Poista Pony virus

Pony viruksen Poisto-ohje

Mikä on Pony virus?

’Pony’ virus on vaarallinen bottiverkko jonka kehittäjinä toimi joukko cyber rikollisia tarkoituksena varastaa digitaalista valuuttaa sekä henkilökohtaisia tietoja. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins jne. ovat digitaalista valuuttaa tai elektronista rahaa. Näitä digitaalisia valuuttoja säilytetään usein niin kutsutuissa digitaali lompakoissa jotka voivat olla joko tietokoneella tai määrätyillä verkkosivuilla jotka tarjoavat varastointi ja turvallisuus palveluita. ’Pony’ virus on asetettu hyökkäämään näihin lompakoihin ja antamaan cyber rikollisille mahdollisuus varastaa ne. Sitä voidaan myös käyttää ottamaan haltuun henkilökohtaisia tietoja, kuten sisäänkirjautumiset, salasanat ja vastaavat tiedot. On huomattu, että tämä virus on jo aiheuttanut 2 miljoona sisäänkirjautumis varkautta sivustoilta kuten Google, Twitter, Facebook sekä Youtube. On myös raportoitu, että tämä bottiverkko on auttanut cyber rikollisia murtautumaan noin 85:een digitaaliseen lompakkoon ja aiheuttanut noin $200,00 enetykset omistajilleen.

Kuinka Pony bottiverkko virus voi tunkeutua tietokoneelleni?

’Pony’ virus voidaan liittää melkein mihin tahansa: ilmaisiin peleihin, laittomiin ohjelmiin, haitallisiin selaimen lisäosiin sekä muihin kyseenalaisiin ohjelmiin. Tällaiset ohjelmat ovat täydellinen levitysmekanismi viruksille. Jos lataat ja asennat ohjelmia, on suositeltavaa että tutkit ja tarkistat jokaisen halutun ohjelman verkossa. Varmista tämän lisäksi, että vältät korruptoituneita verkkosivuja jotka ovat täynnä harhaanjohtavaa/laitonta/haitallista materiaalia. Käyttäjät jotka käyttävät digitaalisia lompakoita, turvallisuusasiantuntijat neuvovat varastoimaan turvallisiin ja salattuihin e-lompakoihin. Paras ratkaisu olisi offline tallennuslaite joka takaa paremman turvallisuuden. Lopuksi, asenna tehokas haittaohjelman poistaja joka pystyy estämään tällaisten uhkien pääsyn tietokoneelle. Jos epäilet, että ’Pony’ virus on jo päässyt tietokoneellesi, sinun tulisi seurata alla annettuja ohjeita ja tarkistaa järjestelmä tämän viruksen varalta:

Kuinka poistaa Pony virus?

Voidaksesi välttää ’Pony’ viruksen tai eliminoidaksesi sen potentiaaliset riskit, sinun tulisi asentaa yksi näistä ohjelmista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Me suosittelemme valitsemaan Pro version joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja voi helposti estää tämän kaltaiset hyökkääjät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä