään heidät useihin markkinointi ehdotuksiin, uutiskirjeisiin, jne. FunnySite123 kehittäjät jatkavat kertomalla, että jos sivu myydään niin omistajat perivät kaikki käyttäjätiedot, kuten käyttäjän henkilökohtaiset tiedot. Se ei vaikuta vain epäreilulta toiminnalta mutta myös uhalta käyttäjien yksityisyydelle. Koska et voi koskaan tietää minne kerätyt tiedot lopulta päätyvät, niin ei kannata odottaa FunnySite123.com poiston kanssa jotta arkaluontoiset tiedot eivät vuoda epäluotettaville lähteille. Poista virus nyt ja estä epämielyttävät seuraukset jotka siitä voivat johtua.

Selaimen kaappaajan strategiat:

FunnySite123.com matkaa PC:ltä PC:lle kohtalaisen helposti. Käyttäjät voivat itseasiassa levittää virusta itse, jakavat vahingossa joitain saastuneita ohjelmisto paketteja eri jakoalustojen kautta. Tällaiset paketit eivät pelkästään ole nipussa kaappaajien kanssa mutta ne voivat levittää myös vakavampia uhkia. Jos sinulla on FunnySite123.com, niin voit poistaa sen onnistuneesti mutta jos laitteesi saastuu jollain ilkeällä lunnasohjelmalla , seuraukset voivat olla ikävät. Aina kun siis lataat materiaalia nettisivuilta, niin muita varmistaa niiden oleva maineikkaita ja turvallisia. Jopa maineikkaiden sivujen kanssa, sinun pitää olla todella varovainen ja valita aina ”Edistynyt” asennustapa jotta voit varmistaa niputetut ylimääräiset ohjelmat.

Mitkä ovat päävaatimukset FunnySite123.com poistoon?

Jos päätät poistaa FunnySite123.com viruksen manuaalisesti, niin siihen ei ole mitään erityisiä vaatimuksia. Aina ehto onnistuneeseen viruksen poistoon on seurata poisto-ohjeita tarkasti. Löydät tarkat ohjeet alta. Tästä huolimatta, automaattiseen FunnySite123.com poistoon tarvitset, että järjestelmäsi vastaa antivirus ohjelman vaatimuksia, jotta se toimii sulavasti. Löytyy kuitenkin useita turvaohjelmia, joten meillä ei ole pientäkään epäilystä, että löydät sen joka sopii järjestelmään parhaiten. Tee vain pieni tutkimus ennen kuin hankit sellaisen!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen FunnySite123.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos haluat poistaa FunnySite123.com viruksen tietokoneelta, niin on useita tärkeitä askeleita jotka sinun tulee tietää ja ne kaikki on annettu alla.

Poistaaksesi FunnySite123.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät FunnySite123.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista FunnySite123.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi FunnySite123.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Alla olevat ohjeet kertovat kuinka resetoida Microsoft Edge selain jotta voit poistaa viruksen lopullisesti. Ennen kuin resetoit selaimesi, niin sinun tulee kuitenkin tietää, että kaikki komponentit jotka liittyvät FunnySite123.com sivunn poistetaan myös.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy FunnySite123.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos FunnySite123.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa FunnySite123.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Puhdistaaksesi Google Chrome selaimen ja saadaksesi ensisijaisen hakukoneesi tai kotisivusi takaisin, sinun pitää ensin poistaa kaikki tuntemattomat komponentit Chrome laajennusten listalta ja resetoi sitten selaimesi.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy FunnySite123.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan FunnySite123.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä