Poista Mischa virus (Parannellut Ohjeet) - elo 2016 päivitys

Mischa viruksen Poisto-ohje

Mikä on Mischa lunnasohjelma virus?

Mischa lunnasohjelma: Petyan ilkeä pikkuveli

Mischa Lunnasohjelma virus on uusi verkkouhka, jota sen luojat kutsuvat Petya viruksen ilkeäksi pikkuveljeksi, joka on juuri tullut vaarallisemmaksi käyttämällä uusia keinoja kiristämään rahaa saastuneiden koneiden käyttäjiltä. Se asentaa juuri mainitun Mischa viruksen jos ennalta halutun lunnasohjelman asennus ei onnistunut, tämä on tapa jolla se suojaa itsensä epäonnistumisilta. Jos et vielä tunne miten lunnasohjelmat toimivat niin sinun tulee tietää, että nämä ohjelmat tunkeutuvat käyttäjien tietokoneelle ja salaavat koneessa olevat tiedot algorytmillä, jota vielä ole onnistuttu purkamaan. Lopuksi, uhri saa lunnasviestin, jossa käyttäjä löytää rahasumman jota lunnasohjelman kehittäjät vaativat tiedostoja vastaan. Ei ole suositeltavaa seurata näitä ohjeita kosak voit menettää myös rahasi. Sen sijaan, sinun kannattaa poistaa virus tietokoneeltasi heti. Tehokas anti-virus työkalu, kuten ReimageIntego, voi auttaa sinua sen tekemisessä.

Viimeaikoina Mischa ja Petya virusten luojat aloittivat Janus Cybercrime Solutions kampanjan joka tarjoaa tavallisille käyttäjille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä lunnasohjelmien levityksessä. Kun he ovat maksaneet rekisteröintimaksun, käyttäjälle annetaan virallisen levittäjän nimi ja mahdollisuus ansaita rahaa. Yhteistyökumppanit saavat maksun sitä vastaan kuinka paljon he voivat kehittää maksuja viikossa. Mitä enemmän tartuntoja, sitä enemmän he ansaitsevat. Vaikka tällaiseen epäilyttävään liiketoimintaan osallistuminen on todella vaarallista ja laitonta, on selvää että vain ilkeämieliset ihmiset osallistuvat. Siksi nämä tartunnat tulevat yhä vaarallisemmiksi. Me suosittelemme käyttämään kaikki mahdolliset keinot jotta voit suojata järjestelmääsi ennen kuin se on liian myöhäistä.

Kuinka tämä lunnasohjelma toimii saastuneella tietokoneella?

Koska Petya viruksen toiminta on todella monimutkainen ja sen pitää saada järjestelmänvalvoja oikeudet ilkeiden prosessien aloittamiseksi, hieman yksinkertaisempi tapa jolla Mischa virus toimii on kätevä tukisuunnitelma Petya virukselle. Eroten Petya viruksesta, joka vaatii järjestelmänvalvojan oikeudet muokatakseen pääkäynnistystietuetta (MBR), Mischa asennetaan tietokoneelle ja se alkaa tarkistamaan tiedostoje. Tämä virus, aivan kuten useimmat lunnasohjelmat, kohdistaa dokumentit, videot, kuvat, arkistot mutta se voi saastuttaa helposti myös eri sovellukset, esim. the .exe files. Kun salaus on suoritettu, 4-merkkinen pääte asetetaan saastuneisiin dokumentteihin ja sovellukseen. Tästä eteenpäin, tietokoneessa olevat tiedostot ovat saavuttamattomissa.

Heti kun käyttäjä huomaa, että hän ei voi käyttää tiedostojaan, lunnasohjelma pudottaa dokumentin nimeltä YOUR_FILES_ARE_ENCRYPTED.HTML sekä YOUR_FILES_ARE_ENCRYPTED.TXT jokaiseen kansioon saastuneella laitteella. Näissä dokumenteissa, lunnasohjelman kehittäjät kertovat ehtonsa. Tällä hetkellä heitä pyydetään maksamaan 1.93 Bitcoinia (joka on noin $875 USD) salauksen poistoavaimesta. Ei kuitenkaan ole mitään takuita siitä, että summaa ei nosteta. Lunnasviestin vierellä on linkki TOR verkon sivuihin, joiden kautta uhrin pitää suorittaa maksu. Valitettavasti, ei ole mitään tapaa poistaa tiedostojen saalausta ilman maksua. Rahojen siirtäminen joillekin hämärille verkkorikollisille ei todellakaan ole viisasta. Tässä tapauksessa, paras tapa on poistaa Mischa virus saastuneelta tietokoneelta ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Voit koettaa myös palauttaa ne tiedostojen palautusohjelmilla, kuten Photorec, Kaspersky virus-fighting utilities tai R-Studio.

Kuinka Mischa voi saastuttaa tietokoneesi?

Yleensä, vaarallinen Petya-Mischa nippu leviää petollisten sähköpostien mukana, joissa on linkki online pilveen jossa on PDF tiedosto työhakemukseen. Todellisuudessa siellä ei ole työhakemusta ja linkkiä klikkaamalla, käyttäjä yleensä lataa viruksen tietokoneelle. Kun tiedosto on ladattu niin se näyttää tavalliselta PDF tiedostolta. Jos käyttäjä avaa tämän tiedoston niin vaarallinen skripti aktivoi viruksen ja sen asennus alkaa. Ensin asennustiedosto koettaa asentaa Petyan. Jos se ei jostain syystä onnistu niin Mischa lunnasohjelma tullaan asentamaan tietokoneelle.

Tapa välttää tietokoneesi joutumasta lunnasohjelma viruksen uhriksi on hankkia maineikas anti-virus ohjelma, joka antaa sinulle ylimääräistä suojaa näitä viruksia vastaan. Sinun kannattaa myös olla varovainen sähköpostiesi kanssa. Pysy erossa ”Roskaposteista” koska yleensä vaaralliset sähköpostit päätyvät sinne. Sinun kannattaa aina kiinnittää huomiota saapuneisiin sähköposteihin ja etsiä vihjeitä, kuten kirjoitus- ja kielioppivirheitä, vaativaa sävyä ja vastaavia asioita. Kaikkein tärkeintä on pitää varmuuskopiot tiedostoistasi jossain ulkoisessa tallentimessa ja päivittää niitä jatkuvasti. Me haluamme varoittaa, että et jätä ulkoista laitetta kytketyksi koneeseen aina koska Mischa virus voi helposti päästä niille ja salata myös ulkoisella laitteella olevat tiedostot.

Mischa virus poistosuositukset:

Jos et voi käyttää tiedostojasi mutta et ole valmis maksamaan lunnaita tukeaksesi kieroja verkkorikollsia niin ainoa vaihtoehto on poistaa Mischa virus tietokoneeltasi. Yleensä viruksen poistaminen valitettavasti ei palauta tiedostojasi, mutta jos haluat käyttää konettasi uudelleen niin sinun pitää poistaa kaikki vaaralliset komponentit. Tämän tekemiseksi, sinun kannattaa käyttää suosittua ja luotettavaa anti-virus ohjelmaa. Muista kuitenkin, että tämä lunnasohjelma salaa myös sovellukset, joten anti-viruksesi ei ehkä voi poistaa sitä. Tässä tapauksessa voit koettaa poistaa viruksen manuaalisesti seuraamalla tarkkaan alla olevia Mischa poisto-ohjeita. Muista tarkistaa tietokoneesi kun olet poistanut viruksen jotta voit olla varma, että mitään haitallista ole jäljellä PC:llä!

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mischa viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Mischa käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Mischa pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Mischa on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Mischa ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä