Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Jogotempo mainosohjelma (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Kuinka vaarallinen on Jogotempo virus?

Jogotempo virus on jälleen yksi pelialusta, jota käytetään hauskan näköisiä pelejä. Tästä huolimatta, se tavoitteena on ansaita rahaa, joten ei ole yllättävää, että tämä sivusto on täynnä erilaisia pop-up mainoksia ja mainosjulisteita. Suurin osa näistä mainoksia ovat aggressiivisia ja promotoivat määrättyjä pelejä ja palveluita joihin ei kannata luottaa. Sinun pitää olla todella varovainen niiden Jogotempo mainosten kanssa, jotka kertovat erilaisista tarjouksista, alennuksista, promokoodeista ja vastaavista asioista, koska tämä voi johtaa ohjelmien, kuten Internet Speed Check, DNS Unlocker ja muiden vaarallisten työkalujen pääsyyn tietokoneelle. Näiden ja muiden vaarallisten ominaisuuksia takia, tämä palvelu on leimattu ”mainosohjelmaksi”. Jos olet kärsinyt sen mainoksista (ne yleensä ilmaantuvat kun olet asentanut jonkin pelin tältä sivulta), sinun pitää poistaa Jogotempo virus järjestelmästä. Paras tapa sen tekemiseen on ReimageIntego ohjelma.

The picture showing Jogotempo ads

Me olemme vastaanottaneet useita raportteja tämän epäilyttävän pelialustan tunkeutumisesta ja saaneet selville, että se voidaan asentaa selaimille yksinkertaisen lisäosan avulla. Tällainen toiminta ei valitettavasti vaadi sinun lupaasi. Heti tämän jälkeen, virus alkaa aiheuttamaan mainoksia, jotka on merkitty “Ads by Jogotempo” ja ”Jogotempo ads”. Tässä tapauksessa, sinun pitää olla todella varovainen nettiselaamisen kanssa, koska et voi koskaan tietää miten yhden tällaisen pop-upin klikkaus vaikuttaa. Esimerkiksi, voit saada viruksen, sinun voidaan huijata lataamaan hyödytön ohjelma tai voit joutua yksityisyyden ongelmiin. Tämän lisäksi, Jogotempo käyttää evästeitä keräämään tietoja nettiselaamisestasi. Ei ole väliä vaikka se vaikuttaa kuinka harmittomalta, niin evästeiden luvaton käyttö ei ole hyväksyttävää, koska sähköpostisi, hakusanasi tai tietokoneesi IP-osoitetta voidaan käyttää laittomasti. Kaiken kaikkiaan, ei ole mitään syytä antaa tämän mainosohjelman olla tietokoneellasi. Jos olet kärsinyt sen mainoksista, niin älä odota enää vaan poista Jogotempo heti. 

Kuinka voin päästää tämän mainosohjelman PC:lle?

Uudelleenohjaukset Jogotempo.com sivulle huomataan kun selaimen kaappaaja tai mainosohjelma pääsee järjestelmään. Yleensä tällaisia PUPeja levitetään ohjelmistopakettia valinnaisina komponentteina. Ne voidaan liittää erilaisiin latausmanagereihin, PDF luojiin, video striimereihin ja vastaaviin ohjelmiin. Tällaiset liitteet on aina asetettu automaattisesti asennettaviksi ja tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta ja estää niiden asennus. Jos haluat estää kaiken tämän, niin sinun pitää tarkistaa ilmaisohjelma, jota olet asentamassa, on tyhjä selaimen lisäosista, liitteistä, työkalupalkeista, jne. Sen tekemiseksi, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, lue kaikki ehdot ja poista ruksi kaikista kohdista joita et tunne.

Kuinka poistaa Jogotempo virus?

Teknisesti, tämä on vain pelialusta, joka on ollut mukana kolmansien osapuolien levityksessä. Sen näyttämät mainokset ovat kuitenkin todella kyseenalaisia. PC turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, sinun pitää poistaa Jogotempo ja jokainen peli, jonka olet asentanut tältä sivulta. Jos et ole hyvä teknisesti, niin sinun kannattaa miettiä tämän mainosohjelman automaattista poistotapaa. Sen tekemiseksi sinun kannattaa valita yksi Jogotempo poistotyökalu, jotka on listattu alla. Jos et halua asentaa ylimääräisiä ohjelmia tietokoneellesi, niin voit aina valita manuaalisen poistotavan. Tässä tapauksessa sinun pitää suorittaa vaiheet, jotka virukset.fi asiantuntijat ovat laatineet.

Jogotempo UKK:

Kysymys: Miksi sen jälkeen kun suljen Jogotempo mainokset tai jos raportoin ne turhiksi, ne ilmaantuvat selaimilleni uudelleen ja uudelleen?

Vastaus: Pelkkä tosiasia, että saat näitä mainoksia on jo varoitus. Nämä mainokset eivät ole vierailemiesi sivujen luomia. Näiden mainosten aiheuttaja on yleensä sponsoroitu lisäosa, joka on aktiivinen selaimillasi. Kuten me olemme jo maininneet, niin Jogotempo.com virus on mainosten tukema ja se voi aiheuttaa useita ei toivottuja aktiviteetteja. Jos olet jo huomannut sen luomia mainoksia ja jopa klikannut niitä, niin meidän suosituksemme on tarkistaa tietokone luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Tällä tavalla poistat tämän mainosohjelman ja muut PUPit, jotka tietokoneellasi voivat olla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Jogotempo mainosohjelma kuvankaappaus
Jogotempo mainosohjelma kuvankaappausJogotempo mainosohjelma kuvankaappaus
Jogotempo mainosohjelma kuvankaappaus

Manuaalinen Jogotempo mainosohjelman Poisto-ohje:

Poista Jogotempo Windows järjestelmistä

Poistaaksesi tämä mainosohjelman/selaimen kaappaajan Windowsilta, sinun pitää poistaa kaikki sen merkinnät. Muista poistaa Jogotempo 3.2 ja muut tämän PUPin versiot. Tämän lisäksi, sinun pitää poistaa epäilyttävät merkinnät, kuten Delta Homes, Search Protect, Internet Speed Check, DNS Unlocker, jne.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Jogotempo sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Jogotempo tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Jogotempo Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Jogotempo viruksen, sinun pitää poistaa tämän mainosohjelman kaikki komponentit. Delta Homes, Search Protect, Internet Speed Check ja DNS Unlocker voivat olla sukua tälle virukselle. Tällä hetkellä, tämän viruksen 3.2 versio leviää netissä ja saastuttaa PC käyttäjiä.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Jogotempo tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Jogotempo Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Jogotempo sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Jogotempo poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Jogotempo mainosohjelma Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Jogotempo pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Jogotempo Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Korjataksesi Mozilla selaimen Jogotempo kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa tämä ja muut epäilyttävät lisäosat tältä selaimelta. Löydät ne täältä:

 Mozilla Firefox hijack on the system

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Jogotempo sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Jogotempo poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Jogotempo Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Jogotempo sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Jogotempo poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Jogotempo Safari selaimelta

Jos Safari selaimessa on Jogotempo.com virus, niin voit korjata sen poistamalla sen selaimesi lisäosista. Löydät sen Preferences osiosta.

 The picture showing Safari infected with Jogotempo virus

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Jogotempo tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Jogotempo poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-jogotempo-adware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Jogotempo adware