Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Pony virus

| Tyyppi: Haittaohjelmat

’Pony’ virus on vaarallinen bottiverkko jonka kehittäjinä toimi joukko cyber rikollisia tarkoituksena varastaa digitaalista valuuttaa sekä henkilökohtaisia tietoja. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins jne. ovat digitaalista valuuttaa tai elektronista rahaa. Näitä digitaalisia valuuttoja säilytetään usein niin kutsutuissa digitaali lompakoissa jotka voivat olla joko tietokoneella tai määrätyillä verkkosivuilla jotka tarjoavat varastointi ja turvallisuus palveluita. ’Pony’ virus on asetettu hyökkäämään näihin lompakoihin ja antamaan cyber rikollisille mahdollisuus varastaa ne. Sitä voidaan myös käyttää ottamaan haltuun henkilökohtaisia tietoja, kuten sisäänkirjautumiset, salasanat ja vastaavat tiedot. On huomattu, että tämä virus on jo aiheuttanut 2 miljoona sisäänkirjautumis varkautta sivustoilta kuten Google, Twitter, Facebook sekä Youtube. On myös raportoitu, että tämä bottiverkko on auttanut cyber rikollisia murtautumaan noin 85:een digitaaliseen lompakkoon ja aiheuttanut noin $200,00 enetykset omistajilleen.

Kuinka Pony bottiverkko virus voi tunkeutua tietokoneelleni?

’Pony’ virus voidaan liittää melkein mihin tahansa: ilmaisiin peleihin, laittomiin ohjelmiin, haitallisiin selaimen lisäosiin sekä muihin kyseenalaisiin ohjelmiin. Tällaiset ohjelmat ovat täydellinen levitysmekanismi viruksille. Jos lataat ja asennat ohjelmia, on suositeltavaa että tutkit ja tarkistat jokaisen halutun ohjelman verkossa. Varmista tämän lisäksi, että vältät korruptoituneita verkkosivuja jotka ovat täynnä harhaanjohtavaa/laitonta/haitallista materiaalia. Käyttäjät jotka käyttävät digitaalisia lompakoita, turvallisuusasiantuntijat neuvovat varastoimaan turvallisiin ja salattuihin e-lompakoihin. Paras ratkaisu olisi offline tallennuslaite joka takaa paremman turvallisuuden. Lopuksi, asenna tehokas haittaohjelman poistaja joka pystyy estämään tällaisten uhkien pääsyn tietokoneelle. Jos epäilet, että ’Pony’ virus on jo päässyt tietokoneellesi, sinun tulisi seurata alla annettuja ohjeita ja tarkistaa järjestelmä tämän viruksen varalta:

Kuinka poistaa Pony virus?

Voidaksesi välttää ’Pony’ viruksen tai eliminoidaksesi sen potentiaaliset riskit, sinun tulisi asentaa yksi näistä ohjelmista: Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Me suosittelemme valitsemaan Pro version joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan ja voi helposti estää tämän kaltaiset hyökkääjät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pony-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä