Vakavuus luokka:  
  (10/100)

PCH Search. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Mainosohjelmat

PCH Search on jälleen yksi hakukone, joka on aiheuttanut useita keskusteluja Internetissä viime aikoina. vaikuttaa siltä että pääsyy miksi se on saanut niin paljon huomiota, on sen levitystapa. PCH Search voi helposti ilmaantua tietokoneellesi kun olet ladannut ilmaisohjelman Internetistä. Jos olet ladannut tämän ohjelman tietokoneellesi, sinun ei tulisi jättää sitä sinne. Me suosittelemme toimimaan näin koska tämä hakukone voi palauttaa sinulle muunneltuja hakutuloksia jotka koettavat promotoida siihen liitettyjä verkkosivuja. Lisäksi, se voi myös ladata PCH Search Työkalupalkin, alkaa näyttämään jatkuvia pop-up mainoksia tai yksinkertaisesti hidastamaan tietokonettasi. Jos huomasit PCH Search sivun kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneesi sijaan, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla.

KUINKA PCH Search TUNKEUTUU TIETOKONEELLENI?

Löytyy satoja PC käyttäjiä jotka huijattiin asentamaan PCH Search tietokoneilleen manuaalisesti sillä tämä ohjelma lupaa erinäisiä palkintoja vain että käytät sitä. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa se ilmaantuu kun olet asentanut freeware ja shareware ohjelman. Tätä levitystapaa tuskin voidaan kutsua haitalliseksi. Kuitenkin, se selvästi aiheuttaa erinäisiä epäilyjä koska ihmisiä ei juurikaan varoiteta kuinka monta ohjelmaa he lataavat. Välttääksesi PCH Search sivun, varmista että valitset kustomoidun tai edistyneen asennustavan kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Tämän jälkeen, etsi ruksi joka antaa luvan PCH Search asennukseen ja poista se valinta.

KUINKA POISTAA PCH Search?

Jos löysit PCH Search sivun kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneen sijaan, se tarkoittaa että jotenkin latasit sen tietokoneellesi. Useimmissa tapauksissa, se tapahtuu kun ladataan ilmaisohjelmia Internetistä. Jos haluat poistaa PCH Search sivun, seuraa tätä ohjetta:

Ensimmäiseksi, eliminoi PCH Search Lisää/Poista Ohjelmat listan kautta:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista Ohjelmat) -> Poista Ohjelma.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä muut tuntemattomat merkinnät ja valitse ’Poista/Muuta’.
 3. Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Lisäksi, poista DVDVideoSoft Työkalupalkki selaimiltasi (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Internet Explorer):

Internet Explorer:

 1. Avaa Internet Explorer, mene ‘Työkalut‘ -> ”Hallitse Lisäosia’ -> ‘Työkalut ja Laajennukset’.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä vastaavat merkinnät ja valitse ’Poista’.
 3. Tämän jälkeen, vaihda aloitussivu.

Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox, mene ‘Työkalut’ -> ‘Lisäosat’ -> ‘Laajennukset’.
 2. Etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä vastaavat merkinnät ja paina ‘Poista’.
 3. Kun olet tehnyt tämän, älä unohda vaihtaa aloitussivua.

Google Chrome:

 1. Paina Chrome menu painiketta Google Chrome selaimessa, valitse Työkalut -> Laajennukset.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä muut tuntemattomat laajennukset ja poista ne painamalla Roskakori kuvaketta.
 3. Tämän jälkeen, vaihda aloitussivusi asetukset.

Lopuksi, skannaa tietokoneesi yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pch-search.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä