Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Red Cerber virus (Ilmaiset Ohjeet) - Salauksen Poistotavat Mukana

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Red Cerber jatkaa paniikin levittämistä nettikansalaisten parissa

Red Cerber virus on viimeisin esimerkki pahamaineisesta Cerber lunnasohjelmasta, joka kylvi tuhoa koko vuoden 2016 ajan. Tämä tuhoisan tiedostoja salaavan lunnasohjelman kehittäjät ovat onnistuneet julkaisemaan viisi versiota tästä lunnasohjelmasta . Cerber 5.0.1 on viimeisin versio. Niissä kaikissa on määrätyt ominaisuudet. Lunnasviesti erityisesi on samanlainen kaikissa versioissa. Vanhemmilla versioilla on tapana poistaa varjokopiot ja tämä tuhosi viimeiset toivot tiedostojen palauttamisesta käyttäjille, jotka eivät varmuuskopioineet tietojaan. Viimeisimmässä versiossa on joitain muokkauksia. Yksi niistä on ohjeiden kirjoittaminen punaiselle taustalle vihreän sijaan. Jos tämä virtuaalinen onnettomuus on hyydyttänyt tietokoneesi, niin älä panikoi vaan keskity Red Cerber poistoon.

Kun tehdään katsaus Cerberin kehitykseen, niin muutamat voivat muistaa raportit haittaohjelmista, jotak kohdistavat määrättyjä maita. Alkuperäisessä versiossa oli vikoja, jotka rajoittivat Cerberin kykyjä. Sen piti käynnistää tietokone uudelleen jäädyttääkseen sen kokonaan. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun rikolliset kehittyivät ja muokkasivat uhkaa. He löysivät useita kanavia ja tekniikoita jotta he pystyivät kasvattamaan tuhoisan tartunnan liikennettä. Se käytti hyväkseen jopa selainten haavoittuvaisuuksia saastuttaakseen tietokoneet . Uusin version pommittaa käyttäjiä tekaistuilla luottokortti sähköposteilla.

 Red Cerber ransom note

Muihin uhkiin verrattuna, suurin muutos Red Cerber haittaohjelmassa on komento poistaa varjokopiot . Nämä ovat kopioita, jotka antavat mahdollisuuden palauttaa menetetyt tiedostot järjestelmän kaatumisen jälkeen tai muiden tiedostojen menetyksen jälkeen. Tästä toivon säteestä riippumatta, Cerber aiheuttaa yhä uhan virustutkijoille. Alkuperäisestä versiosta lähtien, IT-asiantuntijat ovat voineet kehittää salauksen poistajan, mutta viimeisen version on yhä purkamaton.

Tämän lisäksi, Red Cerber lunnasohjelman sisältää ohjelmoituja suosituksia salata määrätyt kansiot ja tiedostot. Hakkerit ovat muuttaneet salattujen päätteiden määrän seuraaviin päätteisiin: .bat, .cmd, .com, .cpl, .exe, .hta, .msc, .msi, .msp, .pif, .scf, .scr, ja .sys. Vaikka virus yhä suosii .doc tiedostoja, niin se lisäsi muita tiedostoja sen 493 salattavan tiedoston listaan. Lyhyesti sanottuna, sinun kannattaa pitää kiirettä ja poistaa Red Cerber.

Kuinka tämä virtuaalinen uhka leviää?

Hakkerit ovat löytäneet uusia tapoja saastuttaa niin monta käyttäjää kuin mahdollista. Roskapostit ovat vastuussa suurimmasta osasta Red Cerber kaappauksista. Yleensä se ilmaantuu tekaistuna raporttina maksusta tai laskusta tavallisesta sähköpostista jonka nainen on lähettänyt. Siinä ei ole mitään erityisiä ominaisuuksia josta voit sen tunnistaa. Ensimmäiseksi, typot ja kirjoitusvirheet ovat ensisijaisia lunnasohjelma roskapostien ominaisuuksia . Tämän lisäksi, oletettu osoite ei vastaa tietoja, jotka viestissä ovat. Tämän lisäksi, verkkouhkaa levitetään exploit kittien avulla, kuten RIG ja Nemucod . Niihin voidaan törmätä saastuneilla sivuilla, kuten laittomat tiedostojen jako sivustot. Pidä mielessä, että FLash Player on ohjelma jota lunnasohjelma hakkerit käyttävät hyväkseen ja Red Cerber kehittäjät ovat tarttuneet siihen myös.

Onko mahdollista kesyttää Red Cerber?

Haluatko poistaa Red Cerber viruksen kokonaan? Jos olet, niin asenna haittaohjelman poistaja, kuten Reimage Reimage Cleaner tai Malwarebytes. Muista aina päivittää ne ennen poistoprosessia. On mahdollista, että haittaohjelma voi aiheuttaa joitain ongelmia Red Cerber poistossa. Tässä kohtaa seuraavat ohjeet tulevat tarpeen. Pidä mielessäsi, että vasta kun olet kokonaan poistaneet Red Cerber viruksen, niin tiedostojen salaus voidaan purkaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Manuaalinen Red Cerber viruksen Poisto-ohje:

Poista Red Cerber käyttäen Safe Mode with Networking

Joskus Cerber voi muokata järjestelmän ominaisuuksia, jotka johtavat laitteen rajattuun käyttöön. Jos sinulla on ongelmia lataamisessa, niin mene Vikasietotilaan Verkolla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Red Cerber

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Red Cerber poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Red Cerber käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Red Cerber pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla ja varmista, että Red Cerber on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Red Cerber tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Red Cerber salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ohjelman käyttö

Vaikka paras tapa poistaa tiedostojen salaus, niin et menetä mitään jos annat tälle ohjelmalle mahdollisuuden.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Red Cerber lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer– ainoa tapa palauttaa tiedostot?

Varjokopiot ovat yksi tapa palauttaa kadonneita tai saastuneita tiedostoja. Erityisesti jos niitä ei ole poistettu ensin. Kun otetaan huomioon tosiasiat, niin viimeisin versio ei onnistu poistamaan näitä kopioita, joten voit siis palauttaa tiedostot.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Red Cerber ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-red-cerber-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä