Poisto PCH Search

PCH Search Poisto-ohje

Mikä on PCH Search?

PCH Search on jälleen yksi hakukone, joka on aiheuttanut useita keskusteluja Internetissä viime aikoina. vaikuttaa siltä että pääsyy miksi se on saanut niin paljon huomiota, on sen levitystapa. PCH Search voi helposti ilmaantua tietokoneellesi kun olet ladannut ilmaisohjelman Internetistä. Jos olet ladannut tämän ohjelman tietokoneellesi, sinun ei tulisi jättää sitä sinne. Me suosittelemme toimimaan näin koska tämä hakukone voi palauttaa sinulle muunneltuja hakutuloksia jotka koettavat promotoida siihen liitettyjä verkkosivuja. Lisäksi, se voi myös ladata PCH Search Työkalupalkin, alkaa näyttämään jatkuvia pop-up mainoksia tai yksinkertaisesti hidastamaan tietokonettasi. Jos huomasit PCH Search sivun kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneesi sijaan, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla.

KUINKA PCH Search TUNKEUTUU TIETOKONEELLENI?

Löytyy satoja PC käyttäjiä jotka huijattiin asentamaan PCH Search tietokoneilleen manuaalisesti sillä tämä ohjelma lupaa erinäisiä palkintoja vain että käytät sitä. Kuitenkin, useimmissa tapauksissa se ilmaantuu kun olet asentanut freeware ja shareware ohjelman. Tätä levitystapaa tuskin voidaan kutsua haitalliseksi. Kuitenkin, se selvästi aiheuttaa erinäisiä epäilyjä koska ihmisiä ei juurikaan varoiteta kuinka monta ohjelmaa he lataavat. Välttääksesi PCH Search sivun, varmista että valitset kustomoidun tai edistyneen asennustavan kun asennat ilmaisohjelmia tietokoneellesi. Tämän jälkeen, etsi ruksi joka antaa luvan PCH Search asennukseen ja poista se valinta.

KUINKA POISTAA PCH Search?

Jos löysit PCH Search sivun kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneen sijaan, se tarkoittaa että jotenkin latasit sen tietokoneellesi. Useimmissa tapauksissa, se tapahtuu kun ladataan ilmaisohjelmia Internetistä. Jos haluat poistaa PCH Search sivun, seuraa tätä ohjetta:

Ensimmäiseksi, eliminoi PCH Search Lisää/Poista Ohjelmat listan kautta:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista Ohjelmat) -> Poista Ohjelma.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä muut tuntemattomat merkinnät ja valitse ’Poista/Muuta’.
 3. Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Lisäksi, poista DVDVideoSoft Työkalupalkki selaimiltasi (Google Chrome, Mozilla Firefox ja Internet Explorer):

Internet Explorer:

 1. Avaa Internet Explorer, mene ‘Työkalut‘ -> ”Hallitse Lisäosia’ -> ‘Työkalut ja Laajennukset’.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä vastaavat merkinnät ja valitse ’Poista’.
 3. Tämän jälkeen, vaihda aloitussivu.

Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox, mene ‘Työkalut’ -> ‘Lisäosat’ -> ‘Laajennukset’.
 2. Etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä vastaavat merkinnät ja paina ‘Poista’.
 3. Kun olet tehnyt tämän, älä unohda vaihtaa aloitussivua.

Google Chrome:

 1. Paina Chrome menu painiketta Google Chrome selaimessa, valitse Työkalut -> Laajennukset.
 2. Täällä, etsi PCH Search, PCH Search & Win Toolbar sekä muut tuntemattomat laajennukset ja poista ne painamalla Roskakori kuvaketta.
 3. Tämän jälkeen, vaihda aloitussivusi asetukset.

Lopuksi, skannaa tietokoneesi yhdellä näistä ohjelmista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä