Vakavuus luokka:  
  (64/100)

Poisto Microsoft Help Desk Tech support scam (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet) - päivitetty loka 2020

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Microsoft Help Desk Teknisen Tuen huijaus on näytön lukitsija, joka kehottaa uhria soittamaan tekaistulle Windows asiantuntijalle

Microsoft Help Desk Teknisen tuen huijaus

Microsoft Help Desk Teknisen Tuen huijaus on tekaistu viesti, joka näytetään Windows työpöydällä, kun he ovat saastuneet troijalaisella. Tekaistua vikaviestiä näytetään Blue Screen of Death (BSoD) hälytyksenä ja se ei anna uhrille pääsyä työpöydälle tai asennettuihin sovelluksiin. PC:n uudelleen käynnistys ei myöskään ole hyödyksi, ja käyttäjälle näytetään taas sama lukittua näyttöä. Kuten tavallista teknisen tuen huijauksille, tekaistu virhe kertoo joistain ongelmista (tässä tapauksessa huonot näyttelijät väittävät, että gv3.sys tiedostoissa on ongelma), kehottaen soittamaan ilmaiseen numeroon, joka annetaan koneen korjaamiseen. Microsoft Help Desk Teknisen Tuen kirjoittajiin ei kannata kuitenkaan luottaa.

YHTEENVETO
Nimi Microsoft Help Desk Tech Support
Tyyppi Troijalainen
Alatyyppi Teknisen tuen huijaus
Levitys Roskapostit, vaaralliset sivut, tiedoston jakosivut, tekaistut päivitykset, jne.
Oireet Lukittu näyttö, joka näyttää tekaistun BSoD; Ei pääsyä työpöydälle
Tunnistus ja poisto Käytä haittaohjelman poistajaa haittaohjelman poistoon, käytä sitten Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa, jotta voit olla varma Windowsin kunnosta

Vaikka rikolliset ovat tällä kertaa tehneet parhaansa monimutkaisen huijauksen luomiseksi, jotkut ominaisuudet paljastavat tällaisen haittaohjelman oikean luonteen. Siksi me kehotamme poistamaan Microsoft Help Deskin heti, ennen kuin se sotkee järjestelmäsi.

Voit käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa, joka tunnistaa ja poistaa Microsoft Help Desk viruksen tietokoneelta nopeasti. Koska pääsy PC:lle on estetty, niin sinun pitää mennä Vikasietotilaan Verkolla, jotta voit käyttää turvaohjelmaa. 

Tekaistu Microsoft Security Essentials ikkuna kertoo, että sovellus on tunnistanut vaarallisia tiedostoja järjestelmässä. Sen mukana on myös väitetyn teknikon numero. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tätä sovellusta asennettuna, niin tällaiset hälytykset näyttävät todella hämäriltä. Pidä myös mielessäsi, että maineikkaan antivirus ohjelman ilmoitukset eivät koskaan pyydä soittamaan mihinkään numeroon.

Vaikka ihmisten valppaus on kasvanut, niin teknisen tuen huijaukset ovat nousussa . Viime aikoina ilmaantuneet teknisen tuen huijauksen versiot ovat parantuneet siihen pisteeseen, että niissä on myös lunnasohjelman elementtejä. Tähän liittyen, Microsoft Help Desk teknikko pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen, jotta lisävahinkoja ei pääse tapahtumaan. Älä suostu hakkerien ehdotuksiin. Laitteen uudelleenkäynnistys voi kiihdyttää Microsoft Help Desk Tech kaappauksen prosessia. On todella kiinnostavaa, että tiedostoja salaavien haittaohjelmien, jotka matkivat teknisen tuen huijauksia, suuntaus on nousussa .

Microsoft Security Essentials detected 5 potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. Microsoft Security Essentials wasn't able to block the virus. Helpline: +1-888-828-6971

Microsoft Help Desk Teknisen Tuen ilmoitus antaa myös teknisiä tietoja, jotta väitteillä on tukeva pohja. Se kertoo, että gv3.sys tiedostoon liittyen oli ongelmia. Alkuperäinen tiedosto on laillinen Windows OS tiedosto. Tällainen toimenpide yrittää peittää haittaohjelman jäljet.

