Poisto Radiospick.net (Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

Radiospick.net Poisto-ohje

Mikä on Radiospick.net?

Radiospick on vaarallinen sivusto, jota käytetään keräämään ihmisten henkilökohtaisia tietoja

Radiospick kuva

Radiospick on epäluotettava sivusto, joka tarjoaa tilauspalvelun musiikille. Se on kuitenkin lisätty myös mainosohjelmiin, joka aiheuttaa tekaistuja mainoksia käyttäjien laitteille, heti kun niille on tunkeuduttu. Mainosohjelmat on luotu viemään liikennettä yhteistyökumppanien sivuille ja luomaan voittoja kehittäjille.

Yleensä, Radiospick.net mainokset toimittavat tekaistuja viestejä, joiden teksti on Uusi iPhone X hintaan $1 tai muita kalliita lahjoja. Se voi toimittaa myös muun tyylisiä mainoksia, kuten pop-upit, tarjoukset, julisteet, alennukset ja muut ei toivotut materiaalit, jotka ovat hyödyttömiä ja promotoivat tekaistuja ohjelmia, tekaistuja päivityksiä ja muuta epäilyttävää materiaalia.

Mainosohjelman kehittäjät tekevät paljon työtä promotoidakseen yhteistyökumppanien tuotteita ja palveluita. Älä anna rikollisten rahastaa sinun saastuneen Google Chromen tai muun selaimen avulla ja poista Radiospick virus heti!

Henkilöt, jotka ohjataan suoraan radiospick sivulle, voivat saada tarjouksen palvelun koekäytöstä. Koekäyttö maksaa vain $1 (tämä tehdään luottokorttitietojen saamiseksi) ja se kestää kolme päivää. Tämän jälkeen uhrien pankkitililtä veloitetaan €49 kuukaudessa.

Tiedot palvelun peruutuksesta ovat hämäriä, ja niissä on useita epäselviä ilmoituksia. Siksi käyttäjä ei ehkä ymmärrä miten se toimii, ja tilaus jatkuu automaattisesti. Rahojen palautus, jotka on jo laskutettu, on valitettavasti mahdotonta.

Jos haluat käyttää musiikin striimausta, sinun kannattaa valita turvallinen ja laillinen palvelu. Se ei ole vain halpa, mutta voit olla varma, että tiedot kuten pankkitilitiedot pysyvät salassa ja niitä ei käytetä hyväksi. Kyseenalaisten palveluiden, kuten Radiospick käyttö, ei ole koskaan hyvä idea, erityisesti jos se käyttää petollisia taktiikoita huijatakseen käyttäjät tilaamaan.

Kaikkein uhkaavin Radiospick viruksen piirre on uudelleenohjaukset. Mainosohjelma on yleensä harmiton ohjelma, joka ei suoraan vahingoita tietokonetta. Uudelleenohjaus kyseenalaisille sivuille voi vaarantaa tietokoneen turvallisuuden ja saastuttaa se ilkeällä haittaohjelmalla.

Jos sinut siis ohjataan epäilyttävälle sivulle tai klikkaat mainosta vahingossa, sulje selaimesi heti. Muista, että mainosohjelma voi asentaa ylimääräisiä komponentteja PC:lle ilman lupaa; siksi sinun pitää suorittaa Radiospick poisto haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego.

Näytetään Radiospick.netRadiospick.net mainokset voivat ilmaantua täysin tyhjästä. Näitä mainoksia aiheuttava mainosohjelma tulee poistaa niin pian kuin mahdollista.

Valitse Edistynyt ohjelman asennustapa mainosohjelmien välttämiseksi

viruset.no turvallisuusasiantuntijat ovat huomanneet, että käyttäjät eivät yleensä huomaa mainosohjelmia ja muita PUP tunkeilijoita heidän koneillaan. Ei toivottujen ohjelmien kehittäjät ovat tietoisia tästä ja käyttävät ohjelmien niputusta hyväkseen, kun he asentavat sovelluksia tietämättömien käyttäjien tietokoneille. Voit välttää PUPin tunkeutumisen näiden vihjeiden avulla:

 • Ennen tuntemattomien ohjelmien asennusta, muista lukea siitä verkossa. Tarjotut tiedot auttavat sinua päättämään onko sovellus luotettava vai ei;
 • Jos mahdollista, valitse aina laillinen latauslähde. Kolmansien osapuolien sivut voivat piilottaa vaarallisia asennustiedostoja;
 • Ilmaisohjelmia asennettaessa, valitse aina Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, ei koskaan Suositeltua/Ensisijaista;
 • Poista ruksi kaikista ylimääräisistä komponenteista;
 • Älä koskaan kiirehdi asennusta ja lue EULA/Yksityisyyden suoja huolellisesti;
 • Älä vieraile sivuilla, joissa on epäilyttävää materiaalia (aikuisviihde, onlineuhkapeli, online treffipalvelut ja vastaavat).

Poista Radiospick.net mainosohjelma lopullisesti

Poistaaksesi Radiospick viruksen ja sen uudelleenohjaukset tai pop-upit, sinun pitää käyttää tehokasta turvaohjelmaa tai poistaa virus manuaalisesti.

Automaattinen Radiospick.net poisto on suositeltavaa käyttäjille, jotka eivät tunne tietokoneita ja niiden prosesseja. Jatkaaksesi eteenpäin, lataa ja asenna haittaohjelman poistaja ja päivitä se. Suorita sitten täysi järjestelmän tarkistus.

Jos haluat suorittaa manuaalisen Radiospick poiston, ole hyvä ja seuraa askel-askeleelta ohjeita tämän artikkelin alla. Ei toivottu sovellus voi ilmaantua, jos suoritat tämän prosessi väärin. Ole siis tarkkana, kun suoritat näitä askeleita.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Radiospick.net Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Radiospick viruksen Windows järjestelmästä, seuraa näitä askeleita. Muista poistaa kaikki merkinnät, joita et muista lisänneesi PC:n järjestelmään, tai jotka eivät näytä kehittäjää.

Poistaaksesi Radiospick.net Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Radiospick.net (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Radiospick.net Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Radiospick.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox asetukset, kun olet suorittanut PUP poiston.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Radiospick.net ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Radiospick.net ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Radiospick.net poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Korjataksesi ärsyttävät uudelleenohjaukset Chrome selaimella, seuraa alla olevaa ohjetta. Me todella suosittelemme nollaamaan nettiselaimen edelliseen tilaan.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Radiospick.net ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Radiospick.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä