Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Maxon Click virus (Chrome, Firefox, IE, Edge) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

MaxonClick ärsyttää käyttäjiä vaivalloisilla mainoksilla

Maxon Click mainokset ovat todella tunkeilevia

MaxonClick on määritelty potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Se on suunnitteltu näyttämään kaupallista materiaalia käyttäjille ohjaamaan heidät sponsoroiduille sivuille. Yleensä mainosohjelmat:

 • näyttävät pop-up hälytyksiä uudessa välilehdessä 
 • tarjoavat kyseenalaisten turvaohjelmien asennusta
 • uudelleenohjaavat sinua potentiaalisesti vaarallisille sivuille

Kun puhutaan Maxon Click mainosohjelmasta, se ei vain saastuta PC käyttäjiä mutta kohdistaa myös Android käyttäjät. Tämän PUPin tärkein oire on ärsyttävien mainosten suuri määrä. Mozilla Firefox, Google Chrome, tao IE selaimet voivat saastua, joten selaimen vaihto ei auta sinua välttämään Maxon Click mainoksia.

Tämän lisäksi, ne voivat ilmaantua pop-up ikkunoina tai uusina välilehtinä, tai ilmaantua julisteina. Voit huomata aliviivattua tekstiä sivuilla joilla vierailet, ja jos laitat hiiren niiden päälle, niin MaxonClick pop-upit ilmaantuvat. Tutkijat ovat osoittaneet, että nämä mainokset tulevat Attentioner.com sivulta.

Sinun ei kannata jättää huomiotta tämän ohjelman olemassaoloa, koska mainosohjelmat eivät vain häiritse nettiselaamistasi, ne voivat aiheuttaa myös vakavampia ongelmia. Facebook Message virus näyttää tällaisen olettamuksen.

Jos klikkaat pop-up hälytyksiä, niin sinut voidaan ohjata vaarallisille sivuille, joissa ei ole suojaa viruksia vastaan. Tämän lisäksi löytyy mahdollisuus, että Maxon Click uudelleenohjaus voi johdattaa sinut selainpohjaisille teknisen tuen huijaukseen tai sivuille, jotka vaativat laajennusten lisäämistä. 

Jos siis huomaat tämän mainosohjelman tietokoneella, kannettavalla PC:llä, tai mobiililaitteella, niin poista Maxon Click. Koska se toimii nettiskriptien kautta, et löydä tätä sovellusta ohjelmien listalta. Jotta voit poistaa tämän PUPin, seuraa manuaalisen poiston ohjeita tai nopeuta poistoprosessia ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelmalla. Jos MaxonClick saastutti Android laitteesi, etsi sen poisto-ohjeita artikkelin lopussa – Android virus. Maxon Click esimerkkejäMaxon Click mainosohjelma uudelleenohjaa käyttäjät potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

Tapoja löytää PUP ohjelmat

Jos asensit PUPin Android laitteellesi vahingossa klikkaamalla saastunutta mainosta, tai kun selaat hämäriä nettisivuja. Kun puhutaan tietokoneista, niin ohjelmat, kuten Maxon Click kaappaavat tietokoneen järjestelmät, kun käyttäjä ei poista valinnaisia latauksia ohjelmanippuja ladatessaan.

Sinun pitää olla todella varovainen, kun lataat ilmaisohjelmia Internetistä, koska useat ilmaisohjelmat tarjoavat valinnaisia latauksia asennustiedostojensa mukana. Poistaaksesi nämä ylimääräiset latauksen, sinun pitää valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistaa niistä ruksi yksi kerrallaan.

Jos olet jo asentanut MaxonClick mainosohjelma, ja nyt MaxonClick mainokset vilkkuvat tietokoneesi näytöllä, aina kun käynnistät nettiselaimen, älä anna tämän ohjelman pilata nettiselaamistasi yhtään enempää. Poista Maxon Click automaattisesti tai manuaalisesti. 

Poista Maxon Click mainosohjelma

Mainosohjelmat eivät ole vain ärsyttäviä, mutta myös hieman vaarallisia. Vaikka ne hidastavat tietokonetta, niin voivat avata myös polun vaarallisille sivuille, joista voit ladata petollisia ohjelmia. Sinun ei kannata selata epäluotettavia Internet sivuja, joten harkitse tämän mainosten tukeman ohjelman poistamista, joka näyttää harhaanjohtavia mainoksia.

Sillä ei ole mitään hyvää tarjottavaa sinulle. Sen poistamiseksi tietokoneelta, asenna vakoiluohjelman poistaja ja anna sille aikaa löytää ja poistaa se. Turvataksesi puhelimesi, lataa hyvä mobiililaitteen turvaohjelma. Vaihtoehtoinen poistotapa on poistaa se manuaalisesti. Sen tekemiseksi, seuraa näitä alla olevia Maxon Click poisto-ohjeita.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Maxon Click viruksen Poisto-ohje:

Poista Maxon Click Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Maxon Click sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Maxon Click tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Maxon Click Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Maxon Click tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Maxon Click Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Maxon Click sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Maxon Click poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Maxon Click virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi selaimesi, poistaaksesi kaikki Mazon Click mainosohjelman elementit.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Maxon Click pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Maxon Click Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Maxon Click sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Maxon Click poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Maxon Click Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Maxon Click sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Maxon Click poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Maxon Click Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Maxon Click tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Maxon Click poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-maxon-click-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Maxon Click virus