Microsoft Help Desk virusMicrosoft Help Desk virus on tekaistu hälytys, joka kehottaa käyttäjiä soittamaan tekaistulle Windows teknikolle

Mitä tapahtuu, jos soitat annettuun numeroon, kun koetat tavoittaa Microsoft Help Desk Teknisen Tuen tekaistuja teknikkoja? Tapahtuu useita asioita.

Ensimmäisessä tapauksessa, rikolliset voivat johdattaa sinut useiden askeleiden läpi, jotka myöhemmin antavat rikollisille etäpääsyn tietokoneellesi. Toiseksi, “Microsoft Help Desk Tech” uudelleenohjauksen takia, sinut voidaan ohjata sivustolle, jossa on useita vakavia verkkotartuntoja. Tätä haittaohjelmaa pidetään itseasiassa troijalaisena .

Kaikesta riippumatta, me suosittelemme aloittamaan “Microsoft Help Desk” poiston. Heti kun poisto on suoritettu ja järjestelmän normaali toiminta on palautettu, niin sinun kannatta käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa, sillä se voi korjata kaikki vahingot, jotka Microsoft Help Desk Tekniset tuen haittaohjelma on tehnyt

Haittaohjelman levitystavat

Jos sinulla on tapana vierailla kyseenalaisilla ja tiedostojen jakosivuilla, niin virukseen törmäämisen riski kasvaa. Klikkaamalla saastunutta linkkiä tai mainosta, voit päätyä haittaohjelmien saastuttamalle sivulle ja asentaa troijalaisen huomaamatta.

Tällainen tartunta voi kalastaa uusia käyttäjiä myös exploit kitillä, kun käyttäjä vierailee hakkeroidulla tai vaarallisella sivulla, jossa JavaScript tarkistaa laitteen haavoittuvuuksien varalta, joita voidaan käyttää hyväksi. Niiden välttäminen ilman kunnollista suojaa on todella monimutkaista . Siksi me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa, jossa on reaaliaikainen suojaus.

Varo myös verkkourkinta ja huijaus sähköposteja. Ne teeskentelevät olevansa virallisilta tahoilta, jotta ne voivat vakuuttaa käyttäjät avaamaan saastuneet liitteet. Et voi koskaan tietää mitä haittaohjelmia siellä voi piileskellä.

Tapoja poistaa Microsoft Help Desk Teknisen Tuen huijaus

Vaikka useimmat huijaukset ilmaantuvat selaimilla, kuten Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Sari, tai muut, Microsoft Help Desk Teknisen Tuen virus ilmaantuu näytön lukitsijana, joka estää käyttäjältä pääsyn laitteelle. Periaatteessa huijaus on troijalainen, joka koettaa vakuuttaa käyttäjät tilanteen vakavuudesta.

Poistaaksesi Microsoft Help Desk Teknisen Tuen huijauksen, sinun kannattaa käyttää maineikasta turvaohjelmaa, joka pystyy sen tunnistukseen sekä poistoon. Ennen tätä sinun pitää mennä Vikasietotilaan Verkolla, sillä työpöydälle on mahdotonta päästä normaalitilassa.

Heti kun Microsoft Help Desk Teknisen Tuen poisto on suoritettu, sinun kannattaa käynnistää tukiohjelma, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego. Se korjaa haittaohjelman vahingot täysin ja palauttaa hajonneet Windows tiedostot

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Microsoft Help Desk Tech support scam Poisto-ohje:

Poista Microsoft Help Desk Tech support scam käyttäen Safe Mode with Networking

Jotta voit poistaa Microsoft Help Desk huijauksen, menee Vikasietotilaan Verkolla, näiden ohjeiden avulla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Microsoft Help Desk Tech support scam

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Microsoft Help Desk Tech support scam poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Microsoft Help Desk Tech support scam käyttäen System Restore

Voit yrittää troijalaisen poistoa Järjestelmän Palautuksella:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Microsoft Help Desk Tech support scam pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Microsoft Help Desk Tech support scam on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Microsoft Help Desk Tech support scam ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-help-desk-tech-support-scam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Microsoft Help Desk Tech support scam