Poisto Radiospick.net (Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Radiospick.net Poisto-ohje

Mikä on Radiospick.net?

Radiospick on vaarallinen sivusto, jota käytetään keräämään ihmisten henkilökohtaisia tietoja

Radiospick kuva

Radiospick on epäluotettava sivusto, joka tarjoaa tilauspalvelun musiikille. Se on kuitenkin lisätty myös mainosohjelmiin, joka aiheuttaa tekaistuja mainoksia käyttäjien laitteille, heti kun niille on tunkeuduttu. Mainosohjelmat on luotu viemään liikennettä yhteistyökumppanien sivuille ja luomaan voittoja kehittäjille.

Yleensä, Radiospick.net mainokset toimittavat tekaistuja viestejä, joiden teksti on Uusi iPhone X hintaan $1 tai muita kalliita lahjoja. Se voi toimittaa myös muun tyylisiä mainoksia, kuten pop-upit, tarjoukset, julisteet, alennukset ja muut ei toivotut materiaalit, jotka ovat hyödyttömiä ja promotoivat tekaistuja ohjelmia, tekaistuja päivityksiä ja muuta epäilyttävää materiaalia.

Mainosohjelman kehittäjät tekevät paljon työtä promotoidakseen yhteistyökumppanien tuotteita ja palveluita. Älä anna rikollisten rahastaa sinun saastuneen Google Chromen tai muun selaimen avulla ja poista Radiospick virus heti!

Henkilöt, jotka ohjataan suoraan radiospick sivulle, voivat saada tarjouksen palvelun koekäytöstä. Koekäyttö maksaa vain $1 (tämä tehdään luottokorttitietojen saamiseksi) ja se kestää kolme päivää. Tämän jälkeen uhrien pankkitililtä veloitetaan €49 kuukaudessa.

Tiedot palvelun peruutuksesta ovat hämäriä, ja niissä on useita epäselviä ilmoituksia. Siksi käyttäjä ei ehkä ymmärrä miten se toimii, ja tilaus jatkuu automaattisesti. Rahojen palautus, jotka on jo laskutettu, on valitettavasti mahdotonta.

Jos haluat käyttää musiikin striimausta, sinun kannattaa valita turvallinen ja laillinen palvelu. Se ei ole vain halpa, mutta voit olla varma, että tiedot kuten pankkitilitiedot pysyvät salassa ja niitä ei käytetä hyväksi. Kyseenalaisten palveluiden, kuten Radiospick käyttö, ei ole koskaan hyvä idea, erityisesti jos se käyttää petollisia taktiikoita huijatakseen käyttäjät tilaamaan.

Kaikkein uhkaavin Radiospick viruksen piirre on uudelleenohjaukset. Mainosohjelma on yleensä harmiton ohjelma, joka ei suoraan vahingoita tietokonetta. Uudelleenohjaus kyseenalaisille sivuille voi vaarantaa tietokoneen turvallisuuden ja saastuttaa se ilkeällä haittaohjelmalla.

Jos sinut siis ohjataan epäilyttävälle sivulle tai klikkaat mainosta vahingossa, sulje selaimesi heti. Muista, että mainosohjelma voi asentaa ylimääräisiä komponentteja PC:lle ilman lupaa; siksi sinun pitää suorittaa Radiospick poisto haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Näytetään Radiospick.netRadiospick.net mainokset voivat ilmaantua täysin tyhjästä. Näitä mainoksia aiheuttava mainosohjelma tulee poistaa niin pian kuin mahdollista.

Valitse Edistynyt ohjelman asennustapa mainosohjelmien välttämiseksi

viruset.no turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet, että käyttäjät eivät yleensä huomaa mainosohjelmia ja muita PUP tunkeilijoita heidän koneillaan. Ei toivottujen ohjelmien kehittäjät ovat tietoisia tästä ja käyttävät ohjelmien niputusta hyväkseen, kun he asentavat sovelluksia tietämättömien käyttäjien tietokoneille. Voit välttää PUPin tunkeutumisen näiden vihjeiden avulla:

 • Ennen tuntemattomien ohjelmien asennusta, muista lukea siitä verkossa. Tarjotut tiedot auttavat sinua päättämään onko sovellus luotettava vai ei;
 • Jos mahdollista, valitse aina laillinen latauslähde. Kolmansien osapuolien sivut voivat piilottaa vaarallisia asennustiedostoja;
 • Ilmaisohjelmia asennettaessa, valitse aina Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, ei koskaan Suositeltua/Ensisijaista;
 • Poista ruksi kaikista ylimääräisistä komponenteista;
 • Älä koskaan kiirehdi asennusta ja lue EULA/Yksityisyyden suoja huolellisesti;
 • Älä vieraile sivuilla, joissa on epäilyttävää materiaalia (aikuisviihde, onlineuhkapeli, online treffipalvelut ja vastaavat).

Poista Radiospick.net mainosohjelma lopullisesti

Poistaaksesi Radiospick viruksen ja sen uudelleenohjaukset tai pop-upit, sinun pitää käyttää tehokasta turvaohjelmaa tai poistaa virus manuaalisesti.

Automaattinen Radiospick.net poisto on suositeltavaa käyttäjille, jotka eivät tunne tietokoneita ja niiden prosesseja. Jatkaaksesi eteenpäin, lataa ja asenna haittaohjelman poistaja ja päivitä se. Suorita sitten täysi järjestelmän tarkistus.

Jos haluat suorittaa manuaalisen Radiospick poiston, ole hyvä ja seuraa askel-askeleelta ohjeita tämän artikkelin alla. Ei toivottu sovellus voi ilmaantua, jos suoritat tämän prosessi väärin. Ole siis tarkkana, kun suoritat näitä askeleita.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Radiospick.net Poisto-ohje

Poista Radiospick.net Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Radiospick viruksen Windows järjestelmästä, seuraa näitä askeleita. Muista poistaa kaikki merkinnät, joita et muista lisänneesi PC:n järjestelmään, tai jotka eivät näytä kehittäjää.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Radiospick.net sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Radiospick.net tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Radiospick.net Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Radiospick.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Radiospick.net Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Radiospick.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Radiospick.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Nollaa Mozilla Firefox asetukset, kun olet suorittanut PUP poiston.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Radiospick.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Radiospick.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Radiospick.net Google Chrome selaimelta

Korjataksesi ärsyttävät uudelleenohjaukset Chrome selaimella, seuraa alla olevaa ohjetta. Me todella suosittelemme nollaamaan nettiselaimen edelliseen tilaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Radiospick.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Radiospick.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Radiospick.net Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Radiospick.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Radiospick.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Radiospick.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä