Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Mischa lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mischa lunnasohjelma: Petyan ilkeä pikkuveli

Mischa Lunnasohjelma virus on uusi verkkouhka, jota sen luojat kutsuvat Petya viruksen ilkeäksi pikkuveljeksi, joka on juuri tullut vaarallisemmaksi käyttämällä uusia keinoja kiristämään rahaa saastuneiden koneiden käyttäjiltä. Se asentaa juuri mainitun Mischa viruksen jos ennalta halutun lunnasohjelman asennus ei onnistunut, tämä on tapa jolla se suojaa itsensä epäonnistumisilta. Jos et vielä tunne miten lunnasohjelmat toimivat niin sinun tulee tietää, että nämä ohjelmat tunkeutuvat käyttäjien tietokoneelle ja salaavat koneessa olevat tiedot algorytmillä, jota vielä ole onnistuttu purkamaan. Lopuksi, uhri saa lunnasviestin, jossa käyttäjä löytää rahasumman jota lunnasohjelman kehittäjät vaativat tiedostoja vastaan. Ei ole suositeltavaa seurata näitä ohjeita kosak voit menettää myös rahasi. Sen sijaan, sinun kannattaa poistaa virus tietokoneeltasi heti. Tehokas anti-virus työkalu, kuten Reimage, voi auttaa sinua sen tekemisessä.

Viimeaikoina Mischa ja Petya virusten luojat aloittivat Janus Cybercrime Solutions kampanjan joka tarjoaa tavallisille käyttäjille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä lunnasohjelmien levityksessä. Kun he ovat maksaneet rekisteröintimaksun, käyttäjälle annetaan virallisen levittäjän nimi ja mahdollisuus ansaita rahaa. Yhteistyökumppanit saavat maksun sitä vastaan kuinka paljon he voivat kehittää maksuja viikossa. Mitä enemmän tartuntoja, sitä enemmän he ansaitsevat. Vaikka tällaiseen epäilyttävään liiketoimintaan osallistuminen on todella vaarallista ja laitonta, on selvää että vain ilkeämieliset ihmiset osallistuvat. Siksi nämä tartunnat tulevat yhä vaarallisemmiksi. Me suosittelemme käyttämään kaikki mahdolliset keinot jotta voit suojata järjestelmääsi ennen kuin se on liian myöhäistä.

An illustration of the Mischa ransomware virus

Kuinka tämä lunnasohjelma toimii saastuneella tietokoneella?

Koska Petya viruksen toiminta on todella monimutkainen ja sen pitää saada järjestelmänvalvoja oikeudet ilkeiden prosessien aloittamiseksi, hieman yksinkertaisempi tapa jolla Mischa virus toimii on kätevä tukisuunnitelma Petya virukselle. Eroten Petya viruksesta, joka vaatii järjestelmänvalvojan oikeudet muokatakseen pääkäynnistystietuetta (MBR), Mischa asennetaan tietokoneelle ja se alkaa tarkistamaan tiedostoje. Tämä virus, aivan kuten useimmat lunnasohjelmat, kohdistaa dokumentit, videot, kuvat, arkistot mutta se voi saastuttaa helposti myös eri sovellukset, esim. the .exe files. Kun salaus on suoritettu, 4-merkkinen pääte asetetaan saastuneisiin dokumentteihin ja sovellukseen. Tästä eteenpäin, tietokoneessa olevat tiedostot ovat saavuttamattomissa.

Heti kun käyttäjä huomaa, että hän ei voi käyttää tiedostojaan, lunnasohjelma pudottaa dokumentin nimeltä YOUR_FILES_ARE_ENCRYPTED.HTML sekä YOUR_FILES_ARE_ENCRYPTED.TXT jokaiseen kansioon saastuneella laitteella. Näissä dokumenteissa, lunnasohjelman kehittäjät kertovat ehtonsa. Tällä hetkellä heitä pyydetään maksamaan 1.93 Bitcoinia (joka on noin $875 USD) salauksen poistoavaimesta. Ei kuitenkaan ole mitään takuita siitä, että summaa ei nosteta. Lunnasviestin vierellä on linkki TOR verkon sivuihin, joiden kautta uhrin pitää suorittaa maksu. Valitettavasti, ei ole mitään tapaa poistaa tiedostojen saalausta ilman maksua. Rahojen siirtäminen joillekin hämärille verkkorikollisille ei todellakaan ole viisasta. Tässä tapauksessa, paras tapa on poistaa Mischa virus saastuneelta tietokoneelta ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Voit koettaa myös palauttaa ne tiedostojen palautusohjelmilla, kuten Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio.

Kuinka Mischa voi saastuttaa tietokoneesi?

Yleensä, vaarallinen Petya-Mischa nippu leviää petollisten sähköpostien mukana, joissa on linkki online pilveen jossa on PDF tiedosto työhakemukseen. Todellisuudessa siellä ei ole työhakemusta ja linkkiä klikkaamalla, käyttäjä yleensä lataa viruksen tietokoneelle. Kun tiedosto on ladattu niin se näyttää tavalliselta PDF tiedostolta. Jos käyttäjä avaa tämän tiedoston niin vaarallinen skripti aktivoi viruksen ja sen asennus alkaa. Ensin asennustiedosto koettaa asentaa Petyan. Jos se ei jostain syystä onnistu niin Mischa lunnasohjelma tullaan asentamaan tietokoneelle.

Tapa välttää tietokoneesi joutumasta lunnasohjelma viruksen uhriksi on hankkia maineikas anti-virus ohjelma, joka antaa sinulle ylimääräistä suojaa näitä viruksia vastaan. Sinun kannattaa myös olla varovainen sähköpostiesi kanssa. Pysy erossa ”Roskaposteista” koska yleensä vaaralliset sähköpostit päätyvät sinne. Sinun kannattaa aina kiinnittää huomiota saapuneisiin sähköposteihin ja etsiä vihjeitä, kuten kirjoitus- ja kielioppivirheitä, vaativaa sävyä ja vastaavia asioita. Kaikkein tärkeintä on pitää varmuuskopiot tiedostoistasi jossain ulkoisessa tallentimessa ja päivittää niitä jatkuvasti. Me haluamme varoittaa, että et jätä ulkoista laitetta kytketyksi koneeseen aina koska Mischa virus voi helposti päästä niille ja salata myös ulkoisella laitteella olevat tiedostot.

Mischa virus poistosuositukset:

Jos et voi käyttää tiedostojasi mutta et ole valmis maksamaan lunnaita tukeaksesi kieroja verkkorikollsia niin ainoa vaihtoehto on poistaa Mischa virus tietokoneeltasi. Yleensä viruksen poistaminen valitettavasti ei palauta tiedostojasi, mutta jos haluat käyttää konettasi uudelleen niin sinun pitää poistaa kaikki vaaralliset komponentit. Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa käyttää suosittua ja luotettavaa anti-virus ohjelmaa. Muista kuitenkin, että tämä lunnasohjelma salaa myös sovellukset, joten anti-viruksesi ei ehkä voi poistaa sitä. Tässä tapauksessa voit koettaa poistaa viruksen manuaalisesti seuraamalla tarkkaan alla olevia Mischa poisto-ohjeita. Muista tarkistaa tietokoneesi kun olet poistanut viruksen jotta voit olla varma, että mitään haitallista ole jäljellä PC:llä!

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Mischa lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Mischa lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Mischa viruksen Poisto-ohje:

Poista Mischa käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Mischa

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Mischa poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Mischa käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Mischa pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Mischa on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Mischa ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mischa-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä